Aquarium Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Swojego czasu chciałem używać tego moda, ale gryzł się okrutnie z innymi operującymi na rasach - niestety autor przestał go poprawiać wieki temu:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 u mnie działało ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Gdyby ktos chcial sobie odswiezyc Obliviona, a najlepiej porzadnie zmodowanego, a przy tym stabilnego - natknalem sie na cos ciekawego. http://superpackden.mastertopforum.net/fcom-superpack-main-thread-descriptio-vt6.html Gosc zaimplementowal calego FCOMa + sporo innych modow (lista w linku wyzej) w postaci bardzo prostego instalatora - dwa pliki .exe. Dolaczony jest prosty manual, gra dziala czasem stabilniej niz zwykly Oblivion, a nie trzeba chyba mowic ile normalnie trzeba sie bawic zeby zainstalowac wszystkie mody z listy wyzej. Najnowszy update - i chyba finalny - z lipca tego roku. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, mam taki problem, że jestem w zamku i jak wychodzę na zewnątrz to nagle moja postać wydaje taki dźwięk jakby ktoś ją zaatakował i skóra staje się czerwona (nawet mieszkańcy mówią mi, że coś nie tak z moją skórą), a życie zaczyna powoli ubywać, aż umrę. Jak wejdę z powrotem do środka to wszystko już jest dobrze, a jak wejdę do wody to życie wolniej ubywa. Nie pomaga czekanie. Bardzo proszę o pomoc. Edytowane 30 Grudnia 2011 przez MrMatikm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pewnie zostałeś wampirem, wszedłeś w ostatnie stadium i słońce Ci szkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) Witam Czy do The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition Deluxe można dociągnąć jakieś spolszczenie (same napisy)? W ogóle warto łykać tę wersję, czy wystarczy zwykłe Game of the Year Edition? Edytowane 21 Lipca 2012 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Też się zacząłem rozglądać, ale wygląda na to, że jest lipa. A na steam taka przyzwoita promocja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Można zainstalować spolszczenie z dodatku SI, ale istnieje problem z czcionkami. Brak polskich liter, ale myśle, że idzie to rozwiązać kasując czcionke z obliviona w rejestrze i w katalogu windows, a później zastępując ją czcionką z polskiej wersji. Osobiście nie próbowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) http://www.portal24h...eam-t19063.html Z tego co tam pisze, wynika, że nie trzeba stosować żadnych craków (choć jest to podane, jako jedna z opcji) więc zasadniczo wszystko jest ok, niemniej nie wiem, czy to działa na pewno. Może ktoś to stosował, bo nie chcę bawić się w piracenie oryginalnej gry :] Edytowane 21 Lipca 2012 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) Raczej zadziała. Tym bardziej, że Oblivion używa czcionki z własnego katalogu więc powinno być ok. Mój sposób na podmiane czcionki w katalogu systemowym i usunięcie oryginalnego wpisu w rejestrze ziała na 100% z CIV ze Steama. Tutaj sprawa jest jeszcze prostrza. Zaraz zrobie test, kupiłem Obliviona jakiś czas temu. Ważna rzecz! Zapisz sobie oryginalne exe, po instalacji spolszczenia wgraj je ponownie! Edytowane 21 Lipca 2012 przez OCM4n14k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Ważna rzecz! Zapisz sobie oryginalne exe, po instalacji spolszczenia wgraj je ponownie! OK, dzięki, będę pamiętać - jeszcze jedno, czy wersja deluxe też da się spolszczyć? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) Ja taką mam i działa . Sprawdzone na szybko, pogram troche to powiem czy wszystko jest po polsku. Chociaż jak trafi się jakiś duperel po angielsku to nie jest tak źle, ważne że główny język to polski. Edytowane 21 Lipca 2012 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzięki wielkie, za info wszelakie - gra już w bibliotece, będzie w co grać do następnej wyprzedaży xD Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Nie wszystko jest do końca spolszczone, ale idzie grać. U mnie niektóre elementy w ekwipunku nie są po polsku. Dobierz też wygodną czcionkę żeby nie męczyła podczas czytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...