Xalpha Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Lepiej zrobisz jak wyjdziesz, i to najszybciej jak potrafisz. I nie zwoluj kumpli z osiedla. 1: Jak bede chcial to bede wchodzil i wychodzil - to jest server LOBO dla tweaka, a nie jest twoją wlasnością! 2: Nie z osiedla: tu jest jego profil na tweaku: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=117707 (Dead_Game = Gmyru). Do tego jak jesteś az tak ograniczony, że dla ciebie wszyscy mieszkają na osiedlu. 3: Na serverze mozesz pokazać coś wiecej, po za tym ze twoja kultura jest na bardzo niskim poziomie 4: Niby kampil - Ma prawo bronić radia i stać wtedy w jednym miejscu - zabil cie? trudno nie uwazasz!! 5: Widze ze tworzy się nowe pokolenie prO playerów - Uwazają się ze przynależą do jakiegos TEAM`u\KLANU a tak naprawde nic nie wiedzą o jego przeszłosci... Tyle z mojej strony!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 WiTTam Ta stare dobre czasy cod-a jak na serwie bylo nas ponad 20 fragow. trzeba sie bylo dzielic na pododdzialy zeby grac spary np NOM(niepowazna organizacja militarna : :-P ), MTK i CRAZY cos tam cos tam. Potem z elity + najdroch( cze dziubasku ) B) powstal Tweak Team ktory rozegral kilka spotkan CB, a potem wszystko jeb%@ o tak :mur: . Dobra dosc bo sie lezka w oku kreci :wink: Aha dzieki nam wylansowal sie twin B) obecny gracz BMF .Nerwusek <_< powodzenia zycze HyHy. Pozdrawiam starych i nowych plajerow z TT :* Popracowalem nad sobą od tamtego czasu... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 4: Niby kampil - Ma prawo bronić radia i stać wtedy w jednym miejscu - zabil cie? trudno nie uwazasz!!Szkoda ze wtedy nie bronil radia.. stal na dachu ze snajpa i walił do nas.. 3: Na serverze mozesz pokazać coś wiecej, po za tym ze twoja kultura jest na bardzo niskim poziomieMhmm Twoja za to byla na bardzo wysokim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Onio zgadzam się z toba, większość tu obecnych nie ma pojęcia czym był TT a o przeszłości to już nie wspomnę. Aczkolwiek najlepiej mi się grało w zimę 2003 kiedy to wyszedł COD1 i graliśmuy na serwerze marcelusa, wtedy były piękne gry, zarąbiste taktyki. Szkoda że już nie czuje tego klimatu. Ale ze starymi wyjadaczami z chęcią zagram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Szkoda ze wtedy nie bronil radia.. stal na dachu ze snajpa i walił do nas.. Ur8an po co ta klotnia? Nie chce tutaj nikogo obrazac, ale denerwuje mnie to, ze moj qmpel nie moze sobie pograc bo nagle jakis "prO" wyskakuje z textem ze kampi. Kazdy gra jak gra!! I nikt nie jest idealny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Ale niektórzy są kalecy i musza stale biegać (a raczej leżeć) ze szkiełkiem przy oku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Ale dlaczego was boli tak kampienie w tej grze, raz że to nie quake i dedmecze w tej grze to porażka (nic ciekawego), a druga sprawa troche taktyki i można zajść snajpera z boku/tyłu. dajcie sobie już luzu trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Ale dlaczego was boli tak kampienie w tej grze, raz że to nie quake i dedmecze w tej grze to porażka (nic ciekawego), a druga sprawa troche taktyki i można zajść snajpera z boku/tyłu. dajcie sobie już luzu trochę.Oj tak wspanialy pomysl, bedziesz naszym szefunciem od taktyki, pewnie dojdziemy do pierwszego miejsca w cb :lol:. Oj prO plejerzy gramy cus :?: Ja dzisiaj mam koniec pracy i zaczal sie weekend, i od teraz do niedzieli 24:00 moge grac non-stop :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Nie M@ły, nie o to chodzi, ja nic nie narzucam, a granie traktuje tylko jako dobrą zabawe, nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 To jak? Gramy cos gdzies kiedys :> 20? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Ja bym proponowal 21 (zalezy ile mam dzisiaj godzin jazdy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 MAŁY czemu wyszedłeś z serwa?? tak fajnie się Ciebie zabijało :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 MAŁY czemu wyszedłeś z serwa?? tak fajnie się Ciebie zabijało :lol: :wink:Wez nic nie mow :|. Po prostu zly dzien, czlowiek zmeczony po robocie, a Ty w szkole sie obijasz, to czemu tu sie dziwic. Ale jechales mnie, jechales, ja chyba mialem 2/6, a Ty 7/2 czy cus takiego, wkurzylem sie jeszcze bardziej niz bylem wkurzony i opuscilem server. A tak BTW dlaczego nikogo o 21, 22, 23 nie bylo chetnego do grania :angry: :!: :?: Ur8an mial usprawiedliwienie (4 czy 6 razy format, lol), a reszta, gdzie? Mieliscie wieczor kawalerski? Dzien przed weselem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Koncert Lao Che Miazga i rozpie**ol!!, żałujcie, że nie byliście ;) weekend się zaczął, jeszcze pogramy. M@ły będziesz wypoczęty... Oi! Edytowane 19 Listopada 2005 przez pepek0206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Koncert Lao Che Miazga i rozpie**ol!!, żałujcie, że nie byliście ;) weekend się zaczął, jeszcze pogramy. M@ły będziesz wypoczęty... Oi! Taaaaa, bysmy zagrali jak by server Lobo dzialal :blink: :?. :unsure: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Wez nic nie mow :|. Po prostu zly dzien, czlowiek zmeczony po robocie, a Ty w szkole sie obijaszczemu twierdzisz, ze skoro ty pracujesz to kazdy inny sie obija? :blink: ja sie ciagle staram pograc, ale jak ktos z mojej ekipy jest to gram z nim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Bylem przekonany ze granie to relax... dla M@lego to praca ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 czemu twierdzisz, ze skoro ty pracujesz to kazdy inny sie obija? :blink: ja sie ciagle staram pograc, ale jak ktos z mojej ekipy jest to gram z nim :P Napisalem Ty, a nie Wy, czy to nie roznica :?: A tak BTW to z pepkiem siedze na ts'a i agg czesto, takze czlowieku co Ty mozesz wiedziec o pracy. Bylem przekonany ze granie to relax... dla M@lego to praca ?? :DTak nie ma to jak byc inteligentnym inaczej. Brawa dla tego pana, pewnie daleko zajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Taaaaa, bysmy zagrali jak by server Lobo dzialal :blink: :?. :unsure: :?: działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 JOŁ ziomale ja też zagram jak za dawnych czasow :razz: , jestem juz troche stary ale co tam :lol: dajcie znac kiedy, jaki serw i adres ts OSEK dziadku żyjesz jeszcze :razz: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) JOŁ ziomale ja też zagram jak za dawnych czasow :razz: , jestem juz troche stary ale co tam :lol: dajcie znac kiedy, jaki serw i adres ts OSEK dziadku żyjesz jeszcze :razz: :lol:Ja tez jestem chetny :wink:. A mozemy o 20 tutaj: Server: :arrow: Server LOBO IP: 149.156.87.232:22004 Password: tweakcod2 TS: IP: gry.ghnet.pl:8767 Kanal: [- CoD - SqL -] Haslo: rulez1 Sub-kanal #cod2 || rozgrywki.tweak.pl A Oska nie ma od piatku, co dwa tygodnie ma szkole. Politechnika Gdanska, budownictwo, inzynieria ladowa :wink:. Bedzie w niedziele wieczorem, takze raczej z nami nie zagra :). A w poniedzialek lece do niego po pracy odebrac moje biureczko, ktore mi kupil na allegro :D. Oto to biureczko, ah cudenko :wink:, a Wy co o tym myslicie :?: :arrow: BIURKO - ALLEGRO !!! Edytowane 19 Listopada 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 ja moge grac o 20.00 jak zobacze że bedzie kilka osób to wejde :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 ja moge grac o 20.00 jak zobacze że bedzie kilka osób to wejde :lol:Jak bedzie malo osob to ide ogladac "Nianie" :lol: :oops: 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2o2 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 No co jest że jest tylko M@ly ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) heh NY-er dresie parszywy ty jeszcze zyjesz? heh no ekipa ekipą ale trzeba coś zacząć grac. nowa gra stary skład?:> twin kiepie przeciez z tą twarzą do coda sie nie nadajesz :] buzka dziubki i dajcie znac na gege jak bedziecie Niepowaznie Ogrywać Małolatow... papa :] Edytowane 20 Listopada 2005 przez najdroch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No jo, i zasnalem wczoraj, to zem se pogral :|. Moze cos z rana prO plejerzy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No dbra jak sie Wam nie chcialo rano zagrac to moze cos po poludniu pykniemy co :?: :wink: Ja tak bede w chacie ok 16-17... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja mam problemy z kompem.. Nie wiem czy pogram :? Dzisiaj to CoD2 sie nawet uruchomić nie chciał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Właśnie wróciłem z dwudniowego wyjazdu i chętnmie bym co popykał :D Jak są jacyś chętni to chętnie sie gdzieś wbije. Dajcie znać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Coś widze że chętnych nie ma... Trudno... Pograłem troszke Online... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...