Dr@GuN Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 nie moge znaleść w instrukcji ani na płycie jak sie zwiększ napięcia... umie ktoś... ?? dodam tak nawiasem że kręce sobie starego proca (celek 266 :P ) i startuje na fsb 150 tylko do biosu nie moge wejść nawet sie zacina po odpaleniu moment , jak sie zwiększa napięcia dla tego proca ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CigwaYB Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ja mam P2B na mojej plycie nie moge zmienic napiecia, ja robie to na przejsciowce, ma twoja wersja wogule taka mozliwosc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 w tym żecz że nie wiem , narazie podregulowałem sobie za pomocą taśmy izolacyjnej.... ale na długo to nie starczy wolał bym coś spod biosa albo przy zworkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...