sir Afeen Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 8O Widział ktoś ten film? Ja właśnie skończyłem się z ziemi zbierać. Film jest PRZEZAJEBISTY Cubasa+Matrix. :D Ciekaw jestem wrażeń tych co oglądali... JA CHCE POLONIE1 i Cubase nonstop :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ogladalem ten film z rok temu albo i dawniej. bardzo mi sie niepodobal taka baja te scenki jak pilka rozwala mur, tak glupie ze az smieszne, w cubassie byly takie akce ze komusl ze bramkarzowi spalalo rekawice pilka przebijala siatke, a akcje ktore w rzeczywisitosci trawaja z 20 sekund tam trwalja po pol odcinka. Samo dno i 5 metrów mułu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ten film mnie dawno dawno temu rozwalił :mrgreen: Najlepiej go ogladać w stanie "wyższym", że tak powiem, wtedy człowieka rozwala do konca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Super film, trzeba czuc klimacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Polecam tez Kung Pow, lekko podobne klimaty, niektore texty z tego filmu z kumplem juz powtarzamy codziennie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 o k**** film jest niewiem jak to okreslic śmiszny?!!?!?! beka taka że ręce opadają i te ich super kopniaki ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no coz polewalem niezle z tego filmu - nawet doszlo do rekoczynu - zaczalem napierdalac sie po glowie ze smiechu....dobra wiecej nie mowie bo powiecie ze rzeczywiscie wariat jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 donio - no nie myślalem, że ten film ktoś tu na forum oglądał. Ini mini, majni, moł - a wonder where my glow will go :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenirzo Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Film tak nierealny , że aż śmieszny momentami . Ale oscara bym nie dał :o . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Tiaaaaa cos dla wielbicieli Dragooooon Baaaalaaaa ;) ... Do dzis mnie plecy bola ... jak spadlem z krzesla ze smiechu ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 co to za filmik (leci gdzieś w TV ?) a jak nie to skąd można go ściągnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 podrzucie mi go na ftp://217.98.38.48:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Sorki ale ja nie jestem w stanie (modem) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A mi się nie podobał ten film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja nie widzialem calego ale to co widzialem to przekracza ludzkie pojecie ;) te ich wyskoki kopniaki :D BTW cubasa to by ich zrobil z palcem w ***** ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 przymierzałem sie do tego filmu kilka razy - jakoś nie mogłem go strawic wyłączalłem po paru minutach oglądania - dopiero wasze posty wymusily na mnie.... no i nie żałuje, polewka totalna :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Filmik mi na hdd ze 2 miechy kisł ale wkońcu go obaczyłem i nawet w deche, możne sie pośmiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Film ogladalem juz dawno tez w stanie wskazujacym wiec polweka byla na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 z tego co wiem ma byc za jakies pol roku w kinach w polsce.. najlepsze jest jednak to, ze koncza krecic druga czesc! :lol: :lol: :lol: film powalajacy.. nawet na trzezwo! mati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Widzialem :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A ja juz zassysam skoro takie pozytywne komentarze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...