Galago De Codi Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 byleby tych cholernych skrzekaczy z morrowinda nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Mozna. Tylko lepiej zainwestowac w kameleona niz niewidzialnosc :) Jak dzialaja konkretnie te % w kameleonie ? kazdy przeciwnik ma inna szanse na wykrycie nas? tzn jedni maja lepszy sluch/wzrok/"czucie sakiewki" a inni gorszy? Bo bardzo abstrakcyjne jest samo napisanie kameleon 30%,ile trzeba miec zeby np okradac przecietnych mieszkancow imperial city? czy kumuluje sie to ze skradaniem sie? czy ma znaczenie oswietlenie? ktos to rozgryzl jakos lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Jak dzialaja konkretnie te % w kameleonie ? kazdy przeciwnik ma inna szanse na wykrycie nas? tzn jedni maja lepszy sluch/wzrok/"czucie sakiewki" a inni gorszy? Bo bardzo abstrakcyjne jest samo napisanie kameleon 30%,ile trzeba miec zeby np okradac przecietnych mieszkancow imperial city? czy kumuluje sie to ze skradaniem sie? czy ma znaczenie oswietlenie? ktos to rozgryzl jakos lepiej? Dziala to jak czesciowa niewidzialnosc. Oddzialowuje wylacznie na wzrok!!, efekty kumuluja sie z oswietleniem. Przy 50% kamaleonie w glebokim cieniu w zasadzie postac jest niewidzialna. Oczywiscie posiadajac wysokie zdolnosci skradania sie ulatwiamy sobie zycie - postac jest wtedy trudniej uslyszec (istotne sa tu noszone buty - w koncu w stalowych butach za cicho sie nie chodzi). "Czucie sakiewki" zalezy tylko od naszych umiejetnosci zlodziejskich. Kameleon przydaje sie rowniez w walce. Przeciwnik nie raz nie zauwazy skad przyleciala strzala, czy kto mu wbil miecz w plecy (jesli szybko odsuniemy sie z miejsca z ktorego wyprowadzilismy cios). Przy 100% efekcie (kumulacja pierscieni i czarow) bylem w stanie zabic mocnych aczkolwiek niezbyt spostrzegawczych przeciwnikow, gdy ci miotali sie wkolo szukajac mnie. Oczywiscie jelsi przeciwnik nas slyszy to czesto zaatakuje na sluch. Zdazalo sie tez ze przeciwnik potrafil dostrzec moja postac mimo silnego kameleona. A na razie nie mam srodkow zeby zapewnic sobie silne dzialanie tego czaru w trybie na stale. Przypomnialem sobie jeszcze 1 efek ktorego jeszcze ne testowalem w miescie, a istnial w morro: Czesto NPC nas nie dostrzegaja, przez co zaskakujemy ich rozpoczynajac znikad rozmowe - co w wiekszosci przypadkow konczy sie obnizeniem zaufania jakim nas darzyl. Edytowane 31 Marca 2006 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Przypomnialem sobie jeszcze 1 efek ktorego jeszcze ne testowalem w miescie, a istnial w morro: Czesto NPC nas nie dostrzegaja, przez co zaskakujemy ich rozpoczynajac znikad rozmowe - co w wiekszosci przypadkow konczy sie obnizeniem zaufania jakim nas darzyl. Obecne. Jak podejdziesz do grupki ktora ze soba rozmawia i sie wtracisz, to tez moga sie wkurzyc -ergo: zaufanie im spadnie. Ktos gra w ogole kobieta? Sa jakies roznice przy wyborze plci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 DObra - dajmy se spokoj bo sie jeszcze pozabijamy :) Zmieniam temat.. W grze mozna fajne ryje porobić.. pochwalcie cie swoimi postaciami.. nie chodzi mi o zbroje tylko wlasnie o paszczę naszego bohatera :) kilkukrotnie zmieniałem wygląd a i tak wychodził zawsze tak samo :mur: może to przez te bujne "włochy" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 na początku był chaos.. a poważnie temat na początku to było marudzenie o płynności, różne wersje ini, potem po paru dniach część domorosłych programistów wydała kilkanaście modów, i się zaczeła batalia i kolejne marudzenie jaka ta gra jest niedokończona/niedorobiona/zje&&&& z przodownikiem tej parii Tripsta. No i to odwieczne narzekanie że x360 zabil ducha gry i ze teraz to jest taki kastrat... panowie mam propozycje jak nie podoba się to won do piaskownicy! Nie psujcie gry innym tym marudzeniem i narzekaniem! Jak dzieci....nie zaśmiecajcie tematu.... Zobacz ile wyszlo modow do morrowinda, wiekszosc os. nie wyobraza sobie gry bez tych dodatkow, sa one tylko na +, zobacz w temacie o morrowindzie, nikt nie mowi o nich nic zlego. Nie wiem o co Ci chodzi, ze masz takie zle nastawienie do modow. Widocznie masz male wymagania co do tej gry, miecz w lape i jedziesz. Tworcy morro widzieli, jak duzy wplyw na rozgrywke mialy mody w morro i wiedzieli, ktore sa najpopularniejsze etc. i mogli to 'zamontowac' w oblivionie. Takie [ciach!]ly w stylu strzalka pokazujaca miejsce zadania, mogli to dac jako opcja, kto by chcial to sobie wlaczy/wylaczy. Dla mnei to debilstwo, robi z tej gry gniot, nic nie trzeba czytac, robic idz za strzalka a przejdziesz gre. Juz zrozumiales o co chodzi w modach ? Maja poprawiac niedoskonalosci i przystosowywac gre pod dana osobe. Nie chce nie uzywaj, ale nie mow, ze sa zle... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Zobacz ile wyszlo modow do morrowinda, wiekszosc os. nie wyobraza sobie gry bez tych dodatkow, sa one tylko na +, zobacz w temacie o morrowindzie, nikt nie mowi o nich nic zlego. Nie wiem o co Ci chodzi, ze masz takie zle nastawienie do modow. Widocznie masz male wymagania co do tej gry, miecz w lape i jedziesz. Tworcy morro widzieli, jak duzy wplyw na rozgrywke mialy mody w morro i wiedzieli, ktore sa najpopularniejsze etc. i mogli to 'zamontowac' w oblivionie. Takie [ciach!]ly w stylu strzalka pokazujaca miejsce zadania, mogli to dac jako opcja, kto by chcial to sobie wlaczy/wylaczy. Dla mnei to debilstwo, robi z tej gry gniot, nic nie trzeba czytac, robic idz za strzalka a przejdziesz gre. Juz zrozumiales o co chodzi w modach ? Maja poprawiac niedoskonalosci i przystosowywac gre pod dana osobe. Nie chce nie uzywaj, ale nie mow, ze sa zle... :blink: To może tak jak ktoś sugerował mogli zrobic twórcy sam engine i oddać go w rece graczy co by se kazdy mogl pogrzebac i pod siebie dostosowac? i to co doprowadza mnie do nerwicy KOLEJNY ZNAWCA SIE WYPOWIEDZIAL !!! NIEDOSKONALOSCI!!!!!! dla ciebie te niedoskonalosci to dla innych przyjemna rozgrywka! (nie mowie o patchach/modach poprawiajacych bugi w questach, miejscach itd) :mur: :mur: :mur: Idz przeczytaj moje poprzednie posty, wtedy dowiesz sie ze morrowinda przeszedlem z dodatkami i ogromna iloscia modow, dopiero gdy poznalem podstawke, naprawdę nie wyobrazam sobie potem gry w morka bez modow, bo to juz jest nudne jak sie 7 razy gre przeszlo....dlatego mody TAK i to bardzo dobrze! Do obka takze czekam na mody, nowe rasy/klasy/tereny/przedmioty, ale nie mody zmieniajace rozgrywke diametralnie dodajace elementy np thiefa itd 2 tygodnie po premierze... gdzie wszyscy placza jaka gra jest be i fe a w podstawe grali pare godzin, i teraz dla kazdego kto chce jakis element, zmienic (ktory mu nie pasuje) wyszedl juz mod....dla mnie to juz nie ma przyjemnosci z gry i tyle, bo nie wiadomo w co ty grasz czy w obka czy w thiefa/quaka... jeden doda mozliwosc zdmuchiwania swiec, zwiekszy udzwig, usunie mgle, zwiekszy jasnosc pochodni, zmniejszy "sluch" npc, itd..dla mnie mody zmieniajace/ulatwiajace diametralnie rozgrywke sa bez sensu i tyle. Jak juz poznam obka na wylot to ok!!!!!! z przyjemnością dla zabawy. Moze jakimis modami dodajacymi zupelne [ciach!]ly, tak 4 fun! ale teraz chce poznac co przygotowali dla mnie twórcy...a nie spedzic wiecej czasu na grzebaniu w poszukiwaniu nowych modow:mur: Co do strzalki graj se moda jesli jestes taki pro gracz, najlepiej wylacz podglad jeszcze pozycji na mapie, co by bylo bardziej extremalnie....i uzywaj samego kompasu mimo iz morka przeszedlem kilka razy (+dodatki) to jednak nawet za ostatnim razem mosialem notowac na papierze, grzebac na www co by znalezc niektore ciekawe miejsca, ty pewnie grales z zamkniętymi oczami.... boze co za gadanie! nie chcesz nie patrz w questach na MAP i ci się strzalka nie wyswietli zadna! dla mnie to ulatwienie z ktorego skorzystam z przyjemnoscia w ostatecznosci.... i naprawde bez moda w oblivionie mozesz uzywac strzalki nic nie czytac tylko skakac po lokacjach, a mozesz tez wszystko analizowac, sluchac i szukac...zalezy od Ciebie ! a nie od debilnosci gry...ale niektórzy muszą się przyczepic do czegoś na sile, co by pokazac slusznosc stosowania wysmienitych modów! Reasumując: Po mody sięgne gdy rozgrywka bedzie juz nudna, gdy mimo wykozystania potencjalu w grze bede chial sprobowac czego s nowego, tak jak bylo to w przypadku morka....a naprawde takie instalowanie wszystkiego przez domorosłych programistów na szybko zrobionego...boze to tak jakbym przyczepil sie ze sarny nie pierdzą i potrzebowal na gwalt moda, bo mi sie ten aspekt gry nie podoba...idac tym tokiem rozumowania to CO GRACZ TO MOD i wtedy dochodzimy do sedna, w co ty grasz czy to nadal Oblivion ktorego jeszcze wczoraj drżącymi rękoma wyciągales z pudelka? ps. MODUJCIE CO I JAK CHCECIE, ale nie piszcie ze TO JEST SLUSZNE I TO JUZ W GRZE POWINNO BYC! bo ktos kto nie sledzi tematu stwierdzi ze do obliviona za 150zł potrzeba jeszcze 50modów aby gra byla OK....!!!!!!!!!!!!!!11 Edytowane 31 Marca 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Mam takie pytanie odnośnie sprzętu na ktorym gra chodzi... Jak gra się prezentuje na kartach Radeon 9700 / 9500 i czy da się na tym konfortowo pograć.. ?? :D Z gory dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) No, ale w dalszym ciagu nie wiem o co Ci chodzi ? Mody nie sa obowiazkowe, wiec dlaczego denerwujesz sie, ze sa, ze inni ich uzywaja ? Przeszkadza Ci to ? Jedni kupuja samochody jako srodek transportu, jeszcze inni moduja je, tuninguja i dostosowuja do wlasnych potrzeb. Nie widze w tym NIC dziwnego, jak narazie tylko Tobie cos sie nie podoba, nie jestes tolerancyjny, moze ktos ma inny styl gry niz Ty. Wiesz ja wole sobie wgrac moda na przezroczystosc wody, bo to dodaje realizmu, obecna woda w oblivionie jest do bani. Wgrywam takze mody, ktore likwiduja te noobowskie pomoce i tym samym zmieniam diametralnie rozgrywke, bo musze zaczac czytac i myslec, w przeciwienstwie do podstawowego obrazu gry... eot. Mam takie pytanie odnośnie sprzętu na ktorym gra chodzi... Jak gra się prezentuje na kartach Radeon 9700 / 9500 i czy da się na tym konfortowo pograć.. ?? :D Z gory dzieki :D To ma byc zart ? Komfortowo to na sli moze pograsz. ;] Na tej karcie to 800x600, all low j grasz 'w miare' komfortowo. Edytowane 31 Marca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 No, ale w dalszym ciagu nie wiem o co Ci chodzi ?Jesli po mojej wypowiedzi nadal nie wiesz o co mi chodzi, to masz rację EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Tworcy morro widzieli, jak duzy wplyw na rozgrywke mialy mody w morro i wiedzieli, ktore sa najpopularniejsze etc. i mogli to 'zamontowac' w oblivionie. Takie [ciach!]ly w stylu strzalka pokazujaca miejsce zadania, mogli to dac jako opcja, kto by chcial to sobie wlaczy/wylaczy. Sorki że pytam. A jest w ogóle taki modzik co wyłącza tą strzałke ? Ja bym z chcęcią skorzystał z takiego moda. Jak jest coś takiego to prosze o linka. Co prawda all czytam i i tak wiem gdzie mam iść ale to było by naprawde bardziej realistyczne i mnie by pasiło ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Mam pytanie dotyczace pewnej misji gildii zabojcow Zacielem sie w misji w Brumie (info w spoilerze): » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zadanie polega na "zsunieciu" sie glowy upolowanego zwierzenia (totemu) ze sciany i spadniecia na glowe pewengo typa siedzacego na krzesle. Moge go po prostu zabic ale trace bonusy wiec kurde probuje i probuje z ta "glowa" i nie moge jej "odblokowac".....ktos wie jak to mozna zrobic? z gory thx Edytowane 31 Marca 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Sorki że pytam. A jest w ogóle taki modzik co wyłącza tą strzałke ? Ja bym z chcęcią skorzystał z takiego moda. Jak jest coś takiego to prosze o linka. Co prawda all czytam i i tak wiem gdzie mam iść ale to było by naprawde bardziej realistyczne i mnie by pasiło ;). Poszukaj na kilku ostatnich stronach, chyba tripsta podawal linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Pograłem troche w Obliviona, szedłem do syna imperatora(?) Martina, to ten quest na poczatku z amuletem królów...doszedłem do tych wrót Oblivionu, spotkałem tam jakiegoś kolesia, dotarłem do srodka, pozwiedzałem wieze(przy okazji zabili mi tego kolesia) i dotarlem na piętro wiezy na ktorym są drzwi, ale potrzeba klucza, przeszukalem całą mape, a klucza nie znalazłem, moze ktos mi cos podpowiedzieć :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Klucz ma strażnik pilnujący gościa zamkniętego w klatce Klatka jest w jednej wież,na samej górze Edytowane 31 Marca 2006 przez melonino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 czy mógłby mi ktos podac rozsadny plik konfiguracyjny dla mojego sprzętu w sygnaturce z tym że poprawka na 2gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 mapa Cyrodiili jakby ktos chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MightyBF Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Mam pytanie, czy zdarzyło się komuś że cała mapa się odkryła? Innymi słowy moge wszędzie się dostać (travel), co mnie okropnie wnerwia, jest na to jakaś rada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 lol 9700 i all low? przeciez 9700pro to 8 potokowiec mam takiego i gram na takich ustawieniach: 1024x768 medium 2xAA bloom on shadows off grass off object/tree/actors etc. fade na 50% i w lochach mam po 40fps na zewnatrz od 25-28 fps i w miescie podobnie chcesz to ci pozniej screena zaruce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 A czego ty bys chcial na karcie po 250zl ? Przeciez za gra zabija nawet high-end. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) flasy- z takimi ustawieniami to pewnie i pojdzie ale bez SHadera 3.0 bo tego ta karta nie obsluguje a dopiero SH3 pokazuje klase tej gry jesli chodzi o grafikie Oblivion oprucz dobrej karty grafiki wymaga tez sporo ramu ,po dorzuceniu dzisiaj 1gb wiecej gra zaczela dopiero pokazywac pazurki ze wszystkimi ustawieniami na maxa i hdr w 800@600 ,na 1024@768 tez sie da niezle grac !! I teraz taka dziwna rzecz,wczesniej w opcjach gry moglem zaznaczyc hdr i bloom jednoczesnie!!,od dzisiaj po dolozeniu ramu i testowaniu najlepszych ustawien w Oblivionie zaczelo mi wyswietlac komunikat ze albo jedno albo drugie jest tylko do wyboru ,tak wiec o "cio chozzi"???? Edytowane 31 Marca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ja tez tak mialem nieraz przy bawieniu się ini... nie wiem o co chodzi, ale hmm na bank przy obu opcjach ON dziala HDR:P to widac golym okiem:D a że obie opcje raczej dzialac na raz nie moga, to pewnie jakis maly walek:P w opcjach:) . Czyli ile teraz masz ramu:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 ok małe info dla posiadaczy radka 9550 :] Mój CFG: Sempron 2500+ 512 RAM Radek 9550 Przed odpaleniem na splashu wszystko na low kanały - płynność jest:] Imperial City - płynność 30 FPS (około) Na zewnątrz - okolice 25 fps. UWAGI: Mały edit ini + opcje zmniejszenie ilości trawy + zmniejszenie zasięgu wzroku = płynność na moim cfg :D (choć system mam zaśmiecony ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ej sluchacie powiedzcie mi gdzie dokladnie moge znalezc duchy (ektoplazme), bo w kazdych ruinach/lochac sa albo zombie albo szkielety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 W jednym z przybrzeżnych miast(nie pamiętam nazwy) jest port i parę lodzi.Na jednej z nich jest taka bakba,którą to straszą duchy na pokladzie.Weź od niej questa związanego ze znalezieniem czegoś z lodzi i przy okazji zabij duchy.W kajucie kapitana jest jeden,niżej chyba ze 2 lub 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) OK wurzcam moje ini chętni niech skopiuja co trzeba porównają z aktualnym:) 800x600 hdr large textury woda xtra:P plynnosc na zewnatrz rzedu 25fps. A modyfikowalem swoj dotychczasowy ktory modyfikowalem z FT, a dorzucilem dziś troszke zmian http://www.elderscrolls.com/forums/index.p...opic=299166&hl= http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SC...&CIID=36222&p=2 Już więcej nie wycisne ze swojego zloma;D ps. mam stery 84.25 i w zakladce (coolbita zassac i dodac do rejestru) Additional direct3d settings dac max frame to render ahead z 3 na 0 ok:D nie moge przeciez wstawic plikow...ma ktos server i zlinkuje:D? Edytowane 31 Marca 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Przeciez mozesz dac zalacznik do posta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Wlasnie, zapodaj jak najszybciej bo sprzety mamy podobne, rowniez bawilem sie z INI i chcialbym zobaczyc jak z twoim plikiem bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ja tez tak mialem nieraz przy bawieniu się ini... nie wiem o co chodzi, ale hmm na bank przy obu opcjach ON dziala HDR:P to widac golym okiem:D a że obie opcje raczej dzialac na raz nie moga, to pewnie jakis maly walek:P w opcjach:) . Czyli ile teraz masz ramu:>? obecnie mam 1.5 gb ramu i gra dostala skrzydel!!!,oczywiscie cala reszta po OC i gra pieknie biega na 800@600 wszystko na maksa bez cienii!! bo i tak sa zle zrobione moim zdaniem,co do hdr i blooma to nic nie zmienialem w konfigu bo nawet go nie ruszalem oprucz joystick off,reszta nie ruszana ,aha poprawilem wode bo oryginalna to jakas lipa byla,moze przez to nie mozge uzyc tak jak wczesniej obu opcji na raz??!! zrobilem wlasnie fajnego questa we snie ,gosc nie mogl wyjsc z koszmaru a ja pomoglem mu z niego wyjsc ,krotki ale przyjemny ,bylo rowniez kilka bardzo prostych zagadek ,kto chce niech sie wybierze do Bravil -gildi magii tam dostanie questa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Gra jest super mega itp. poszedl dla niej w odstawke na miesiac wow. Ale teraz jedno pytanie, z tego co widze moja 6800gt nawet podkrecona jest poprostu za wolna. Mialem zostac z nia dluzej ale ...... I proste pytanie co do niej lepiej zakupic cos od ati czy nvidia ? Mam okolo 1300 na grafe i biore pod uwage zachowanie sie sprzetu w tej grze. 7900gt czy jak quartz 1800xt od arche ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...