Skocz do zawartości
vvob

9800 Pro Vs. X700 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Spojz na cene x700 w wersji agp a pci. Potem spojz na wymagania gier (zwlaszcza Ram). Potem moze jeszcze odpal 1723653[/snapback]

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7058

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19644

Ceny podobne...tylko nie przekonuje mnie szyna 128 bit w X700 PRO...hmm za to ma gddr3 i szybsze taktowanie :? sam już nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że mimo wszystko lepszy jest 9800Pro.

Miałem taki dylemat, bo siorze była potrzebna nowa grafa bo stary poczciwy geforce 4 mx 440 po O/C już jej nie starczał :wink:

Jeszcze jedno: 9800Pro można mieć za ok. 450 PLN.

Edytowane przez szatanio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolę jakiegoś Radeona -tylko Sapphire`a.A 700 to już trochę za dużo. U mniie nowego 9800 PRO będzie ciężko dostać za 450zł. <_< Ale chyba mimo wszystko go kupię. Jeszcze się zastanowie...ale chyba tak będzie.

Edytowane przez vvob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolę jakiegoś Radeona -tylko Sapphire`a.A 700 to już trochę za dużo. U mniie nowego 9800 PRO będzie ciężko dostać za 450zł. <_<  Ale chyba mimo wszystko go kupię. Jeszcze się zastanowie...ale chyba tak będzie.

1724307[/snapback]

na TWOIM MIEJSCU WZIOL BYM 9800 PRO JESLI CHCESZ RANDKA ALE WEZ POD UWAGE JESZCZE GF 6600 GT !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi