spicum Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jeszcze nie wiem, czy mam. Zastanawiałem się tylko, czy jak wstąpię do DB to wywalą mnie z wojowników, bo w GW chcieli na początku żebym był "czysty". Zapisz. Przylacz sie. Zrob kilka misji i bedziesz wiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja jestem w magach, wojownikach i bractwie Spokojnie mozesz sie zaciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja jestem w magach, wojownikach i bractwie Spokojnie mozesz sie zaciagac hehe no wlasnie sie zastanawialem czy mozna przylaczyc sie do innych gildii bedac juz w jednej, bo narazie skonczylem chyba wszystkie misje magow... odpowiedziales na moje watpliwosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 W morrowindzie bylem w kilku na raz nawet nie wiem czy nie we wszystkich napewno magowie, wojownicy, zlodzieje, jakas straz i cos jeszcze. I pamietam ze w pewnym momencie dostalem z jednej gildi zlecenie na kogos z innej :P Tutaj od poczatku jade w magach i wojach. Potem doszla arena i bractwo. Questy bractwa sa calkiem fajne, ale jeden niezle mnie wpienial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco_17 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a ja mam pytanie co do Areny... Zostalem na Arenie juz Grand Championem... gadalem z Ysabel (czy jak jej tam,) w sprawie walki z potworami na arenie... zabilem tych minotaurow Lordow i caly czas mam misje w "current Quest" ze co tydzien moge sie popisywac walczac z potworami na arenie... a jak moge zakonczyc tego questa? czy da siej jakos go zakonczyc ?? z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Co tydzien beda sie pojawialy inne stworki Mozna nabic kilka tysiaczkow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) ja na arenie zawsze biore najwieksza ilosc potworow jaka mi ysabel oferuje i za to dostaje kupe kasy :wink: pewnie ze mozna byc w wielu gildiach - ja jestem w fighterach, zlodziejach, dark brotherhood, gildii magow, arena, gildii antywampirowej w imperial city i jeszcze potem do blades sie dolacze :wink: POLECAM questy dark brotherhood - chyba najciekawsze w calej grze. Złodziejskie też są niezłe. Fighterowe i magowe sa dosc typowe - idz, zabij, przynies glowe :wink: to zalezy od major skilli;] ja na 25h gry mam 24 lvl, ale sam stworzyłem klase bo te gotowe to sam syf...:P ja mam 24 lvl na niecale 70h gry :lol: Jesli wstąpię do Dark Brotherhood i nie dam się wykryć przy morderstwach, to czy będą na mnie nakładac bounty czy infame (co właściwie daje ta sława i niesława?)? Czy wywalą mnie za to z wojowników?bounty ci sie nalicza jak straznicy zauwazyli ze popelniles przestepstwo i cie aktualnie gonia. infamy - jak ludzie widza ze popelniasz przestepstwa (chyba). mnie infamy nalicza sie wraz z wypelnianiem questow dla gildii zlodziei i db (moze mi sie wydaje, nie wiem) wysoki fame sprawia ze ludzie bardziej cie lubia jesli nie wykryja cie przy morderstwach - mozesz byc spokojny, zadne statsy ci sie nie zmniejsza :wink: a i jeszcze jedno - przy wykonywaniu questow dark brotherhood KONIECZNIE starajcie sie wykonywac je dokladnie tak jak kazano - zeby dostac bonus. bonusy ktore daja sa genialne, warto sie dla nich meczyc :) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 gildii antywampirowej gdzie takowa jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) questy dla darkbrotherhood są naprawdę niezłe, można poczuć się jak prawdziwy zabójca, zbierz info o ofierze, wybierz miejsce, zabij niezauważony, w mało której grze są takie questy cos spojlery nie działaja wiec dam to tak spoli świetna jest misja z zabiciem wszystkich gości na imprezie po zabójstwie wszyscy chodzą w panice i podejrzewają się nawzajem :D Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 gildii antywampirowej gdzie takowa jest?? Po jednym quescie z Imperial City zostaje sie honorowym członkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jasniej jezeli mozna :> Bo mnie to az zaciekawilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Jasniej jezeli mozna :> Bo mnie to az zaciekawilo edit: spojler nie działa w temple district zaczepia cie babka i prosi o spotkanie z mężem, okazuje sie ze to tajne bractwo walczące z wampirami, chcą zeby załatwiś wampira króry jakąś panne zabił po zakonczeniu questu jesteś honorowym członkiem i za vampire dust przyniesione do nich dostajesz $$ Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez fred216 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No Vampire Dust troszeczke mam :P Kurcze musze to obczaic bo brzmi fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Co tydzien beda sie pojawialy inne stworki Mozna nabic kilka tysiaczkow :P :oO. Ja mam co tydzień tylko minotaury (minotaur lords). Chyba już z 6 razy walczyłem z nimi. Cały czas mam minotaury :e WTF!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 bo to są chyba najmocniejsze :-/ mi się nie chce co tydzień walczy na arenie i robić questy dla DB... wracam do MQ ;p tym bardziej, ze zaczyna coś się ciekawego dziać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No ja mialem jakies Minotaury, Ogry, Pumy, Niedzwiedzie, Cos ala potworki ze starcrafta/starship troopers. Wiec potworki sie zmieniaja. Ja sam na arene wpadam jak sprzedaje w imperial city jakies przedmioty. 2 min zabawy a ponad 2 kawalki mozna zgarnac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ej sluchajcie znacie jeszcze jakas fajna organizacje ? Dolaczylem sie do Dark Brotherhood i Gildii Wojownikow - zostalem w obu mistrzem. Gdzie jeszcze moge sie przyalczyc ? Gildia Magow odpada, bo gram wojem, a do tego chcialbym sobie potem pograc magiem. Jest duzo pseudo organizacji jak Łowcy Wampirow i Rycerze w Leyawiin, ale najczesciej pojega to na jednym quescie. Tak sie pytam bo nie chce mi sie jeszcz zaczynac main quest, a juz powoli nudno sie robi szukajac wszedzie pojedynczych pobocznych zadan :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nudno, ja nie wiem skad wykombinowc kase na hate a wam nudno juz? No ja mam tylko 5 level oc prawda ale na arenie to sie zarobic nie da chocaz jestem grand championem jakies ochlapy po 15 zlota - smiech na sali, moze sie cos rozkreci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja z kolei ciekaw jestem czy pogram swobodnie w Obliviona niemiałem jeszcze problemów z żadną grą oby tutaj bylo tak samo jesli nie to nowa grafa chyba rozwiąze problemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 bonco - LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nawet zapomnij ze na tym konfigu sobie pograsz... Do wymiany grafa, procek + wiecej ramu. Milych zakupow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja z kolei ciekaw jestem czy pogram swobodnie w Obliviona niemiałem jeszcze problemów z żadną grą oby tutaj bylo tak samo jesli nie to nowa grafa chyba rozwiąze problemy :DSciagnij moze Obliviona na komore ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja tam kasiore trzepie na vampirach i ich ekwipunku i na arenie. Kasy mam kolo 30K i praktycznie nie ma na co jej przeznaczyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja z kolei ciekaw jestem czy pogram swobodnie w Obliviona niemiałem jeszcze problemów z żadną grą oby tutaj bylo tak samo jesli nie to nowa grafa chyba rozwiąze problemy :Dhmm czlowieku to w co ty grales? ze do tej pory nie miales z frameratem problemow:D widze dwa wyjscia: grales w 3 letnie gry:D grales w nowe tytuly z framrate 5fps;D gosh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 dla tych co nie maja hdr'u na 2.0 sm kartach http://www.tessource.net/files/file.php?id=2773 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hmm czlowieku to w co ty grales? ze do tej pory nie miales z frameratem problemow:D widze dwa wyjscia: grales w 3 letnie gry:D grales w nowe tytuly z framrate 5fps;D gosh... Ostatnio? hmm.... cos z lepsza grafa to Fear,Fable i jakos chodziło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Dajcie screeny jak ten FakeHDR wyglada. Ostatnio? hmm.... cos z lepsza grafa to Fear,Fable i jakos chodziło Cos nie chce mi sie wierzyc... Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez cipri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Na min detalach (Z Fable było lepiej) ale grałem :P a co do Obliviona powstało sporo modow ktore pozwalaja grac na low sprzecie ale grafika jest wtedy bardzo słaba znalazłem tez fajny test Nvidii i jesli kupie karte ze shaderami 2,0 to ejst szansa ze pociągne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Aha zapomnialem NIE MASZ SZANS opdalic. Gra wymaga SSE na cpu, a na to mody nie pomoga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas1 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Na min detalach (Z Fable było lepiej) ale grałem :P a co do Obliviona powstało sporo modow ktore pozwalaja grac na low sprzecie ale grafika jest wtedy bardzo słaba znalazłem tez fajny test Nvidii i jesli kupie karte ze shaderami 2,0 to ejst szansa ze pociągne...a możesz podac namiary na ten test? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...