alegrojek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Odrazu zaznaczam,że sie za bardzo nie znam na komputerach i szukam pomocy!!Mam Windowsa Xp Athlona XP 1800+ ,80Gb Maxtor,Geforce 4MX440 512DDR od miesiąca mam taki problem iz komputer mi sie samoczynnie resetuje...reset nastepuje tak na oko godzine od wlaczenia komputera gdy nic nie robie..natomiast odrazu sie resetuje gdy wlaczam jakas aplikacje(gierki itp)poczatkowo myslalem ze to wina systemu..zrobilem formata lecz to problemu nie rozwiazalo...wiem ze macie malo wiadomosci...lecz jak mysliscie co moze byc przyczyna??(kolega zasugerowal ze np zasilacz moze byc za slaby....)z Góry DZIEKUJE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Jaki masz zasilacz bo to on moze stwarzac problem ? Ile masz stopni na procesorze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alegrojek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 hmm chyba wiem dlaczego poszukalem w necie opini mam zassilacz Megabajt MGB-350ATXP4 problem chyba rozwiazany musze wymienic zasilacz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Mialem podobny problem ale to byl wirus. Tak wiec sp[rawdć kompa antyvirem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Zmierz napięcia miernikie, bo ten zasilacz powinien starczać do tego kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alegrojek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zmierz napięcia miernikie, bo ten zasilacz powinien starczać do tego kompa... 1727697[/snapback] Panowie kupilem nowy zasilacz 450W i wszystko dziala!!odradzam tego Megabajta!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...