Skocz do zawartości
Szablozębny

Problem Z Emule:(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam straszny problem z emule nie wiem co sie dzieje, jak puszczam ten program to wogóle mi sie nie laczy,wyskakuje mi taka tabelka czy mam odblokowac zapore czy dalej blokowac dalem odblokuj i nadal mi sie emule nie laczy wszystkich uzytkownikow prosze o pomoc z gory Wielkie Dzieki:)

To jest najnowsza wersja:)

Z innymi programami tez mam taki problem ze sie nie lacza:(

Wczesniej nie mialem takich problemow:(

Edytowane przez Szablozębny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opisz swoje łacze internetowe czy jesteś w jakimś lanie czy masz publiczne IP tylko i wyłacznie dla siebie

Bardzo prawdopodobne że te okienko o którym napisałeś tak na prawde nie odblokowało danego portu , sprawdz dokładnie w firewall'u czy port po jakim chcez sie komunikować z serverem edonkey'a jest otwarty / przekierowany . Zwróć uwage na to że każdy server komunikuje sie na różnych portach a nie tylko na 4661 / 4662

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam straszny problem z emule nie wiem co sie dzieje, jak puszczam ten program to wogóle mi sie nie laczy,wyskakuje mi taka tabelka czy mam odblokowac zapore czy dalej blokowac dalem odblokuj i nadal mi sie emule nie laczy wszystkich uzytkownikow prosze o pomoc z gory Wielkie Dzieki:)

To jest najnowsza wersja:)

Z innymi programami tez mam taki problem ze sie nie lacza:(

Wczesniej nie mialem takich problemow:(

1725229[/snapback]

nie to forum ;b, na sieci masz pare for o tematyce mula.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opisz swoje łacze internetowe czy jesteś w jakimś lanie czy masz publiczne IP tylko i wyłacznie dla siebie

Bardzo prawdopodobne że te okienko o którym napisałeś tak na prawde nie odblokowało danego portu , sprawdz dokładnie w firewall'u czy port po jakim chcez sie komunikować z serverem edonkey'a jest otwarty / przekierowany . Zwróć uwage na to że każdy server komunikuje sie na różnych portach a nie tylko na 4661 / 4662

1726300[/snapback]

mam radiówke dawniej jak zainstalowalem emule to nie mialem takich problemow z innymi tez mam taki problem nie wiem co robic wogole mi sie nie laczy a w log tak mi pisze:

Znaleziono 0 znanych udostępnionych plików

Plik z danymi transferów załadowany, rozpoznano 0 klientów.

Znaleziono 13 serwerów w pliku server.met

Nie odnaleziono plików z częściami

eMule 0.46c gotowy do pracy

Podłączanie

Podłączanie do ChezToff (Serveur Fr) (213.186.60.106:4661)...

Wczytano 0 kontaktów z pliku.

Podłączony do ChezToff (Serveur Fr) (213.186.60.106:4661), wysłano prośbę o zalogowanie

Podłączanie do llamaServ (205.177.3.24:4661)...

eD2K Network

Status: Podłączanie

Kad Network

Status: Rozłączony

WebSrv.

Status: Wyłączony

nic sie nie chce podlaczyc nie wiem co robic :sad: :sad: :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi