Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

to nie ja!!!! jakaś pala sie pode mnie podszywa!!!!

ps1.

nie gram pod swoim nickie gdyż jestem na to za cienki ;) w coda 2 (ale do czasu ;) )

ps2.

server tweakowy strasznie laguje :(

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok Gramy, ja czekam na serwie ;-)

No i, gdzie jestes dupo :?: I tak w ogole to co gadasz, ze ja mam aima :|. Piszesz, skoda, ze niektorzy uzywaja aimbota, a Ur8an do mnie na gg, zebym nie czitowal :| :|. Fajnie tylko, ze ja w pracy wczoraj siedzialem, przychodze, a o mnie teksty na gg, ze czituje :?. Jakis wal pod kazdego sie podszywa, a Wy nieslusznie oskarzacie :huh: ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i, gdzie jestes dupo :?: I tak w ogole to co gadasz, ze ja mam aima :|. Piszesz, skoda, ze niektorzy uzywaja aimbota, a Ur8an do mnie na gg, zebym nie czitowal :| :|. Fajnie tylko, ze ja w pracy wczoraj siedzialem, przychodze, a o mnie teksty na gg, ze czituje :?. Jakis wal pod kazdego sie podszywa, a Wy nieslusznie oskarzacie :huh: ...

Ja Ci nie napisalem ze czitujesz.. :blink:

Czyli mowisz ze wczoraj z nami nie grales? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci nie napisalem ze czitujesz.. :blink:

Czyli mowisz ze wczoraj z nami nie grales? :>

gralem, ale przez moze 3 minuty, i poszedlem sie kapac, i spac bo o 5 rano do pracy, czyz nie :?: A z reszta co ja sie tutaj bede tlumaczyl, glupka se znalezliscie i teraz na niego zwalacie, ze czitowal...

Ja Wam powiem kto to byl, to byl napewno Nierealny :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej M@ly jakiego głupka?

Ktos mowi mi ze nie pisze mu na gg ze gram, ze nie weszlem na TS'a [pierwsze skojarzenie ze to Ty M@ly] - nick byl jakis dziwny.. Po czym okazuje sie ze kolo ma aim'a no to kick.. Nagle wchodzi ktos pod nickiem "Nierealny" gdzie "prawdziwy" Nierealny zawsze gral pod nickiem "off" i ma tego samego czita i zaraz dostaje bousa w postaci kicka..

EDIT

Zreszta nie wazne.. Dla mnie byl to jakis frajer o inteligencji mniejszej od kury.. Czitowa, poszywal sie pod innych czego chciec wiecej?

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze tak powiem, ta gra nie ma takiego czegos jak punkbuster ?

Czy poprostu gracie na takich serwerach, ze mozna cheatowac ?

Chcialem w niedlugim czasie dolaczyc sie do rozgrywki, ale jak czytam co sie dzieje, to sie grac odechciewa. Poczytalem o roznych cheatach tupu radar (nie do wykrycia), wallhack itp. wiec jesli jest mozliwosc ich uzycia, to gra w gronie takich os. traci sens...

Gra jest na engine q3, wiec PB powinien dzialac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba nie mieć honoru żeby się podszywać pode mnie i jeszcze do tego używać czita. mały chyba wszyscy piszą o tobie.

wystarczy sprawdzić loga i ip.

LOBO mozesz to sprawdzić ??

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze tak powiem, ta gra nie ma takiego czegos jak punkbuster ?

Czy poprostu gracie na takich serwerach, ze mozna cheatowac ?

Chcialem w niedlugim czasie dolaczyc sie do rozgrywki, ale jak czytam co sie dzieje, to sie grac odechciewa. Poczytalem o roznych cheatach tupu radar (nie do wykrycia), wallhack itp. wiec jesli jest mozliwosc ich uzycia, to gra w gronie takich os. traci sens...

Gra jest na engine q3, wiec PB powinien dzialac.

Ano nie ma... ale bedzie ;]

CoD 1 tez nie mial odrazu PB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano nie ma... ale bedzie ;]

CoD 1 tez nie mial odrazu PB

No to do czasu jak nie ma, to chyba nie oplaca sie grac, bo z tego co piszecie, to nawet w najblizszym towarzystwie nie mozna liczyc na uczciwosc... :-|

Takiego aimbota da sie wykryc ogladajac replay'e a swinstw typu wallhack czy radarhack nie da sie wykryc bez PB.

A kiedy wogole ma zostac wprowadzony pb do cod2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

walchaka da sie wykryc przez repy.

kiedy koles strzela i jezdzi celownikiem przez trawe NIEWIDZAC cie za cholere i wsadza same chedy to chyba o czyms swiadczy ;/ Niestety na wielku serwerach repy sa wylaczone. Przez co "namierzenie" cheatera staje sie niemal niemozliwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to do czasu jak nie ma, to chyba nie oplaca sie grac, bo z tego co piszecie, to nawet w najblizszym towarzystwie nie mozna liczyc na uczciwosc... :-|

Takiego aimbota da sie wykryc ogladajac replay'e a swinstw typu wallhack czy radarhack nie da sie wykryc bez PB.

A kiedy wogole ma zostac wprowadzony pb do cod2 ?

PB i tak na wiele by sie nie zdało. Wiekszosci cheatów i tak nie wykrywa... sposobem na wall hacki są screeny robione przez pb, jednak musimy miec dostep do plikow servera, i je obejrzec.

walchaka da sie wykryc przez repy.

kiedy koles strzela i jezdzi celownikiem przez trawe NIEWIDZAC cie za cholere i wsadza same chedy to chyba o czyms swiadczy ;/ Niestety na wielku serwerach repy sa wylaczone. Przez co "namierzenie" cheatera staje sie niemal niemozliwe

Hmm.. CoD 2 to wyjatkowo "dziwna" gra... tam nie mając wall hacka mozna zabic przez trawe wiedzac o tym ze gosciu tam jest (bo nam celownik sie zmienia)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JOŁ ziomale ja też zagram jak za dawnych czasow :razz: , jestem juz troche stary ale co tam :lol: dajcie znac kiedy, jaki serw i adres ts OSEK dziadku żyjesz jeszcze :razz: :lol:

hehehe, siemandero : D

kurna, też z chęcią zagram, nie będę gadał "ale o której dziś" tylko dzis koło 20-21 jestem (o ile bedzie) na serwie LOBO... ; ]

jeśli uda mi sie kogoś chociaz raz pojechać to fajnie :D bo moje 20 fps..... hie ; ]

ino główke pokaż : D

heh NY-er dresie parszywy ty jeszcze zyjesz? heh no ekipa ekipą ale trzeba coś zacząć grac. nowa gra stary skład?:> twin kiepie przeciez z tą twarzą do coda sie nie nadajesz :] buzka dziubki i dajcie znac na gege jak bedziecie Niepowaznie Ogrywać Małolatow... papa :]

ty i ten twój NOM : P heheh i tak TT rządziło : P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ladnie ladnie :P

btw. gra ma wiele bugow:

http://img497.imageshack.us/img497/7493/shot00554bt.jpg

http://img497.imageshack.us/img497/5958/shot00566fe.jpg

wystarczy sie bardziej odsunac i juz mozna sciagac przebiegajacych na lewo/prawo

teraz trzeba tylko czekac na jakiegos antyfrajera (czyt. antyczita) i dopiero zaczac grac na powaznie bo inaczej nie ma sensu skoro nawet tu na tweaku widze ze sie czity pojawiaja... myslalem ze to tylko "publiczna" choroba

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ladnie ladnie :P

btw. gra ma wiele bugow:

http://img497.imageshack.us/img497/7493/shot00554bt.jpg

http://img497.imageshack.us/img497/5958/shot00566fe.jpg

wystarczy sie bardziej odsunac i juz mozna sciagac przebiegajacych na lewo/prawo

teraz trzeba tylko czekac na jakiegos antyfrajera (czyt. antyczita) i dopiero zaczac grac na powaznie bo inaczej nie ma sensu skoro nawet tu na tweaku widze ze sie czity pojawiaja... myslalem ze to tylko "publiczna" choroba

A no, a no. Moze LOBO wkroczy do akcji i wytlumaczy ta cala chora sytuacje, bo zaczyna mnie to juz meczyc i wkurzac. Sprawdzi/wszystko bedzie jasne :wink:.

A jak wyjdzie, ze to byl Ur8an to sie zdziwicie :D. Bo cos na moje oko za dobrze gra na krotkie dystanse riflem :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no, a no. Moze LOBO wkroczy do akcji i wytlumaczy ta cala chora sytuacje, bo zaczyna mnie to juz meczyc i wkurzac. Sprawdzi/wszystko bedzie jasne icon_wink3.gif

Co mam wyjaśniać ?? PB nie ma ale to nie moja wina - bugi gry też nie. Trzeba czekać na patch i wsparcie przez PB.

Można założyć zewnetrzny system pilnujący antycheaterów - ale to będzie wymagało programów klienckich u wszystkich grających.

Co do podszywania - jak proponujecie tego uniknąć ??

Mogę zrobić filtr przypisujący IP do nicka - dla ludzi ze stalym IP - wtedy tylko z danego IP się będzie dawało wejść z danym nickiem.

Jeżeli macie jakieś KONSTRUKTYWNE uwagi co do serwera to piszcie... Skoro gra tak was frustruje to zawsze można wyłączyć serwer i już nie ma nerwów. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to rob, tylko ze duzo osob ma neo (a neo ma zmienne IP co 24 h )

No to jak sam widzisz nie ma sensu - nie będę poprawiał filtrów codziennie.

A killcama mogę włączyć - zresztą to te powinno się dać uaktywnić głosowaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak dla porządku - czasami z Wami popykam (rekreacyjnie) pod nickiem JarCo, tylko czemu tak mało/krótko gracie ?

I czemu tak żadko?

Niektórzy pracują a reszcie to sie chyba nie chce....

Gramy co dzisiaj?

Jakby co to GG.

Jestem zawsze chętny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi