Szablozębny Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Witam mam straszny problem z emule nie wiem co sie dzieje, jak puszczam ten program to wogóle mi sie nie laczy,wyskakuje mi taka tabelka czy mam odblokowac zapore czy dalej blokowac dalem odblokuj i nadal mi sie emule nie laczy wszystkich uzytkownikow prosze o pomoc z gory Wielkie Dzieki:) To jest najnowsza wersja:) Z innymi programami tez mam taki problem ze sie nie lacza:( Wczesniej nie mialem takich problemow:( Edytowane 29 Października 2005 przez Szablozębny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 opisz swoje łacze internetowe czy jesteś w jakimś lanie czy masz publiczne IP tylko i wyłacznie dla siebie Bardzo prawdopodobne że te okienko o którym napisałeś tak na prawde nie odblokowało danego portu , sprawdz dokładnie w firewall'u czy port po jakim chcez sie komunikować z serverem edonkey'a jest otwarty / przekierowany . Zwróć uwage na to że każdy server komunikuje sie na różnych portach a nie tylko na 4661 / 4662 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam mam straszny problem z emule nie wiem co sie dzieje, jak puszczam ten program to wogóle mi sie nie laczy,wyskakuje mi taka tabelka czy mam odblokowac zapore czy dalej blokowac dalem odblokuj i nadal mi sie emule nie laczy wszystkich uzytkownikow prosze o pomoc z gory Wielkie Dzieki:) To jest najnowsza wersja:) Z innymi programami tez mam taki problem ze sie nie lacza:( Wczesniej nie mialem takich problemow:( 1725229[/snapback] nie to forum ;b, na sieci masz pare for o tematyce mula. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szablozębny Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 opisz swoje łacze internetowe czy jesteś w jakimś lanie czy masz publiczne IP tylko i wyłacznie dla siebie Bardzo prawdopodobne że te okienko o którym napisałeś tak na prawde nie odblokowało danego portu , sprawdz dokładnie w firewall'u czy port po jakim chcez sie komunikować z serverem edonkey'a jest otwarty / przekierowany . Zwróć uwage na to że każdy server komunikuje sie na różnych portach a nie tylko na 4661 / 4662 1726300[/snapback] mam radiówke dawniej jak zainstalowalem emule to nie mialem takich problemow z innymi tez mam taki problem nie wiem co robic wogole mi sie nie laczy a w log tak mi pisze: Znaleziono 0 znanych udostępnionych plików Plik z danymi transferów załadowany, rozpoznano 0 klientów. Znaleziono 13 serwerów w pliku server.met Nie odnaleziono plików z częściami eMule 0.46c gotowy do pracy Podłączanie Podłączanie do ChezToff (Serveur Fr) (213.186.60.106:4661)... Wczytano 0 kontaktów z pliku. Podłączony do ChezToff (Serveur Fr) (213.186.60.106:4661), wysłano prośbę o zalogowanie Podłączanie do llamaServ (205.177.3.24:4661)... eD2K Network Status: Podłączanie Kad Network Status: Rozłączony WebSrv. Status: Wyłączony nic sie nie chce podlaczyc nie wiem co robic :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...