Gość Pioorek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 yuucOm, to sie z kodekami nie gryzie czasem? Moze wywal wszystkie kodeki dokladnie i zobacz wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jak uzywasz ffdshow, to zobacz, czy masz oblivion.exe dodane do wyjatkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Tez tak myslałem ale nie moge wywalić kodeków :?. W sumie mam jeden kodek pak od sub edita (i kodoek od divx'a który miałem zawsze nawet za czasów gry w obka na 5900). Nie moge wywalić sub edita ;). Nie da sie ich jakos powyłączaś ? @costi właśnie z ffdshow nie korzystam w ogole ;). Dobra stuka mnie sub edit ;p. Wywaliłem. Ide sobie pograć teraz i sie zobaczy czy Ob dobrze dziła. Mam nadzieje ze tak bo inaczej :mad: DO i [gluteus maximus] za przeproszeniem :?. Nie wiem co jest nie tak. Czy można nowego patcza zainstalować na Obka z SI no i ponawiam pytanie dotyczace Unofficial patcz'a. LOOL kompletnie przez przypadek znalazłem cos takiego Frequent Crashing possibly due to old system file Some users may experience frequent crashing due to an older system file. These crashes may be attributed to the 'mpeg2dmx.ax' file. Simply renaming the file to "mpeg2dmx.ax.old" may correct this issue. Zobacze czy zadziała. Dziwne ale nie moge znaleźć tego pliku. Zaraz odlece od tego Obka no ;p Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 weź znajdź ten plik mpeg2dmx.ax i wytnij go na pulpit... czytałem na necie że to pomaga... ten plik najprawdopodobniej ci się schrzanił... ściagnij najnowszego k-lite codec pack (chodź na fddshow grałem i nie miałem tysiąca ikonek, ani żadnych śmieci :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 weź znajdź ten plik mpeg2dmx.ax i wytnij go na pulpit... czytałem na necie że to pomaga... ten plik najprawdopodobniej ci się schrzanił... ściagnij najnowszego k-lite codec pack (chodź na fddshow grałem i nie miałem tysiąca ikonek, ani żadnych śmieci :D )Tylko jak go znaleźć ? Szukałem wyszukiwaniem windowsowym i innymi sposobami i go nie znalazłem ;p. Pogram teraz troche okrecając grafe (cpu ni ma bata ;p) i zobaczymy jak bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Skoro nie mozesz go znalezc, to moze wlasnie w tym jest problem? ;) Wpisz nazwe pliku w google, na pewno pojawia sie strony, z ktorych bedzie go mozna sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 I tak btw: można zainstalować nowego patcza jak już sie zainstalowało SI ? I co z patczem Unofficial ?Nie próbowałem. UOP działa bez problemu, ale ściągać wersję 2.0+, bo ona jest specjalnie przystosowana do najnowszego patcha. Dziwne ale nie moge znaleźć tego pliku.Nie możesz, bo go nie ma. Po prostu. Wrzuć mi na pm Twój plik .ini. Przy okazji: korzystasz z modów ulepszających grafikę? W ogóle napisz jakie masz mody, tak będzie najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Z jakich modów korzystam: -OOO - better night sky ;) i to tyle jeżeli chodzi o grafe Z innych modów to Franczesko tylko i bug fix do SI :P Ini wrzuce trosze póżniej (za 2h około bo na uczelniany ftp coś wysyłam ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Z jakich modów korzystam: -OOO (...) Z innych modów to Franczesko tylko i bug fix do SI :P :blink: OOO + Francesco = full konfliktów. Albo OOO, albo Francesco, musisz wybrać. Te dwa mody nie mogą ze sobą dobrze współpracować, no chyba że masz specjalną wersję, jak FranMMOOO (czy jakoś tak). Zdecyduj się na jeden z nich. Wspominałeś wcześniej coś o jakichś błędach w levelowaniu lub z przeciwnikami. To już wiemy jaka była tego przyczyna (OOO+Francesco). Ini wrzuce trosze póżniej (za 2h około bo na uczelniany ftp coś wysyłam ;p).Nie ma problemu. I tak najwcześniej dostaniesz zmodyfikowany plik jutro koło 17:00. Jutro też napiszę Ci jak zainstalować poprawnie mody (takie krótkie how-to, bo na długie zbieram się od jakiegoś czasu i się zebrać nie mogę ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) :blink: OOO + Francesco = full konfliktów. Albo OOO, albo Francesco, musisz wybrać. Te dwa mody nie mogą ze sobą dobrze współpracować, no chyba że masz specjalną wersję, jak FranMMOOO (czy jakoś tak). Zdecyduj się na jeden z nich. Wspominałeś wcześniej coś o jakichś błędach w levelowaniu lub z przeciwnikami. To już wiemy jaka była tego przyczyna (OOO+Francesco). Nie ma problemu. I tak najwcześniej dostaniesz zmodyfikowany plik jutro koło 17:00. Jutro też napiszę Ci jak zainstalować poprawnie mody (takie krótkie how-to, bo na długie zbieram się od jakiegoś czasu i się zebrać nie mogę ;)). Co do OOO to dla mnie OPO (Oblivion Polygone Overhaul) inaczej (zawsze mi sie myli ;p) ten od textur przecież napisałem mod od grafy :P. Jutro Ci prześle i dzieki za dotychczasową pomoc ;). Btw co do tego pliku mpeg2dmx.ax: skad go sciagnąć i co najważniejsze gdzie go umieścić ? :P Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ehem... Wpisz nazwe pliku w google, na pewno pojawia sie strony, z ktorych bedzie go mozna sciagnac.Na owych stronach bedzie tez raczej na pewno podaje, gdzie ma wyladowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Ok. Czekałem w sumie 5h na to aby na uczelniany ftp wysłać plik i wkoncu sie udało :lol:. Nie miałem co robić ;] wiec zainstalwałem K-lite mega codec pack (jak szukałem gdzie załadować ten plik mpeg2 to znalazłem ze k-lite rozwiązuje ten problem) i po 3h gry nie było wyjścia na pulpit :P. Wszytko jest juz git. Niestety jeszcze 1 bug mi został. Od czasu do czasu (raz na trzy/cztery) jak wychodze z Obka to mi resetuje kompa :?. Niestety to jest losowe raz jest raz nie ma wiec na to lekarstwa nie pewnie nie bedzie :<. Wielkie dzieki za dotychczasową pomoc ;). Resety kompa to juz coś lepszego niz co chwile wywalanie na pulpit ;p. EDIT jednak juz wszyskot jest OK :). Wielkie dzieki za helpa ;p. Ok teraz tylko mam pytania co do franczesko. Otóż jak zmienić aby skille nabijały sie 2 razy wolniej (podczas instalacji wziąłem normalnie i mnie to dobija. Byłem w 1 kopalni i w 30 min 2 lvl zdobyłem (11 i 12 :?)). Jak to zmienić podczas gry/w plikach (wiem ze sie da bo tak było napisane podczas instalki :P). Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ktos sie orientuje, czy wyszedl juz jakis zoptymalizowany texture pack do SI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Wiem ze nie mozna posta pod postem dawać ale tak sie grać nie da :|. Na każdym poziom leveluje sie tak samo szybko i to niszczy mi gre. Odsyłam do posta wyżej (to dla mnie bardzo ważne): Ok teraz tylko mam pytania co do franczesko. Otóż jak zmienić aby skille nabijały sie 2 razy wolniej (podczas instalacji wziąłem normalnie i mnie to dobija. Byłem w 1 kopalni i w 30 min 2 lvl zdobyłem (11 i 12 icon_confused2.gif)). Jak to zmienić podczas gry/w plikach (wiem ze sie da bo tak było napisane podczas instalki icon_razz.gif). Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) mam obliviona + knight of the nine Retail ver. + shivering isles no i powazny bug mam w grze po dluzszym graniu na shivering isles...chodzi dokladnie o to ze ciagle nie moge naprawic broni, zaczekac, przespac sie ani wykonac "fast travel" bo wrogowie sa w poblizu...problem w tym ze zadnych wrogow nie ma, nawet jak jestem w jakims sklepie czy u kogos w chacie to ciagle wrogowie sa blisko...WTF ktos pomoze? Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Powgrywales najnowsze laty i fixy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ok teraz tylko mam pytania co do franczesko. Otóż jak zmienić aby skille nabijały sie 2 razy wolniej (podczas instalacji wziąłem normalnie i mnie to dobija. Byłem w 1 kopalni i w 30 min 2 lvl zdobyłem (11 i 12 :?)). Jak to zmienić podczas gry/w plikach (wiem ze sie da bo tak było napisane podczas instalki :P).Otwierasz konsole, wpisujesz startquest FranMenu, naciskasz Enter :P , zamykasz konsole, grzebiesz w ustawieniach. Ktos sie orientuje, czy wyszedl juz jakis zoptymalizowany texture pack do SI ?Dolaczam sie do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Otwierasz konsole, wpisujesz startquest FranMenu, naciskasz Enter :P , zamykasz konsole, grzebiesz w ustawieniach.To wiem ;). Niestety tych ustawien nie ma we franmenu. Spytałem samego Frana i odpisał ze nie da sie tej opcji zmienic z konsoli tylko trza moda reinstalować. I tak zrobiłem. Wziąłem 3 razy wolniej a i tak jest szybko (widać ze wolniej ale myślałem ze bedzie bardzo wolno ;p). A tak btw kiedyś podawaliście tutaj na forum taki link gdzie robić SUPER czary i jak mnieć dużo Many. Moglibyście to jeszcze raz podać ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ad. 1. Sorry, nie zaglebialem sie w to menu nigdy, myslalem ze tam jest. Ad. 2. miec, a nie mniec ;) Ad. 3 szukanie w temacie nie pomaga? A czary ogolnie robisz na Arcane University, po uzyskaniu dostepu do wewnetrznej czesci. Co do ich superowosci - sprawa dyskusyjna. Zrobienie Detect Life o zasiegu wiekszym niz 100 stop jest niewykonalne :| Co do duzo many - I fail to see the problem. Ciagniesz inteligencje (magicka = 2xINT + ew. bonusy za rase), do tego klepiesz za pomoca alchemii poty Restore Magicka (bardzo skuteczne na wyzszych poziomach alchemii, moje produkcje przy alchemii 94 regeneruja 20 punktow co sekunde przez 65 sekund) i masz w zasadzie nieskonczona ilosc many... a jak na jakis czar masz za malo many, to z reguly i tak jestes za cienki w uszach, by go rzucic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 YEAH znalazłem :). TO jest ten link: http://www.elderscrolls.phx.pl/forum/index...showtopic=18760 Super wszystko tam jest. Nawet skoki latanie (imo to ssie jak wcześniej napisałem ale nie omieszka skorzystać :P). Dziki za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Powgrywales najnowsze laty i fixy ? no wlasnie nie moge znalezc patch (tej bety do shivering isles) dla wersji obliviona direct2drive(sciagneite z obliviona). Te wersje wymahaja odpowiedniej wersji patcha ale narazie taka nie istnieje...no chyba ze ktos mi wysle na poczte ( c-s@wp.pl ) plik oblivionluncher.exe (nie zwiazany z zadnym crackiem i itp). bo tym plikiem sie rozni wersja direct2drive( inna waga pliku i sie przy patchowaniu kraczy) UPDATE: udalo mi sie wgrac najnowszy beta patch do shivering isles (xxx16) jednak nic nie pomogl :/ ....lecz stal sie cud, nie mailem co robic i wyladowalem frystacje na meijskim strazniku , bounty 40 i postanowilem pojsc do paki no sie tam przespalem na luzach:E:E Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Ok mam problem. Znalazłem ostatniego shrine (jakiego za czasów 5900 nie znalazłem) i zeby wykonać tego questa trza miec Cyrodylic Brendy ;p. Gdzie to znaleźć ? I pamietam jeszcze 1 quest: daje nam go babka z tej gospody koło Weye (zaraz za mostem od IC). Mam znaleźć kilka butelek jakiesgoś wina (zapomniałęm nazwy). Mówiła ze to wino można w portach spotkać. Pamietam ze po zwiedzieniu 95% fortów nie znalazłem ani jednej butelki :? i teraz mam tak samo. Tez tak macie ? edit cos sie w forum zwaliło ;p Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sorki za post pod postem. Znalazłem Cyrodilic Brandy w Bravil na starym (40lvl) i nowym sejwie :P. Ale nie po to pisze post pod postem. Otóż zainstalowałem sobie Qarl Textures Pack 2 (QTP2 - http://devnull.devakm.googlepages.com/worldqtp2 (bez parallaxa ;p) i co stwierdzam ? Otoż bardzo dziwna rzecz, nie dość ze textury wygladaja zaj%#@ to mi gra lepiej chodzi :blink: (fps taki sam ale kompletnie zero scinek tylko dłyższe czasy loadu). Nie wiem czemu tak mam ale imo każdy kto ma min 256MB na karcie powinien te textury zainstalować. W moim przypadku to mod na przyspieszenie Obliviona a nie na upiekszenie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Korzystał ktoś z tego: STREAMLINE??? "Operation Optimization" zapowiada się rewelacyjnie. Wygląda na to, że będzie to najlepszy mod optymalizujązy działanie gry - w miejscach, kóre już zostały objęte działaniem moda gra przyśpiesza niekiedy nawet dwukrotnie (!!!!!!), bez najmniejszej nawet różnicy w grafice!!!!! Osobiście nie mam czasu na granie, zresztą nie mam obecnie odpowiedniej grafy, ale w wakacje coś fajnego kupię i wrócę do Obka - z tymi wszystkimi modyfikacjami to zupełnie nowa gra. Przydałby się jeszcze jakiś texture pack dla SI. Edytowane 7 Maja 2007 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Korzystał ktoś z tego: STREAMLINE??? "Operation Optimization" zapowiada się rewelacyjnie. Wygląda na to, że będzie to najlepszy mod optymalizujązy działanie gry - w miejscach, kóre już zostały objęte działaniem moda gra przyśpiesza niekiedy nawet dwukrotnie (!!!!!!), bez najmniejszej nawet różnicy w grafice!!!!! Osobiście nie mam czasu na granie, zresztą nie mam obecnie odpowiedniej grafy, ale w wakacje coś fajnego kupię i wrócę do Obka - z tymi wszystkimi modyfikacjami to zupełnie nowa gra. Przydałby się jeszcze jakiś texture pack dla SI. Juz testuje paka (jak bede miał czas :P) i zdam relacje. A tak btw do SI tak pytanie z pupy: Co wybraliście Manie czy Demencje ? :). EDIT1 No panowie z Besthady chyba na głowe upadli otymalizując Obka :lol:. Z Operation Optimization mam dużo wiecej FPS i co mnie najbardziej zaskoczyło na zewnątrz tez nawet podczas walki z paroma kolesiami w trawie FPSy trzymaja sie koło 35 ;0. Pózniej zapodam skriny po jutro musze wczesnie wstać (o 6:30 :lol:). Edytowane 8 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 A działa ten mod na polskiej wersji ??? Ja to sie sprawuje ??? I czy jest jakas różnica w jakosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 A działa ten mod na polskiej wersji ??? Ja to sie sprawuje ??? I czy jest jakas różnica w jakosci ??Spytaj kogs kto ma pl ;p. Ja mam UK (niczym w sumie sie nie rożni od wersji us). Btw gracie w ogole w SI (Crosis,costi i ath) ? Cos Was w ogole tutaj nie widac ostatnio ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Btw gracie w ogole w SI (Crosis,costi i ath) ? Cos Was w ogole tutaj nie widac ostatnio ;p.Ja nie gram ostatnio w ogóle w Obliviona. Zresztą na forum też ostatnio mnie mało. :| Do 20 maja będę musiał jednak powrócić do Tamriel i Vvardenfell, tyle że nie w celu pogrania... Szczegóły wkrótce. ;) STREAMLINE jak widzę potrzebuje OBSE 0.9+, a więc wymagany jest patch 1.2.xxx (nie ten z SI, tylko ten drugi - wcześniej to opisywałem w tym topicu). Spolszczenie zdaje się nie działa z najnowszym patchem, więc mogą być problemy (o ile w ogóle się uruchomi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Juz testuje paka (jak bede miał czas :P) i zdam relacje. No panowie z Besthady chyba na głowe upadli otymalizując Obka :lol:. Z Operation Optimization mam dużo wiecej FPS i co mnie najbardziej zaskoczyło na zewnątrz tez nawet podczas walki z paroma kolesiami w trawie FPSy trzymaja sie koło 35 ;0. Pózniej zapodam skriny po jutro musze wczesnie wstać (o 6:30 :lol:). Super, aż strach pomyśleć, co to będzie jak chłopaki finalną wersje wypuszczą, obejmującą dużo więcej modeli. @Ran'dall_ Wszystkie textury i efekty pozostają, zmiany które Ci goście robią są widoczne dla silnika gry, ale nie gracza (jeśli dobrze zrozumiałem i jeszcze coś z tego pamiętam, to oni rozbijają więsze "meshy" na mniejsze, czyli mówiąc opisowo dzielą model np. na dwie częsci i mamy wtedy dwie złączone częsci zamiast jednej całości. Teoretycznie więc powinno być wolniej, bo się robi więcej obiektów. Tymczasem gra przyspieszai a twórcy tej optymalizacji sami nie wiedzą jak to się dzieje, że gra działa szybciej a nie wolniej) Edytowane 9 Maja 2007 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Tak jak wcześniej obiecałem porcja skrinów z SI ;). Ten koles Hunger przypomina mi troche vulgar'a z Doom3 RoE ;p. Na koniec 2 ciekawe skriny :P Atak grzybów 3 ;] Fajna skała :lol: Edytowane 9 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...