RONIN3579 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Witam wpadłem na pomysł chłodzenia kompa gazem do zapalniczek.. Nabijając palnik zobaczyłem, że jest pokryty szronem... Jest to możliwe?? :blink: Edytowane 29 Października 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 nie jesteś pierwszy, reanimator i dzidzia z dzikie.net już coś takiego zrobili :), poszukaj projektu nos i nos 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Karzdy gaz podczas rozprężania pochłania energię cieplną z otoczenia, nie tylko butan. Różne gazy mają różne właściwości, niektóre są kancerogenne, inne śmierdzą, a butan i jego kumple alkeny są palne, dlatego siedzi w zapalniczce. Ja jak bym miał zamiar zrobić sobie chłodzonko gazowe, pomyślał bym o innej substancji niepalnej i niewybuchowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) na dzikie.net kiedys zrobili całego moda opartego o gaz z zapalniczek (do chłodzenia) - nazywali ten projekt n2o, czy jakoś tak fajny był, płomieniami buchał EDIT: sorry misiom1, nie przczytałem wszystkich postów Edytowane 30 Października 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 nie jesteś pierwszy, reanimator i dzidzia z dzikie.net już coś takiego zrobili :), poszukaj projektu nos i nos 2 1725159[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Szukałem nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 To źle szukałeś: http://forum.dzikie.net/index.php?action=show_temat&id=13423 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Oki Dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Totalny Hardcore! czekamy na drógą rewizję! może to się będzie nadawało zamiast pieca CO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 druga juz byla prezentowana w gdansku na zjezdzie modderow i overclockerów... widzialem, dotykalem nawet ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) nos 1 http://www.dzikie.net/?art=projekt_nos lol;) Edytowane 14 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mniam, mniam... 3 w 1, bo komp, kaloryfer, grill... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...