Hodak Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Pytanie jak w temacie, dodam tylko że nie ma takiej opcji w BIOS-ie - czy istnieje coś takiego jak inne wersje BIOS-u(nowsze,bardziej aktualne,bardziej rozbudowane..)w których taką czynność dałoby się wykonać?Jeżeli nie to czy sąjakieś inne możliwośći poza zmianą lapka na innego?;)Pzdr600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Pytanie jak w temacie, dodam tylko że nie ma takiej opcji w BIOS-ie - czy istnieje coś takiego jak inne wersje BIOS-u(nowsze,bardziej aktualne,bardziej rozbudowane..)w których taką czynność dałoby się wykonać?Jeżeli nie to czy sąjakieś inne możliwośći poza zmianą lapka na innego?;)Pzdr600 1723924[/snapback] raczej nie będzie czegoś takiego. najlepiej programami obniżyć napięcie procka żeby tak się nie grzał. i można jeszcze zmienić pastę żeby lepiej odprowadzała ciepło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hodak Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Dzięki za odpowiedź.Możesz polecić jakiś program bo się na tym nie znam kompletnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Dzięki za odpowiedź.Możesz polecić jakiś program bo się na tym nie znam kompletnie.... 1725752[/snapback] pewnie masz intela. jeśli tak to nie znam programów do intela i platformy centrino a jeśli jest to amd to polecam RightMark Clock. bardzo przydatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Dzięki za odpowiedź.Możesz polecić jakiś program bo się na tym nie znam kompletnie.... 1725752[/snapback] Do Centrino - Notebook Hardware Control Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 pewnie masz intela. jeśli tak to nie znam programów do intela i platformy centrino a jeśli jest to amd to polecam RightMark Clock. bardzo przydatny. 1725774[/snapback] mam semprona 3300+ i chcialbym zrozumiec ten programik RM Clock.....moglbys albo kto inny wytlumaczyc z grubasza jak to obslugiwac..no i jak robic zebu nie popsuc sobie laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 jezeli umiesz angielski a licze ze umiesz to : http://www.laptoplogic.com/resources/guides/38/1/1/ ale nielicz ze zejdziesz ladnie z napieciem ja na moim sempqu zszedlem tylko o 0.25 i daje wentyl co pare min mi sie wlacza nawet jak nic nierobie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) jezeli umiesz angielski a licze ze umiesz to : [ciach] :lol: Nie pisze sie "umiesz angielski" lecz znasz angielski... :mur: :lol: Ty znasz polski widac jak diabli :D Edytowane 30 Października 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 niebede sie z toba przedrzezniac ani lapac za slowa jestem na to za stary... ...ale widac ze ty tez znasz polski jak diabli post Dzisiaj, 12:40 Ten post był edytowany przez SpiderMAN: Dzisiaj, 12:44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 oki probowalem zainstalowac u siebie zeby zainstalowac notebok hardware conrol potrzeba netframe ... cos tam zeby zainsyalowac to natomiast potrzeba windows costam 3.0 walnijcie mi to na poczte bo niemoge sciagnac z strony microsoftu waadim@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jezeli umiesz angielski a licze ze umiesz to : 1726867[/snapback] 0.25V ???? to ty nic nie obniżyłeś.... spróbuj obniżyć od razu o 1V. uwierz mi. na athlonach64 ta metoda działa świetnie.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 mam sempka mobile 3000+ u mnie z 1.075 zszedlem na 1.050 . Na maxa moge zejsc do 9.050 ale wtedy prime mi nieprzechodzi.... I tak te 1.050 przy 800mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...