Skocz do zawartości
ramzi66

Jak Skonfigurowac Gaim N Alinux?

Rekomendowane odpowiedzi

za takie forum to ja dziekue sie maja wypowiadac  ludzie co wiedza a nie co glupio dogaduja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1724888[/snapback]

Znasz takie przyslowie "jakie pytanie, taka odpowiedz" ?

Skoro glupio pytasz o podstawy zamiast samemu poszukac, to i sa "glupie" (w twoim mniemaniu) odpowiedzi...

Poza tym skoro tu sa glupie odp. znajdz inne forum, gdzie nie jest "glupio"

:mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znasz takie przyslowie "jakie pytanie, taka odpowiedz" ?

Skoro glupio pytasz o podstawy zamiast samemu poszukac, to i sa "glupie" (w twoim mniemaniu) odpowiedzi...

Poza tym skoro tu sa glupie odp. znajdz inne forum, gdzie nie jest "glupio"

:mur:  :mur:

1725092[/snapback]

No i patrz dalej odpisuje co sa ido*** !!!!!!!!!!!!! gadaj z takim si epytam normanych ludzi a nie sfaniaczkow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramzi chłopie idź się przewietrz. Zakładasz 3 tematy o komunikatorach, nie używasz google i jeszcze się rzucasz. <_<

Gaima nigdy nie używałem, jakoś mi nie przypadł do gustu. Ściągnij sobie binarki Kadu lub Gnu Gadu - będzie Ci najłatwiej. Nie napisałeś nawet jakiego distro używasz, domyślam się, że jest to Mandriva ;) - czyli ściągnij *.rpm .

Skoro masz zepsute google, to masz tu kilka linków:

www.kadu.net/doc.php

www.kadu.net/download/binary/mandrake/

www.gadu.gnu.pl

A na przyszłość - trochę samodzielności ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na przyszłość - trochę samodzielności ...

1725259[/snapback]

za duzo wymagasz :/

Niestety teraz za lennoooxy lapia sie tacy jak on :|

-- Do ramzi66 --

Nie to ze mam cos przeciwko (mam stosunek w sumie olewczy)...

Drazni mnie jedynie brak wyobrazni...i pomyslunku..

ja jak zaczynalem z tymi systemami nie mialem netu i wedle przyslowia "80% problemow rozwiazesz sam, jak nie masz netu" jakos sobie poradzilem...

Ty chcesz (jak czytam Twoje posty) "KLIKAC I MIEC".Nie dopuszczasz do siebie opcji ze przy tym systemie trzeba pomyslec..to chyba za trudne dla Ciebie..Z tego wynika ze nie dorosles do przesiadki z windowsa...zostan przy swoim przyslowiowym XP i klikaj tam sobie w ikonki...tak bedzie zdrowiej i dla Ciebie, i dla nas...

Osobiscie chetnie pomoge przy rozwiazaniu problemu..ale TYLKO wtedy gdy:

- Ktos Przeczytal MANa

- Ktos przeszukal google

- Ktos przeszukal grupy dyskusyjne

- Ktos NORMALNIE (np wedle rtfm.killfile.pl) spytal na forum podajac ODPOWIEDNIA ilosc informacji

- itp itd

Twoje posty ceciach!a sie lenistwem, brakiem przemyslenia i poniekad bezczelnoscia...Wnioskuje ze dotychczas nie zrozumiales podstaw i "swiatopogladu" uzytkowania systemow alternatywnych..Zrozum...Piszac to co piszesz, wystawiasz sie tylko na smiech..Mozesz bluzgac, mozesz wyzywac, mozesz sie wsciekac - nadal bedziesz SMIESZNY...

Jeszcze raz to powtorze - nikt nie urodzil sie fachowcem, kazdy kiedys zaczynal..Ale jedni zaczynali tak jak trzeba, a inni trolowali jak ty...

Przemysl to...Nikt Ci nie zabroni uzywac tego systemu, ani cie za to nie pobije..Pomysl czy po prostu dojrzales do niego, czy tez po prostu jest to kolejna zachcianka mlodego komputerowca....

Na koniec drobniutkie motto (co prawda odnosi sie do BSD,ale mimo to pasuje w tym przypadku..wystarczy zamienic linuksa na windowsa, a BSD na linuksa)

"FreeBSD słynie też między innymi z tego, że jego użytkownikami nie są 13 letni zapryszczali wyznawcy linuksa (przepraszam wszystkich których mogłem obrazić, proszę nie brać tego dosłownie) tylko poważniejsi i nieco starsi ludzie, którzy traktują *BSD jako narzędzie pracy."

©TaKeDa (News Message-ID: w0v686ttwl9n$.dlg@takeda.tk)

Edytowane przez lofix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi