M79 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Hej, ]stwierdzilem ze potrzebuje wiecej ramu, ale ramy kingstona (takie jakie mam) w ogole nie tanieja. Nonamy za to leca caly czas w dol, chetnie bym kupil kostke, ale nie wiem czy to nie jest zbyt ryzykowne. Czy ktos ma doswiadczenie z kompatybilnoscia ramow noname? Jakies glosy ktore mi zakup Nonameow stanowczo odradzaja? Dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Hej, ]stwierdzilem ze potrzebuje wiecej ramu, ale ramy kingstona (takie jakie mam) w ogole nie tanieja. Nonamy za to leca caly czas w dol, chetnie bym kupil kostke, ale nie wiem czy to nie jest zbyt ryzykowne. Czy ktos ma doswiadczenie z kompatybilnoscia ramow noname? Jakies glosy ktore mi zakup Nonameow stanowczo odradzaja? Dzieki! Ja wczoraj dolozylem sobie ramu bo mialem 128 nawet nie iwem jakiej firmy a dostalem 128 specyeca i dolozylem i wszystko gra a komp chodzi na szynie 140MHz i nic nie wylatuje kiedys jednak mialem cos takiego ze po wlozeniu 2 roznych firm pamieci komp nie chcial ruszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja mam no name i narazie jakos nie odczuwam za bardzo ze sa to "no name". Nie widze pogorszenia w wydajnosci badz innych dupereli. Kreci sie na nich clakiem niezle, chodza na fsb 153 czyli jako 306Mhz a sa to 266. Uwazam sa sa calkiem niuezle, CL 2.5. Ja w nowym roku mam zamiar sie wzbogacic o kostke 512 DDR RAM 333 i stwierdzam ze bedzie to jednak Kingston lub Samsung i tak tez radze tobie :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Sek w tym, ze 512 333 Kingstona jest o 2 banki drozsze od nonamow i nie wiem czy nie jest to troche wywalenie kasy w bloto, bo ramow nie krece.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jak dla mnie to nie warto dokladac 200 chyba ze masz na tyle kasy i nie ma to dla ciebie roznicy napewno w zadnym 3dmarku nie bedziesz mial wiecej punktow z tego powodu ja mam moje puszczone na cas2 i szyna 140 i chula a wiecej procek nie pozwala a nie ramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Problem jest taki, ze kupujac nn nigdy nie wiadomo co sie dostanie. a kingstony zawsze maja wysoka jakosc. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Problem jest taki, ze kupujac nn nigdy nie wiadomo co sie dostanie. a kingstony zawsze maja wysoka jakosc. PolecamDokładnie.Sam mam kingostony i chodzą na cas2(chodź napisane jest na pudełku że mają chodzić na cas2.5) i na najbardzoej agresywnych ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A moje nomame'y bezproblemowo chodzą na 156MHz, CAS 2, Turbo i inne takie na max. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 hehe a moje chodza tylko na standardowych ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A moje nomame'y bezproblemowo chodzą na 156MHz, CAS 2, Turbo i inne takie na max. :Dto dobrze trafiles. ja kuppilem specteci 2x 256 i nie chcialy isc nawet na 133. a kingstony ida na cas2 159 bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...