termit_tm Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 wiem wiem :D tylko w zasilaczy jest ciasno :D i trzeba sprawdzić czy niema napiec np. na moim chieftecu były napiecia do 6V ale już go zmieniam i myśle że w nowym nic niebędzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Przemek - bardzo łane i przemyslane WC choć to wtłaczanie ogrzanego powietrza do kompa trochę średnie jest. Termit - super pomysł, bardzo mi się podoba i bedzie napewno wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 wiem wiem :D tylko w zasilaczy jest ciasno :D i trzeba sprawdzić czy niema napiec np. na moim chieftecu były napiecia do 6V ale już go zmieniam i myśle że w nowym nic niebędzie ;) 1730040[/snapback] nie łudź sie ze nie bedzie, ja miałem na jednym osobnym 324 V , naprawde nie iwme po co i skąd te napiecie sie wzięło ale miernik tyle pokazał, cała zabawa obraca sie wokól tego aby dobrze przytutować stabilizatory spowrotem w zasilaczu, no chyba że ich ktos nie bedzie musiał wylutowac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 powietrze które wlatuje do budy nie jest w zasadzi nic ogrzne góra o 1 stopien wiec to moze wyjsc na + dla czesci w srodku moze nastepnym razem to zmienie mi sie narazie to podaba a i tak ot http://img152.imageshack.us/my.php?image=234jd.jpg nie taki zły mi sie semp trafił chetnie bym sprawdził max ale zasiłka cos mi szwankuje i nie mam obradiatorowanej płytki wiec narazie poczekam 2.3ghz spokojnie mi styka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...