Gość Overclocked Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Targi Warsaw Game Show Targi Warsaw Game Show 2005 odbędą się 26- 27 listopada (w sobotę i niedzielę) w Hali Expo XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14. Impreza startuje o godz. 10.00 w każdy dzień, a kończy się o 19.00 koncertem niespodzianką. Na WGS zobaczymy polskich dystrybutorów gier, który przygotowują szereg atrakcji dla zwiedzających. Już dziś możemy zdradzić Wam kolejną tajemnicę: w czasie targów będziecie mieli przyjemność poznać i pogadać z naszymi redaktorami, jacy na co dzień są tylko "nickami" pod tekstami. Będziecie mogli szczerze wyrazić swoje opinie i podyskutować na temat gier. Żeby nie było nudno, z racji iż jesteśmy znani z dużej ilosci konkursów, to w czasie targów szykujemy dla Was też ich niemałą ilość. Na razie, nie uchylamy rąbka tajemnicy co do sponsorów i nagród, ponieważ chcemy Was zaskoczyć. Okrasą naszego stoiska będą też przepiękne hostesy, z którymi będziecie mogli strzelić sobie fotki na pamiątkę. Pamiętajcie drodzy gracze, że WGS to nie tylko "gralnia". To miejsce gdzie odbedą się dwa duże turnieje: Batelfielda 2 i Fifa 06, a rodzimi dystrybutorzy postaraja się Was zapoznać ze swoimi najnowszymi produktami. Bilet jednodniowy na WGS kosztować będzie 15zł. Serwis Imperium Gier zaprasza również na specjalnie założoną stronę targów, na której będziecie mogli znaleźć wszelkie informacje na ich temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Nawet bym sie przejechal, ale bede mial zjazd ;) Niestety ;) Jedyne, co bedzie tam pewnie dobre i godne zawieszenia oka, to hostessy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Tia tak jak poprzednio na ps experience, ja sie pokaże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) To nie to co PGA ;] Edytowane 30 Października 2005 przez bart132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 a wiadomo chociarz jakie tam gry będą zaprezentowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja też se tam skikne ;] BTW wp.pl wpisało poprawke i wejście 10zł BTW Kto idzie na Motor show ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Planuje sie wybrac ,bo zapowiada sie ciekawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Game show, Motor show.. Wszystko fajnie, ale czemu ta cholerna Warszawa jest tak daleko...? :( W wolnym tłumaczeniu: chciałbym, ale raczej nie ma szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) no juz niedlugo;) kto jedzie?:P tu mozna poczytac rozne informacje - http://gry.wp.pl/core.html?x=podserwis,7 o targach Edytowane 26 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Mam wrazenie ze juz jest o tym topic? http://forum.purepc.pl/Warsaw-Game-Show-t166520.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Mam wrazenie ze juz jest o tym topic? http://forum.purepc.pl/Warsaw-Game-Show-t166520.html a widzisz daty zalozenia tematow?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Nie poszedłem xD nie chciało mi sie [; jak ktoś może to niech zarzuci fotkami czy czymś [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 No i ja też się nie pojawiłem bo wyjechałem na podlasie :) Ale nienarzekam bo zabawa pierwsza klasa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...