buntx Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Poszukuje taniej, dobrej obudowy z zasilaczem. Co byście polecili? Mam na oku: Logic B6 czarna 350W PFC Modecom Platinium - czarno-srebrna - 350W A jakie są wasze opinie na temat: Tracer TRO-888 Diablo Gamming - czarna 400W ?? Jakie inne obudowy wraz z zasilaczami byście polecili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Poszukuje taniej, dobrej obudowy z zasilaczem. Co byście polecili? Mam na oku: Logic B6 czarna 350W PFC Modecom Platinium - czarno-srebrna - 350W A jakie są wasze opinie na temat: Tracer TRO-888 Diablo Gamming - czarna 400W ?? Jakie inne obudowy wraz z zasilaczami byście polecili ? 1724965[/snapback] wziąłbym logica b6 - niedawno na benchmark.pl wygrał w przeglądzie tanich obudów. ewentualnie bude bez psu + psu modecoma 350w ATX2.0 (ok. 110 za psu). ale to przebije 200pln jak nic. tracer bardzo źle mi się kojarzy - odradzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Ja bym wzial Modecom Impact. Zasilka tam jest Modecom 300GTF czyli niezla. koszt: na www.bitcomputer.pl stoi 185 zl Edytowane 29 Października 2005 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) OBUDOWA I ZASILACZ + PŁYTA POLECAM kliknij na napis OBUDOWA I ZASILACZ + PŁYTA tu masz link. Edytowane 29 Października 2005 przez durek5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buntx Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wziąłbym logica b6 - niedawno na benchmark.pl wygrał w przeglądzie tanich obudów. ewentualnie bude bez psu + psu modecoma 350w ATX2.0 (ok. 110 za psu). ale to przebije 200pln jak nic. tracer bardzo źle mi się kojarzy - odradzam. 1725219[/snapback] Właśnie na benchmark patrzyłem :oops: Logic 6 nawet ładnie wygląda, ale na bank jest najlepszy w tej klasie cenowej? tracera już ze swojej listy skreśliłem Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Czy nie lepiej będzie kupić wszystko osobno?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buntx Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Czy nie lepiej będzie kupić wszystko osobno?? 1726252[/snapback] Oczywiście, że lepiej - ale drożej. A ja mam niestety bardzo napięty budżet, ponieważ wymieniam dużo części :(. Drożej niż 200 być nie może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jak delta 350 kosztuje 40zł + 9zł przesyłki tylko krótkie kable są i masz 150zł na budę więc raczej nie drożej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...