jasam Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Mam problem - gdy krece magistrala powyzej 152MHz to siada mi usb - mam plyte msi kt266 (bez a) bo jak sobie ustawie opoznienia w ramie to komp mi dzialal na 164 (max na plycie ) ponad godzine. Czyli problem bo chce miec max wygar i uzywac tego cholernego usb. Jakies pomysly. Tylko nie piszcie bym krecil tylko do 152 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Mam problem - gdy krece magistrala powyzej 152MHz to siada mi usb - mam plyte msi kt266 (bez a) bo jak sobie ustawie opoznienia w ramie to komp mi dzialal na 164 (max na plycie ) ponad godzine. Czyli problem bo chce miec max wygar i uzywac tego cholernego usb. Jakies pomysly. Tylko nie piszcie bym krecil tylko do 152 No - zwiększanie FSB działa również na USB bo on też działa z jąkąś częstotliwością (48MHz czy coś koło tego). Na takiej samej zasadzie mogą nie działać urządzenia na PCI. Przydałby by się większy dzielnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasam Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Tlko o to chodzi ze nie mam za bardzo jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Tlko o to chodzi ze nie mam za bardzo jakBardzo czesto to plyta jest odpowiedzialna za mozliwosci OC wiec bardzo mi przykro, albo OC albo USB :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...