Nygas Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no wiec interesuje mnie to, ktore najnowsze nagrywarki obsluguja ten program, albo inaczej: jakie najnowsze nagrywarki obsluguje ten program ? chodzi mi tu glownie o palniki: LG, LiteOn, TEAC, PLEXTOR bo wlasnie jestem na kupnie jednej z nich (no moze oprocz plextora bo trochu droga) i koniecznie musi ona robic w tym programie. wiem napewno ze teac 40/... dziala ale czy ver. 48 tez bedzie robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Wejdź na stronę: http://www.roxio.com/en/jhtml/extranet/dri...eid/html/A.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nie kupuj LG jak boga kocham. To istny morderca plyt. Gorzej niz bin laden na ludzi .. !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 :) dzieki za odpowiedz na temat i to po miesiacu czasu na szczescie jak juz widzisz w moim opisie zakupilem LiteOn'a i jestem very happy! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Z napedami LG jestem związany od 1995 roku. Kupowałem Cd-Rom-y, sobie nagrywarkę LG GCE 8160B i nigdy (jak na razie) te napędy mnie nie zawiodły. Kupuję także sprzęt do pracy, wszystko jest OK. Na jakiej podstawie twierdzą co niektórzy, że to badziewie nie za bardzo jestem w stanie zrozumieć. Może komuś coś się raz przytrafiło i wielki szum. Jak facetowi popsuje się najnowszy mercedes to nie oznacza, że wszystkie są do kitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Z napedami LG jestem związany od 1995 roku. Kupowałem Cd-Rom-y, sobie nagrywarkę LG GCE 8160B i nigdy (jak na razie) te napędy mnie nie zawiodły. Kupuję także sprzęt do pracy, wszystko jest OK. Na jakiej podstawie twierdzą co niektórzy, że to badziewie nie za bardzo jestem w stanie zrozumieć. Może komuś coś się raz przytrafiło i wielki szum. Jak facetowi popsuje się najnowszy mercedes to nie oznacza, że wszystkie są do kitu. Po czesci masz racje. Ja tez mam monitor LG, cd-rom x32 LG i jestem bardzo zadowolony z tych prodoktow, ale jesli chodzi o nagrywarki to duzo osob twierdzi ze nie sa one najlepsze, to samo sie tyczy cd-rom'ow LG x52, sa osoby ktore stracily przez nie plyty (nawet orginalne!). Niektorym moze sie to nigdy nie przytrafic i beda chwalic sobie ta firme. Kwestia tylko ilu osobom podpadnie dana firma, a ilum nie. A tak pozatym to jestem strasznie zmeczony i nie wiem czy to co napisalem ma sens... dobranoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...