Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Czy widzieliście zwiastun tego filmu jeżeli nie to zassajcie jak najszybciej na http://www.szorty.pl/movie.php?id=1134 (tylko ten z lebszą jakością) mnie sam zwiastun powalił na kolana po prostu rewelacja, słyszałem że jedna klatka filmu zajmuje 80mb (ale orginał nie divx) ponadto fabuła ma być super, ostatnio wpadłem w taki szok jak zobaczyłem poraz pierwszy zwiastun władcy pierścieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Z tego co wiem, jest chyba dostepna calosc, zajmuje prawie 60 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 racja jest na kazie p.s. jest to polski film oto strona oficjalna http://www.platige.com/katedra/flash/stron...ona_glowna.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Extra filmik!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 całość trwa 6 minut 34 sekundy i zajmuje 60 MB ale warto miec trailer i full bo roznia sie muzyką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Widzialem to w kinie, puscili przed Znakami...... gostek to robil podobno 5 lat!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 3 lata z przerwami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Goscu jest nominowany do OSCARA ( nie tej kanapki, tylko statuetki :lol:) , w Białymstoku puszczali ten filmik przed seansami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Trailera widziałem i jest cool, a na kazie nie moge znaleść fula wie ktosik z ka można zassać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No właśnie! Nie wie ktoś skąd go ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Też bym sobie ściągnął pełną wersję. Tylko nie wiem skąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja dzisiaj poszukam to może wrzuce na ftp, ale nie wiem czy gdzieś zajde :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jak znajdziesz to daj znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ja mam pelna wersje, ale nie mam gdzie umiescic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ja mam pelna wersje, ale nie mam gdzie umiescic.Podaj link skąd ściągnąłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Kaza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Mam ten filmik od dobrych 2 miesiecy, zassane oczywiscie na najlepszej sieci p2p Edonkey/Emule/Overnet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Filmik extra rzeczywiście - Tomek Bagiński Rulez. W końcu zwycięstwo na SIGGRAPH 2002 coś znaczy. :D Niedługo Katedra powinna być dołączona do jakiegoś czasopisma, a później autor umieści w necie, podobno. A teraz od czego jest KaZaa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...