ur8an Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 No ja bym tez cos pogral.. Zgłaszajcie sie na GG:6760171 to sie jakos zgadamy.. Byle nie o 23 bo wtedy nie bede grac.. z M@lym sie juz ustawilem.. Ale przeciez nie bedziemy we 2-och grali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 No ja bym tez cos pogral.. Zgłaszajcie sie na GG:6760171 to sie jakos zgadamy.. Byle nie o 23 bo wtedy nie bede grac.. z M@lym sie juz ustawilem.. Ale przeciez nie bedziemy we 2-och grali...No w 2 nie, ale czemu nie w 3 :wink:. No i tak: ja lamilem, bo zmeczony po pracy, Ur8an mial lagi niesamowite co 5 sek. ~999 ping, a Kobrowisko wymiatal jak nigdy :). Sory, ze siebie na poczatku wymienilem, ale jakos inaczej by nie pasowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) No w 2 nie, ale czemu nie w 3 :wink:. No i tak: ja lamilem, bo zmeczony po pracy, Ur8an mial lagi niesamowite co 5 sek. ~999 ping, a Kobrowisko wymiatal jak nigdy :). Sory, ze siebie na poczatku wymienilem, ale jakos inaczej by nie pasowalo.No nie przesadzaj... :) Dzisiaj mieliście troszke gorszy dzień poprostu, a ja ..... no cóż....... głupi ma często szczęście :lol: Edytowane 16 Listopada 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 jestem! od wczoraj mam coda i teraz czas abym złoił wam dupska! mały nawiń mi na gege o co chodzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 No panowie to dzisiaj jakas ustwka?? Bo dzisiaj znajde troche czasu by pogra/odstresowac sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 no umowmy sie na wieczór...bo widze ze jestesmy olewani przez niby pr0 gejmerów :lol: którym chetnie złoje cztery literki....:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ja w najblizszym czasie raczej nie pogram, dzis kolo 18-19 mam trening cod1 przed cb, ale potem kto wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 To o ktorej? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 o 19.00 gramy wlazic :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Bylem chwile, pogralem, wyszedlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Damn ale mi dzisiaj nic nie wychodzilo... heh Ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. To co kolejny meczyk o 21?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Jako kto? :mellow: Tylko nie mow ze Ty to ten kolo z pompką :lol: Poprzednia gra :) Tak, 21 gramy ;] Edytowane 17 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 po co wy wchodzicie jak za 5 minut wychodziecie? :? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Jako kto? :mellow: Tylko nie mow ze Ty to ten kolo z pompką :lol: Ta, to ja ;] Niedobre wieści, jednak jezeli ktoś nie widzial to do poczytania: http://cod.fpp.pl/?pl:news:show:2096::: (data premiery CoD2 PL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ta, to ja ;] OMG :lol: Na początku myslalem ze to jakis dzieciak z pompką lata, pozniej pomyslalem ze kolo umie grac ale jest opozniony :-| (bez urazy dla Ciebie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 chyba jednak z wami nie pogram, mam jakis problemik mały. wczoraj wszystko hulało, a dzis nie chce mi sie podłaczyc do żadnego serwera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Nie zainstalowaleś przypadkiem jakiegoś firewalla\nie zablokowales portów? Ur8an- wlasnie zachialo mi sie grac, a tu pusto na serverze tweakowym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ur8an- wlasnie zachialo mi sie grac, a tu pusto na serverze tweakowym ;] Juz jestem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 no mam o-zona alarm pro, ale zaznaczyłem zeby dopuszczał cod'a2 do netu....zresztą nawet go wyłączylem i było to samo:> moze moj dostawca netu cos kombinuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) EDIT: zaraz wejde Edytowane 17 Listopada 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 EDIT: zaraz wejdeLepiej zrobisz jak wyjdziesz, i to najszybciej jak potrafisz. I nie zwoluj kumpli z osiedla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Lepiej zrobisz jak wyjdziesz, i to najszybciej jak potrafisz. I nie zwoluj kumpli z osiedla. Popieram :lol2: A jak juz musisz to takich co wiedzą co znaczy "kampić".. Koles krzyczy ze kampimy a nie powie kto :lol: Pozatym kto to byl TT|NY-er ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 NY-er stary wyjadacz :P byl tu przed nie jednym z nas... jesli dobrze kojarze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Dzisiaj daliście mi nieźle po [gluteus maximus]..... Nie ma to tamto. Dwie mapy których w życiu nie wiedziałem i jakies bieganie za faną... :D Koledzy sie pochowali i pilnowali flagi a jak jak głupek biegałem od jednego do drugiego kata szukajac kulki :D . Za późno sie skapnąłem że nie o to w tym chodzi :lol2: W niedziele moge pograć jak bedziecie.... P.S. coraz berdziej mi sie ten szpil podoba... :D Edytowane 17 Listopada 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 http://img430.imageshack.us/my.php?image=cod4mq.jpg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 http://img430.imageshack.us/my.php?image=cod4mq.jpg :lol:Ooooo Już sie tak nie chwal tyle :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 gram w to dopiero 5 dni hehe nawet w cod1 nigdy nie gralem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaw0r Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam mam problem chce kupić psp ale teraz wyszły z softem 2.0 a z tego co wiem nie można wrzucać gier z PC na karte.Czy w nowym psp można wgrać soft 1.5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ci co mnie znaja niech dadza znac po gadulcu jak sie jakas gra nawinie, chetnie sie dolacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 WiTTam Ta stare dobre czasy cod-a jak na serwie bylo nas ponad 20 fragow. trzeba sie bylo dzielic na pododdzialy zeby grac spary np NOM(niepowazna organizacja militarna : :-P ), MTK i CRAZY cos tam cos tam. Potem z elity + najdroch( cze dziubasku ) B) powstal Tweak Team ktory rozegral kilka spotkan CB, a potem wszystko jeb%@ o tak :mur: . Dobra dosc bo sie lezka w oku kreci :wink: Aha dzieki nam wylansowal sie twin B) obecny gracz BMF .Nerwusek <_< powodzenia zycze HyHy. Pozdrawiam starych i nowych plajerow z TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...