Skocz do zawartości
Nygas

Nagrywarki i DirectCD

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec interesuje mnie to, ktore najnowsze nagrywarki obsluguja ten program, albo inaczej: jakie najnowsze nagrywarki obsluguje ten program ?

chodzi mi tu glownie o palniki: LG, LiteOn, TEAC, PLEXTOR

bo wlasnie jestem na kupnie jednej z nich (no moze oprocz plextora bo trochu droga) i koniecznie musi ona robic w tym programie.

wiem napewno ze teac 40/... dziala ale czy ver. 48 tez bedzie robic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z napedami LG jestem związany od 1995 roku. Kupowałem Cd-Rom-y, sobie nagrywarkę LG GCE 8160B i nigdy (jak na razie) te napędy mnie nie zawiodły. Kupuję także sprzęt do pracy, wszystko jest OK. Na jakiej podstawie twierdzą co niektórzy, że to badziewie nie za bardzo jestem w stanie zrozumieć. Może komuś coś się raz przytrafiło i wielki szum.

Jak facetowi popsuje się najnowszy mercedes to nie oznacza, że wszystkie są do kitu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z napedami LG jestem związany od 1995 roku. Kupowałem Cd-Rom-y,  sobie nagrywarkę LG GCE 8160B i nigdy (jak na razie) te napędy mnie nie zawiodły. Kupuję także sprzęt do pracy, wszystko jest OK. Na jakiej podstawie twierdzą co niektórzy, że to badziewie nie za bardzo jestem w stanie zrozumieć. Może komuś coś się raz przytrafiło i wielki szum.

Jak facetowi popsuje się najnowszy mercedes to nie oznacza, że wszystkie są do kitu.

Po czesci masz racje. Ja tez mam monitor LG, cd-rom x32 LG i jestem bardzo zadowolony z tych prodoktow, ale jesli chodzi o nagrywarki to duzo osob twierdzi ze nie sa one najlepsze, to samo sie tyczy cd-rom'ow LG x52, sa osoby ktore stracily przez nie plyty (nawet orginalne!). Niektorym moze sie to nigdy nie przytrafic i beda chwalic sobie ta firme. Kwestia tylko ilu osobom podpadnie dana firma, a ilum nie.

A tak pozatym to jestem strasznie zmeczony i nie wiem czy to co napisalem ma sens... dobranoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi