Skocz do zawartości
Axcel

Hooligans: Europejska Zadyma

Rekomendowane odpowiedzi

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,4096 - News

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra,33,4868 - info o grze

Nie zdążyłem jeszcze zagrać demko ale już widze, że mi się spodoba. Jutro lece do kiosku puki jej nie ocenzurowali. Cena tylko 14.90zł :twisted:

ps: Dobre dla dresów itp. Nie trzeba niszczyć przystanków w real - wystarczy pójść do kiosku i później zasiąść przed kompem, a gierca tańsza niż bejsbol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkopane z 2 powodow ;]

1. wspomniala mi sie gra po ostatnich zajciach na stadionie Chorzowskiego Ruchu

2. moze ktos ma ochote pograc w sieci :> ??

wiem ze staaaare i grafika ni w zab farcry nie przypomina ale dla zabawy mozna rozegrac pare "sparingow" ;]

znalezli by sie jacys chetni ? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam grę Hooligans Europejska Zadyma. Wraz z grą na płytce jest opcja sprawdzenia czy wymagania są spełnione. Wszystko spełniałem, zainstalowałem gre. Jak włączyłem gre pojawiły sie 2 reklamy a potem czarny ekran. Musiałem zrestartować komputer. Potem jakoś udało mi sie wejść do gry, jak już wybrałem logo, koszulki i chciałem pierwszą misje wybrać to mnie wyrzuciło z gry i powróciłem do pulpitu. Gre przeinstalowałem i cały czas tak jest. Kilka razy tak było że jak otworzyłem skrót z grą to potem nastąpiło zawieszenie i kursor nawet sie nie ruszał. U moich kolegów gra działa.

Wiecie jak pomóc ? :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam, że jak byłem młodszy, to wymysląłem z kolegą gry.

Miałem identyczny pomysł jak ten zastosowany w Europejskiej Zadymie. Nawet screeny są podobne do moich wyobrażeń :blink:

Pomysł (jako, że też mój) wcale nie jest głupi, tyle, zeby to dobrze wykonać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm gierka może stara ale na wyspach jeszcze żywa nawet mają swoją ligę ;) http://s2.phpbbforfree.com/forums/hsoe.html

I dlaczego mielibyśmy być gorsi od brytyjczyków? :)

Kto byłby chętny do gry po sieci i zorganizowania takiej "mini ligi" proszę o kontakt :)

GG: 3060642, ew mail: blobson@o2.pl

Zapraszam również na forum :)

FORUM

Edytowane przez blobson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi