Above Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 nie mow hop.. ;) mi sie do 400 nie udalo dobic. mnie narazie tez :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 siema kumpel ma ta plyte max ile wyciaga z htt to 275 :? napiecia to takie: Vcore - 1.55v napiecie chipstetu 1.6v ramy w biosie ustawione na 133... i tak pracuja na 186 MHz (ramy sa 200MHz) czy aktualizacja biosu moze pomoc? jak tak to na jaki? no i czy napiecia na chipstet sa ok? 'proc to semp 2800+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 siema kumpel ma ta plyte max ile wyciaga z htt to 275 :? napiecia to takie: Vcore - 1.55v napiecie chipstetu 1.6v ramy w biosie ustawione na 133... i tak pracuja na 186 MHz (ramy sa 200MHz) czy aktualizacja biosu moze pomoc? jak tak to na jaki? no i czy napiecia na chipstet sa ok? 'proc to semp 2800+ Niech pobawi się alpha timingami, chipset u mnie robił 375 na def napieciu, aktualizacja biosu raczej nie pomoze, chociaz wgranie najnowszego zawsze coś da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki_GW Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Niech pobawi się alpha timingami, chipset u mnie robił 375 na def napieciu, aktualizacja biosu raczej nie pomoze, chociaz wgranie najnowszego zawsze coś da... Ehh pobawilem sie alphami, wszystko wstukalem recznie zmienilem tylko Tref z 7 na 15,6 i Asys z 6 na 8. Pomoglo bo z 280 dalo rade dobic do FSB 312 (2496mhz). No ale wlaczam winde wlaczam tescik superpi odrazu error :mur:. Zmniejszam FSB 300 test na chwile sie zalaczyl lecz po gdzies 30s error. Wreszcie zmniejszylem do 290 i przeszedl test sprawnie jednak te 290 to jedyne 2320mhz jak dla mnie troszke za malo <_< A w biosie mam ustawienia tak: HT x 2 ramy(2x 512 Good Ram) 133 VCPU +0,15 Vchipset 1,7 i DIM 2,9 W pamieciach ma wszystko jak pisalem ustawione recznie tak jak powinno byc jedyne zmiany to Timingi 1T, Tref 15,6 i Asys 8 Nie mam pomyslu co dalej kombinowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ehh pobawilem sie alphami, wszystko wstukalem recznie zmienilem tylko Tref z 7 na 15,6 i Asys z 6 na 8. Pomoglo bo z 280 dalo rade dobic do FSB 312 (2496mhz). No ale wlaczam winde wlaczam tescik superpi odrazu error :mur:. Zmniejszam FSB 300 test na chwile sie zalaczyl lecz po gdzies 30s error. Wreszcie zmniejszylem do 290 i przeszedl test sprawnie jednak te 290 to jedyne 2320mhz jak dla mnie troszke za malo <_< A w biosie mam ustawienia tak: HT x 2 ramy(2x 512 Good Ram) 133 VCPU +0,15 Vchipset 1,7 i DIM 2,9 W pamieciach ma wszystko jak pisalem ustawione recznie tak jak powinno byc jedyne zmiany to Timingi 1T, Tref 15,6 i Asys 8 Nie mam pomyslu co dalej kombinowac... ustaw ht na 3x bo na nf4 zawsze byly problemy z 2x. timmingi ustaw na 2T!!!!!!! i wydaje mi sie ze wlasnie przez to masz problemy. dla 1T musza byc bardzo dobre pamieci. poproboj jeszcze na voltage na chipstet dac 1.8 . do 2.0 nie powinno ci sie nic spalic ;) a w razie czego daj na mostyek jeszcze nawiew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki_GW Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) rafifeo probowalem to co mowisz ale guwno daje :unsure: Robilem tez aktualizacje biosu ale wciaz to samo przy 310 wywala bledy a dobrze lazi na 290. Grzesiu a moze Ty bys napisal co i jak masz ustawione w biosie ze Ci tak ladnie sie kreci?? Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Riki_GW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ej <aksym, a moze Ci po prostu proc nie wyrabia? wez daj jeszcze do testow na moment 1.9v na chipstet... (ja obstawiam ze proc nie wyrabia :() //aha i pamietaj zeby pamieci byly na 2T i CL 2.5 (albo proboj tez na CL3) aha i w jakim tescie prime ci przerywa? pamieci czy procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) rafifeo probowalem to co mowisz ale guwno daje :unsure: Robilem tez aktualizacje biosu ale wciaz to samo przy 310 wywala bledy a dobrze lazi na 290. Grzesiu a moze Ty bys napisal co i jak masz ustawione w biosie ze Ci tak ladnie sie kreci?? Ja juz tej płyty nie mam od poczatku sierpnia, ale u mnie wszystko działało przy 1T, async lateny 6ns, read preamble 8ns, napiecia na chipset nie zwiekszaj bo nie ma sensu, NF4 nie potrzebuje takich wysokich napiec do osiagniecia htt powyzej 300, mozliwe ze proc juz nie daje rady ;]...aa...no i oczywiscie HT x3. ej <aksym, a moze Ci po prostu proc nie wyrabia? wez daj jeszcze do testow na moment 1.9v na chipstet... (ja obstawiam ze proc nie wyrabia :() //aha i pamietaj zeby pamieci byly na 2T i CL 2.5 (albo proboj tez na CL3) aha i w jakim tescie prime ci przerywa? pamieci czy procka? eh...nie lubie jak sie wypowiada ktos który nigdy nie testował sprzetu o ktorym pisze. Z napieciem chipsetu nie masz racji, a po drugie to w biosie jest max ustawienie do 1.8v. Primem nie testuje się pamięci. W przypadku o/c na K8 wieksze znaczenie w podkrecaniu procka mają timingi kontrolera, czyli tkzw. alphy. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a czy czasem prime2004 nie testuje ramu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a czy czasem prime2004 nie testuje ramu? Owszem, testuje, ale nie tak dokładnie jak memtest czy chociażby SuperPi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki_GW Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Ehh.. Sempy sie raczej dobrze kreca ten jest z rdzeniem Palermo czy to mozliwe ze jego maksymalne osiagi to jedyne 2320mh. Jak tu pisza ludzie, ze 2600mhz ida lajtem :mur: Kurde probowalem tez wyjac jedna kosc ramu ale zero poprawy... No nie wiem naprawde cos tam zmienialem w tych ustawieniach ramu ale jakos poprawy nie widze. Jezeli na 2320 skonczy sie zabawa to porazka jak na ten sprzet :unsure:. Dzisiaj jeszcze powalcze w nocy, dobrze ze nie trzeba za kazdym razem przynajmniej cmos robic recznie tylko sama plytka resetuje ustawienia. Dickson moze powiesz jak Ci sie udalo wykrecic sempa2500 na tej samej plycie co ja mam do 2700?? Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Riki_GW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no i jak? ile sie Ci udalo uzyskac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki_GW Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) no i jak? ile sie Ci udalo uzyskac? Tyle co pisalem wczesniej 2496 mhz ale odrazu bledy sa w tescie superpi, a bez bledow marne 2320mhz :mur: Jezeli mozna to prosilbym kogos o dokladne opisanie ustawien pamieci bo wczesniej wlasnie cos zmienilem i poszedl mi z 2200 na 2496 ale niestety bledy robi moze po prostu jakas zmiana ustawien w biosie pomoze? Mnie by te 2500mhz satysfakcjonowalo. Jak ukrecilem go na te 2500 to juz myslalem ze jest dobrze ale tescik i jedno wielkie H. Umieszczam screena w jakim momencie sie zatrzymalem... http://img455.imageshack.us/my.php?image=komptzf2.jpg I jak wciskam ok w superpi to odrazu wyskakuje kolejne okienko error. Edit: Wszystko dalem w pamieciach w biosie na auto tylko Async na 8 i udalo mi sie na 2400 przejsc test bez errorow ;] Ale jednak po chwili gdy wchodze w CPU-Z wyswietla mi sie ze mam ustawione 2000mhz?? Zdziwiony robie resa a w biosie jest wszystko ustawione na 2400, dobra wlaczam winde odrazu zalaczam Thunder Probe i przez chwile pokazuje 2400 ale nagle przechodzi w 1600. A na koniec zeby bylo kolorowo pokazuje 2000mhz tak samo Thunder Probe jaki CPU-Z. Kurde to nie wyglada za ciekawie :( ustawilem go na 2200(275) wchodze w winde i jest 1600 3 prgramy tak pokzuja everest thunder probe i cpu-z po chwili ustawia sie na 2000mhz i juz tak chodzi. W everescie chyba wykrywa to 2000 jako standardowe ustawienie bo nie ma zadnych informacji w nawiasie o OC jak to zwykle powinno byc :huh: Ostani test zwiazany z tym dziwactwem bios--->load def w windowsie przez chwile pokazuje 1600mhz i w everscie czyta procka jako 2800+ pozniej na mojich oczach przeskakuje na 2000mhz i w everescie znika Sempron 2800+ i pisze tylko Sempron (250x8) 2000mhz. Chyba cos sie spieprzylo tylko nie wiem od czego bo nie dawalem zadnych hardcorowych ustawien. Ale jakas awaria musiala chyba nastapic podczas tesu w superpi na 2,4ghz bo poszedlem sobie zrobic cos do zarcia wracam pisze ze done zanydch bledow ale sie zmienilo taktowanie. Mial ktos kiedys podobne objawy ?? Edit: Zrobilem cmos i chyba pomoglo bo jak narazie trzyma 1600mhz wiec chyba moge isc spokojnie spac i jutro zaczac zabawe od nowa :wink: Czekam na wasze rady :razz: Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Riki_GW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 a moze plyta nie wspolpracuje dobrze z twoimi pamieciami? masz jakies inne niz goodram? (ale to raczej nie to, bo widziale jak pare osob krecilo na goodramach :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki_GW Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ehh... No i probuje w tym biosie rozne ustawienia ale wciaz to samo max taktowanie przy jakim startuje komp to 2496 ale winda sie nie laduje tylko wyskakuje niebieski ekranik caly zapisany na bialo i pisze IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL, raz tez pojawil sie napis Registry Erorr. Max taktowanie przy jakim uruchamia sie winda to 2400mhz ale przy tescie superpi po 1s wyskakuje blad. Max taktowanie przy jakim komp przechodzi test 2320 :( Prosilbym o pomoc w tej sprawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Planuje przesiąść się na PCI-e a nie potrzebuje mocniejszego procka niż ten, który mam obecnie. Właśnie tą mobo chciałbym kupić (myślę, że to dobry wybór, zależy mi na jak najwyższym oc, K8NS nie wystarcza :wink: ), ale mam taki problem, że nie jestem na bieżąco z cenami i chciałem Was zapytać jak kształtuje się obecna cena za te płyty? Opłaca się kupić nówke w sklepie za 200zł? Edytowane 4 Września 2006 przez _Mistrz_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Planuje przesiąść się na PCI-e a nie potrzebuje mocniejszego procka niż ten, który mam obecnie. Właśnie tą mobo chciałbym kupić (myślę, że to dobry wybór, zależy mi na jak najwyższym oc, K8NS nie wystarcza :wink: ), ale mam taki problem, że nie jestem na bierząco z cenami i chciałem Was zapytać jak kształtuje się obecna cena za te płyty? Opłaca się kupić nówke w sklepie za 200zł? Nówke tak, uzywana za 150-160zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ehh pobawilem sie alphami, wszystko wstukalem recznie zmienilem tylko Tref z 7 na 15,6 i Asys z 6 na 8. Pomoglo bo z 280 dalo rade dobic do FSB 312 (2496mhz). No ale wlaczam winde wlaczam tescik superpi odrazu error :mur:. Zmniejszam FSB 300 test na chwile sie zalaczyl lecz po gdzies 30s error. Wreszcie zmniejszylem do 290 i przeszedl test sprawnie jednak te 290 to jedyne 2320mhz jak dla mnie troszke za malo <_< A w biosie mam ustawienia tak: HT x 2 ramy(2x 512 Good Ram) 133 VCPU +0,15 Vchipset 1,7 i DIM 2,9 W pamieciach ma wszystko jak pisalem ustawione recznie tak jak powinno byc jedyne zmiany to Timingi 1T, Tref 15,6 i Asys 8 Nie mam pomyslu co dalej kombinowac... htx3 , 2T, Asyn latency 8n i read premable 6ns cos daje ? Jana najnowszym biose robie htt 390 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki_GW Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ehh nic nie dalo dalej jestem w tym samym momencie <sciana> Nie wiem co jest... Dickson moze podaj jak Ty masz wszystko w biosie ustawione?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ehh nic nie dalo dalej jestem w tym samym momencie <sciana> Nie wiem co jest... Dickson moze podaj jak Ty masz wszystko w biosie ustawione?? ok nie ma problemu : Htt 386 Ht x3 V cpu : + 0,1V V chispetu : + 0,2V V mem : 2,8V dzielnik mem : 133Mhz Async latency : 8ns Read premable : 6ns Command rate: 2T CAS - 3 TRAS- 8 TRP - 3 RAS- 3 TRC -9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Witam dodam tylko ze teraz NOWKA plyta w najnowszej Revizji jest dostepna juz za 169 zl - z 3 letnia gwarancja ;-) Wczoraj zamowilem wiec najprawdopodobniej dostane ja jutro co do o/c to o ile procek pozwoli (bede musial pewnie modruta zrobic ) to postaram sie przekroczyc barjere 400HTT bo chbya nikomu sie to jeszcze nie udalo ;-) ponad to bede odblokowywal SATA2 (ktore da sie odblokowac na Nf4x - sprawdzone na DFi infinity i Abit NV8 i innych na tym chipsecie) B-) Edytowane 19 Września 2006 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ktoś próbował odpalać Turiona na tej płycie ?? || interesuje mnie jakie standartowo ma napięcie i czy w ogóle chodzi na tej mobo, DFI inf nie mogę nigdzie dorwać a LP na nf3 to 1. droga 2. wolałbym przejść na PCIE. A ten epox wydaje się być ciekawy pod warunkiem że mógłbym na proca wrzucić przynajmniej 1,5-1,6V :) i nowy jest tańszy od używanej DFI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Napięcie jakie można maxymalnie ustawić na płycie to 1.6v...ale jezeli Twoj procek ma np. napiecie 1.55v to bedziesz mógł zwiększyć tylko o 0.05v. Jezeli 1.5v to o 0.1v itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Napięcie jakie można maxymalnie ustawić na płycie to 1.6v...ale jezeli Twoj procek ma np. napiecie 1.55v to bedziesz mógł zwiększyć tylko o 0.05v. Jezeli 1.5v to o 0.1v itd. Proc ma standartowo 1,35V ale płyty i tak dają inaczej przykładowo: MSI -> na tej wogóle proc nie wystartował :mur: ; Asrock - proc dostał na początek 1,5V :mur: ; Gigabyte - proc startuje z 1V :mur: Edytowane 19 Września 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 witam jakie pamiec najlepiej zastosowac do tej plytki, bo slysalem, ze epoxy sie gryza z niektorymi:/ moje twinmosy(512) nie chca na niej isc na wieksza magistrale przy OC jak 133 :( chcialbym kupic jakies pamiatki(1Gb)+radioator do 450pln a te sprzedac. ktos jest w stanie mi pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 witam jakie pamiec najlepiej zastosowac do tej plytki, bo slysalem, ze epoxy sie gryza z niektorymi:/ moje twinmosy(512) nie chca na niej isc na wieksza magistrale przy OC jak 133 :( chcialbym kupic jakies pamiatki(1Gb)+radioator do 450pln a te sprzedac. ktos jest w stanie mi pomoc? To dziwne, moje Twinmosy CADT chodziły bez problemow wraz z Kingstonami 400 value, w dodatku podkrecilem je do 240-2.5-4-4-8...read preamble/async latency value zmieniane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 zmienialem:/ chyba 6x/8x dawalem i nic:/ za kazdym razem jak probuje wlaczyc z inna magistrala to sie nie wlacza:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) no i przyszla w koncu Plyta ;-) nie podlaczalem jej poki co bo chce odblokowac SATA2 i Zmienic Chlodzenie I tu pojawia sie problem ;/ mostki ktore trzeba zamalowac olowkiem (od sata2) sa ZALEPIONE -ZALANE oba jakims Lakierem czy cholera wie czym ... (ale cos Twardego anie nie wyglada to na cyne) Wie ktos moze co w takim Wypadku zrobic ?? (na DFi infinty mostki byly GOLE) kolejna dziwna sprawa to ze na Chipsecie nie pisze NF4X (tak pisalo na DFI i na innych plytahc na 4x_ tylko NF4 N A3 EDIT zdrapalem Lakier pilnikiem (uff ciezko bylo bo w pewnym momecie myslalem ze zrobilem dziure w plytce chipa) modzik sie udal teraz na kanale SATA 1,2 (ten o dziwo byl wolny od lakieru) oraz na SATA 3,4 mam obsluge SATA II ;-) co juz przy Starcie komputera pisze i widnieje SATA II - 3gb ;-) teraz tylko polaczyc dyski w RAID 0 i bedzie zasuwac ogolnie plyta b.fajna jedynym mankamentem jest mala ilosc V na cpu oraz slaba dzwiekowka (dla osob korzystajacych z integry) jak przekrocze 400HTT dam znac ;-) Edytowane 21 Września 2006 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Panowie na jakim czujniku macie mobo ?? Winbondzie czy Finteku F71872F ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Panowie na jakim czujniku macie mobo ?? Winbondzie czy Finteku F71872F ?? ja mam na Finteku Jak chcesz jakies rady to wal na gg 5748524 , mnie sie udało juz 395htt osiągnać ale nie do końca stabilne :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...