Gość Ukasz Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 mam maxijeta 1000 mam go podlaczonego do takiego zestawu: pompka wylot 10mm zredukowany do 8mm blok prison chlodnica rezerwuar musialem uszczelnic blok bo mi przeciekal podcas testowania mialem rezerwuar jako miske i wszytko bylo ok pozniej obcialem gore pojemnika po borygo i to jest tymczasowy rezerwuar nie wiem dlaczego pierdzi wyciagnalem ja i wlozylem do miski z woda bez blokow itp sama pompka i nie pierdzialem ale jak zatykalem wlot albo wylot to wydaje taki sam dzwiek jak w ukladzie co jest ? wczesniej tak nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Jest nieszczelna w miejscu gdzie zasysa wodę, pewnie na króćcu uszczelka szczeliła, albo za mocnoo go wkręciłeś i pompka tam pęknęła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Czy pompka nie zaczyna "pierdzieć" jak jest za bardzo obciążona ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 wyciagnalem ja i wlozylem do miski z woda bez blokow itp sama pompka i nie pierdzialem ale jak zatykalem wlot albo wylot to wydaje taki sam dzwiek jak w ukladzieheheh ... no własnie ... masz rozwiązanie, to nie pompka pierdzi tylko Ty :D:D Czy pompka nie zaczyna "pierdzieć" jak jest za bardzo obciążona ??A blok, nagrzewnice i rez, uważasz za obciążenie?? Hmmm jak dla mnie to żadne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 musialem uszczelnic blok bo mi przeciekal kolejny nieszczelny blok :? ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ukasz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ok juz wiem chlodnica miala opory bo bylo wgniecenie podlaczylem oddzielnie blok i nie pierdzialo a jak podlaczylem do chlodnicy to nawalalo. a propo mam ja do sprzedania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) A blok, nagrzewnice i rez, uważasz za obciążenie?? Hmmm jak dla mnie to żadne ... ok juz wiem chlodnica miala opory bo bylo wgniecenie podlaczylem oddzielnie blok i nie pierdzialo a jak podlaczylem do chlodnicy to nawalalo. Starczy za odpowiedź :) :?: Sam wiem, bo składam właśnie mikro zestaw WC i po podłączeniu BIMicro i bloczku, pompka AT-302 zaczęła właśnie nieco "pierdzieć" - po ciśnieniu też widać że chłodniczka stawia największy opór. Podłączenie tylko bloczku powoduje cichą i przyjemną pracę. Edytowane 2 Listopada 2005 przez nazir123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...