Crosis Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ja po zaliczeniu MQ mam 5 lvl. :lol2: Nie wiem jak, ale to prawda. :] Nic w tym dziwnego - taki głupi jest level scalling w Oblivionie (jedna z największych, jeśli nie największa, z wad). Teraz dla porównania powiem Ci tak: z modem Francesco mało prawdopodobne jest, aby przejść MQ na 5, 10 czy 15 lvlu. No i będąc na 20+ poziomie nie będziesz spotykał tylko bandytów z Glass, Daedric czy Ebon armorami. O nowych przeciwnikach czy ponad tysiącu nowych itemów też wypadałoby wspomnieć... No ale graj jak chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Modami zaczalem sie interesowac stosunkowo niedawno, wiec nie chcialem tak w polowie gry instalowac czegos, co zupelnie zmieni rozgrywke. Z drugiej strony nie napotykam zadnych trudnosci w pokonywaniu kolejnych q, nie brakuje mi jak by to powiedziec mocy, aczkolwiek posluguje sie tylko lukiem i prostymi czarami, bo taki byl moj gl. pomysl na postac. W sumie bym zagral tak calkowicie od nowa ze zmodowana gra, gdyby nie to, ze gralem uwaznie i 3/4 questow i contentu znam na pamiec, nie potrafie przechodzic rpg'ow po kilka (nawet 2) razy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Ah, myslalem, ze mowisz o poczatku gry. :] Ja po zaliczeniu MQ mam 5 lvl. :lol2: Nie wiem jak, ale to prawda. :] To i tak dobrze ;). Ja bez modów lece 4 lvl na 2h na poczatku. A potem od 20 też czesto lvl skaczą :?. Dlatego mam slower skills i przez 35h gry w SI pykneły mi tylko 2 lvl ;d. Jakby co w każdej chwili można powrócić z SI do Obka. Ja tak robie jak sprzedaje złom. Mam chyba 8 czarów na feather (po 2 mam 950 pkt do noszenia smieci) i w pyte kontentu nosze ze sobą ;). Modami zaczalem sie interesowac stosunkowo niedawno, wiec nie chcialem tak w polowie gry instalowac czegos, co zupelnie zmieni rozgrywke. Z drugiej strony nie napotykam zadnych trudnosci w pokonywaniu kolejnych q, nie brakuje mi jak by to powiedziec mocy, aczkolwiek posluguje sie tylko lukiem i prostymi czarami, bo taki byl moj gl. pomysl na postac. W sumie bym zagral tak calkowicie od nowa ze zmodowana gra, gdyby nie to, ze gralem uwaznie i 3/4 questow i contentu znam na pamiec, nie potrafie przechodzic rpg'ow po kilka (nawet 2) razy. :] Crosis dobrze mowi. Tez sie obawiałem instalki modów ale bez Frana sie nie da grać (Levelowanie to własnie moim zdaniem najwiekszy syf Oba a dzieki modom gra sie dużo fajniej). Najlepsze było to jak postacia 40lvl wszedłem do SI (ta stara postać). Wszysko pękało jak bańki i grać sie nie dało. Wiec po to mam nową postać na nową karte ;d. A i nie właście wysoko lvl postacia (>30 lvl) do SI bo stacicie dużo. Np odrazu bedziecie walczyć z lepszymi przeciwnikami i takich sredniaków ja Grummite nie spotkacie :). Edytowane 26 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Mam takie małę 2 pytanka, sry jeśli już były, ale szukałem. 1. Jak sobie poradzic z brakiem głosów po instalce spolszczenia 2. Co to jest te SI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Mam takie małę 2 pytanka, sry jeśli już były, ale szukałem. 1. Jak sobie poradzic z brakiem głosów po instalce spolszczenia 2. Co to jest te SI? 1. Jaką masz karte ? :) Może nie masz przyspieszenia dźwiekowego właczonego. 2. SI - to Shivering Isles czyli pierwszy poważny dodatek do Obliviona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Przed instalką polonizacji było wszystko w porzadku (tyle, ze po angolu), teraz lecą szybka napisy podczas rozmow no i nie ma glosow postaci. Moja karta to 7900gs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Przed instalką polonizacji było wszystko w porzadku (tyle, ze po angolu), teraz lecą szybka napisy podczas rozmow no i nie ma glosow postaci. Moja karta to 7900gs.Chodziło mi o kartę dźwiękową ;p. Sprawdz czy masz właczone przyspieszenie sprzetowe: Panel sterowania -> Dźwieki i urządzenia audio -> zakładka audio -> zaawansowane -> zakładka wydajność. Weź obie opcje na pełne przyspieszenie. Jak to nie pomoże to nie wiem o co biega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Brak glosu to najczesciej brak org. plyty w napedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Np odrazu bedziecie walczyć z lepszymi przeciwnikami i takich sredniaków ja Grummite nie spotkacie :).No nie wiem, ja wlazlem postacia z 35lvl do SI (Francesco 4.5b) i na poczatku, we Fringe, spotkalem grupe roznych Grummitow. Inna rzecz, ze i tak zrobilem nowa postac, bo na starym save mam cyrki z pogada (nagle zmiany, szczegolnie w trakcie rozmowy) i nie zostaja strzaly w cialach (chociaz w inventory trupa sa)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ...i nie zostaja strzaly w cialach (chociaz w inventory trupa sa)...To akurat jest normalne. Jest określona procentowo szansa na odzyskanie strzał z ciała. W Morrowindzie było to zaledwie 25%, w Oblivionie ile jest to nie wiem, a CSa pod ręką niestety nie mam. Możnaby bez problemu zrobić szybko drobnego moda, który powodowałby, że każdą strzałę moglibyśmy odzyskać. Wystarczy tylko znaleźć określony GSMT. ;) Ja się wczoraj zdenerwowałem na tessource, kiedy zacząłem ściągać mody z prędkością ~3KB/s. :? Swoją drogą sporo się ostatnio pozmieniało w modach do Obliviona. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Witajcie. Dorwalem SI+Francesco 4.5b orazk kilkanascie modow wplywajacych na grafike oraz nowe wlosy i nagość:D. Problem polega na tym że gdy trafie w grze na nowa bron to przeciwnik ktory ja trzyma, jest otoczony żółtym kwadratem z czarnym wykrzyknikiem. Gdy podniose ten przedmiot (red blue iron shield np) i zaloze to moja postac jest otoczona tym wykrzyknikiem, no i oczywiscie ten przedmiot jest NIEWIDOCZNY jedynie w ekwipunku zajmuje miejsce i wazy swoje:) Jak tego fanta rozwiazac? dodam że gdy wylacze Francesco Optional New Item Add-on.esm to nie ma problemu:D bo nie ma nowych przedmiotow..:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Witajcie. Dorwalem SI+Francesco 4.5b orazk kilkanascie modow wplywajacych na grafike oraz nowe wlosy i nagość:D. Problem polega na tym że gdy trafie w grze na nowa bron to przeciwnik ktory ja trzyma, jest otoczony żółtym kwadratem z czarnym wykrzyknikiem. Gdy podniose ten przedmiot (red blue iron shield np) i zaloze to moja postac jest otoczona tym wykrzyknikiem, no i oczywiscie ten przedmiot jest NIEWIDOCZNY jedynie w ekwipunku zajmuje miejsce i wazy swoje:) Jak tego fanta rozwiazac? dodam że gdy wylacze Francesco Optional New Item Add-on.esm to nie ma problemu:D bo nie ma nowych przedmiotow..:| Stawiam na to, że eie doinstalowałeś przedmiotów do franca, albo zainstalowałeś niewłaściwą wersje. Przedmioty do Franca miesczą się w osobnym pliku z instalatorem i ważą kilkaset megsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 To akurat jest normalne. Jest określona procentowo szansa na odzyskanie strzał z ciała. W Morrowindzie było to zaledwie 25%, w Oblivionie ile jest to nie wiem, a CSa pod ręką niestety nie mam. Możnaby bez problemu zrobić szybko drobnego moda, który powodowałby, że każdą strzałę moglibyśmy odzyskać. Wystarczy tylko znaleźć określony GSMT. ;) Francesco zwieksza ta szanse do 75% bodajze. Ale to jest niewazne, bo nie zrozumiales o co chodzilo - strzaly moge wyjac z ciala (sa w inventory trupa ;) ), ale nie widac ich na modelu - po prostu gosc wyglada jak nieostrzelany, dopiero jak sie go przeszuka to sie strzaly znajduja. Kwestia czysto estetyczna :) Ja się wczoraj zdenerwowałem na tessource, kiedy zacząłem ściągać mody z prędkością ~3KB/s. :?Tak czasami maja niestety... Swoją drogą sporo się ostatnio pozmieniało w modach do Obliviona. :)Rozwin mysl, a nie robisz jakies teasery :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Francesco zwieksza ta szanse do 75% bodajze. Ale to jest niewazne, bo nie zrozumiales o co chodzilo - strzaly moge wyjac z ciala (sa w inventory trupa ;) ), ale nie widac ich na modelu - po prostu gosc wyglada jak nieostrzelany, dopiero jak sie go przeszuka to sie strzaly znajduja. Kwestia czysto estetyczna :)Hmm imo w normalmym Obku z Franem mam odzyskiwanie 100% strzał chyba ;). Dużo nie strzelałem ale zdawało mi sie ze wszystkie strzały można odzyskać (przynajmniej z w miare normalnych istot aka non-deaderic ;d). A co do SI to jest to pierwsza rzecz jaką zauważyłem. Tam to wiekszość strzał mi znika. Co do strzał to fajne rarytasy znalazłem przed wejsciem do SI: dm4 + 70firedmg na 10 stóp ;p i to samo z zimna. Niestety tylko mam 3 strzały z firedmg i 2 z colddmg. zachowam sobie na kiedy indziej (czyt nigdy ich nie użyje prawdopodobnie bo szkoda ich bedzie ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) czy ktoryms z tych modow (ooo czy fran) jest poprawiony damage zadawany strzala? Bo to w podstawowej wersji obka to smiech na sali. Edytowane 28 Maja 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 czy ktores z tych modow (ooo czy fran) jest poprawiony damage zadawany strzala? Bo to w podstawowej wersji obka to smiech na sali.Chyba nie ale na 100% istnieje jakiś mod zwiekszający dmg strzał (poszukaj na tessoruce czy planet elder). Mnie też to kiedyś dobijało jak koleś (człowiek) dostał z 30 strzałów i żył a na sobie miał normalnie pióropusz ze strzał :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Hmm imo w normalmym Obku z Franem mam odzyskiwanie 100% strzał chyba ;).Nie. jak wladujesz w kogos 2-3 strzaly, to z reguly wyjmiesz wszystkie. Ale to, ze szanse nie sa 100% widac, jak trafisz na "kloca", wymagajacego kilkunastu strzal - wtedy zazwyczaj paru nie wyjmiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Problem polega na tym że gdy trafie w grze na nowa bron to przeciwnik ktory ja trzyma, jest otoczony żółtym kwadratem z czarnym wykrzyknikiem. Gdy podniose ten przedmiot (red blue iron shield np) i zaloze to moja postac jest otoczona tym wykrzyknikiem, no i oczywiscie ten przedmiot jest NIEWIDOCZNY jedynie w ekwipunku zajmuje miejsce i wazy swoje:)Brakuje meshy. Na pewno zainstalowałeś poprawnie moda Francesco? Masz itemy od tej samej wersji co "szkielet" tego moda? Masz jeszcze jakieś mody, które dodawałyby przedmioty? Francesco zwieksza ta szanse do 75% bodajze. Ale to jest niewazne, bo nie zrozumiales o co chodzilo - strzaly moge wyjac z ciala (sa w inventory trupa ;) ), ale nie widac ich na modelu - po prostu gosc wyglada jak nieostrzelany, dopiero jak sie go przeszuka to sie strzaly znajduja. Kwestia czysto estetyczna :)No na pewno nie jest to 100% ani w vanilla Oblivion, ani z Francesco. Tak jak wspomniałem - da radę bardzo szybko to zmienić. Można sobie ustawić na 100%, na 10% czy na 50% (tylko jeden współczynnik za to odpowiada). Poza tym jakie pytanie, taka odpowiedź. :P Rozwin mysl, a nie robisz jakies teasery :PTaa, a później będziesz gadał, że obiecałem coś i nie zrobiłem. ;) Czy wiecie, że możliwa jest walka na wierzchowcu? Można już rzucać czary "z konia", czy tratować przeciwników tym koniem. ;) Ogólnie chodzi o spis modów poprawiających wady Obliviona i takich, które zawierają dodatkowe elementy (oczywiście zgodne z lore) i nie ma między nimi poważniejszych konfliktów. Do tego dochodzi jeszcze kilka poradników o TES 4 i TES 3 (a zagram sobie kiedyś w Morrowinda, lore+story+złożoność świata jest większa niż w Oblivionie, niech tylko będę miał wolne) o przyspieszaniu, optymalizacji i wgrywaniu modów. Tyle że to na razie w fazie projektu (czasu brakuje, sesja się zaczęła :cry:). Hmm imo w normalmym Obku z Franem mam odzyskiwanie 100% strzał chyba ;). Dużo nie strzelałem ale zdawało mi sie ze wszystkie strzały można odzyskać (przynajmniej z w miare normalnych istot aka non-deaderic ;d). A co do SI to jest to pierwsza rzecz jaką zauważyłem. Tam to wiekszość strzał mi znika. W vanill Oblivion na pewno nie ma 100% odzyskiwania strzał... Kurde wrócę do domu, to sprawdzę ile dokładnie jest. :P Czy te strzały były enchantowane? B-) Teoretycznie z tego co dalej piszesz, to tak. Zatem jeśli są enchantowane to nic dziwnego, że znikają. W Morrowindzie zresztą było tak samo i nawet ustawienie na 100% odzyskiwania strzał nic nie dały. Chyba nie ale na 100% istnieje jakiś mod zwiekszający dmg strzał (poszukaj na tessoruce czy planet elder).Ponownie: jedna zmiana w jednym ustawieniu i strzały mogą zadawać większy/mniejszy damage. Podwoić czy potroić obrażenia od strzał? Czekam na odpowiedź, następnie tworzę moda, udostępniam go i będziecie mieli "mocniejsze" strzały (i 100% odzyskiwania strzał). Niech tylko do domu wrócę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Ales sie przyczepil tych % :P Lopatologicznie napisze: mi nie przeszkadza, ze jest 75%, czy ile tam (w kazdym razie ponizej 100%) - w koncu tak czasami w zyciu bywa, ze sie strzala zlamie, grot uszkodzi itp. Za to irytujace jest, ze podchodzi sie do takiego ostrzelanego goscia i strzal nie widac ;) Zreszta, to jest mniejszy problem - bardziej irytujace sa jajca z pogoda :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Brak glosu to najczesciej brak org. plyty w napedzie. Nie chce uzywac oryginalnej plyty, bo moj naped jest niepewny, wiec uzywam nocd. Jak odzyskac te glosy i spowolnic napisy? Przyspieszenie sprzetowe mam wlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 W vanill Oblivion na pewno nie ma 100% odzyskiwania strzał... Kurde wrócę do domu, to sprawdzę ile dokładnie jest. :P Czy te strzały były enchantowane? B-) Teoretycznie z tego co dalej piszesz, to tak. Zatem jeśli są enchantowane to nic dziwnego, że znikają. W Morrowindzie zresztą było tak samo i nawet ustawienie na 100% odzyskiwania strzał nic nie dały. Nie nie ;). Zwykłe strzały mi znikały normalnie. Wale w grummite 10-12 razy a tam tylko 3 strzały :blink:. Nie chce uzywac oryginalnej plyty, bo moj naped jest niepewny, wiec uzywam nocd. Jak odzyskac te glosy i spowolnic napisy? Przyspieszenie sprzetowe mam wlaczone.Musisz miec płyte w napędzie imo. Inaczej nic z tego bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Dla lucznikow polecam tego moda - http://www.tessource.net/files/file.php?id=6181 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Cholera, z tą grą coś się u mnie nie dobrze rzeczy dzieją, miał może ktoś coś takiego : gram chwile- zwiech znaczy taka długoterwala zacinka no sound po minucie znow moge grac... (czasem framerate spada po tym... wiec trzeba resetowac gre) gorzej jest jak wychodze nieraz z pomieszczeń. Ładuje i się zacina czarny ekran no sound tyko jakies pierdy w głośnikach... już nie wiem co robić, wydaje się jakby jakaś część od PC (karta lub ram ) się przegrzewały ale to nie to...w innych grach jest Gothic 3, Far Cry itd chodza aż miło, sterowniki zmieniłem z płytowych na Xtreme drivers (od TweaksRUs) i nic... Po odkręceniu sprzętu to samo, kurde kilka questow mi zostało i SI a tu takie zonki (bo reszte przeszedlem wczesniej innymi postaciami :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Stawiam na to, że eie doinstalowałeś przedmiotów do franca, albo zainstalowałeś niewłaściwą wersje. Przedmioty do Franca miesczą się w osobnym pliku z instalatorem i ważą kilkaset megsów.Francescos leveled creatures items mod 4_5b-1179495768-TESSource takie cos mam 41 mb... :| Kurde nie wiem czy nie olac francesco i nie wrzucic OOO, Obka przeszedlem z OOO, Si chcialem z francesco. Jak ktos moze niech poda linka dokladnie co jeszcze dograc.. i wrzucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Francescos leveled creatures items mod 4_5b-1179495768-TESSource takie cos mam 41 mb... No masz tylko "szkielet" Francesco. Wejdź na stronę: http://francesco.4shared.com/ do katalogu Francesco's 4.5 Add-on ściągnij wszystkie części (pojedyńczo), zainstaluj i graj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Ew. dociagnij z Planetelderscrolls - paczka z meshami i teksturami wazy ok. 500 MB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Sorry za dubla ;) Nie wiem jak i skad, ale strzaly w SI mam jak trzeba :blink: Wczytalem save'a, wszedlem do Si i wszystko bangla jak nalezy. Swoja droga, odpalilem sobie Obka w 1680x1050 - o dziwo da sie grac, choc na otwartych przestrzeniach fps spada do 15 i czuc juz ociezalosc i lekkie chrupanie. Ale za to obraz na 21" panoramie urywa leb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) No skoro już grasz w SI costi to powiedz mi: - co wolisz ? manie czy demencje ? :P - co wybrałeś przechodząc przez gate'a ;). Btw ja chyba juz niedługo skończe SI i zapuszcze pare fajnych skrinów. Nie jest to zły dodatek ale wole swiat normalnego Obka ;). Ogromnym plusem jest to ze można sobie przechodzić do SI i z SI kiedy sie chce. EDIT Nie wyszedlem jeszcze z The Fringe ;)Ok to napisz jak wejdziesz do prawdziwego SI :P. Edytowane 30 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 No skoro już grasz w SI costi to powiedz mi: - co wolisz ? manie czy demencje ? :P - co wybrałeś przechodząc przez gate'a ;). Nie wyszedlem jeszcze z The Fringe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Witam! Mam cholerny problem, bo postanowiłem w końcu zainstalować Obliviona. Otóż idąc przez lochy i jaskinie na początku, gra (1280x1024, bez HDR, AAx2, reszta na max) działa PRAWIE płynnie. Fraps pokazuje nawet >100klatek, z tym, że co kilka-kilkanaście sekund zatrzymuje się kompletnie na jedną-dwie sekundy. Jest to tak wkurzające, że się nie da grać. Próbowałem na defaultowych ustawieniach proca i grafiki, zmieniłem sterowniki Xtreme-G na Najnowsze nVidii, próbowałem tweaków pliku ini i nic. Cały czas ten sam cholerny problem. Macie jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...