blue66 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Interesuje mnie czy niebieskie oswietlenie tej zasilki mozna wl. i wyl.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wątpie :D jeśli światło pochodzi od wiatraczka to napewno nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 "Jest problem, jest rozwiązanie." Minimum chęci i śrubokręt, rozkręcasz i wyłączasz (rozłączasz) ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue66 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Tak ale jak mam na noc caly czas rozkrecac, to kurna se podaryje ta zasilke i wezme zwyklego tagana 420w z tego co wiem to ten sam sprzet tylko inne pudelko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Możesz sobie wyprowadzić włącznik/wyłącznik na zewnątrz, IMHO nie jest to trudne i czasochłonne zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...