Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ladne demo Powerslave cziti bylo widac jak fix.

Chyba bedziemy musieli siegnac po ostatecznosc, kazdy napisze pod jakim nickiem gra. Jesli na serwie pojawi sie jakis nie wymieniony w tym temacie nick, to trzeba bedzie odrazu kika. Sad but true.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee Ty dupo :|. Mowil: "jo, jo rano wstaje i gramy...", a teraz ucieka, "dobra sciema nie jest zla", czyli Twoj komp chodzi, a pewnie biegniesz do laski z kwiatkiem ;].

A no tak zwiales, jeszcze raz to sie powtorzy, a zostaniesz wydalony z klanu TT, bedziesz mial bana na server LOBO i na ts'a :lol:.

Tak, tak M@ly, wieczorem pogramy bo komp chodzi ale niestety plyta glowna poszla sie kochac :mur:

Narazie sie bawie z windowsem itp. zainstaluje CoD2 i pozniej wam dołoze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok... kto jest chetny na rundke okolo godziny 13...? Sie znaczy na pare rundek. Gra mi sie spodobala i chce more ;>. Ale jak juz powiedzialem takie 5v5 chociaz bo nie widzi mi sie szukanie pol godziny na mapie... moj nick:

--=Sgt.Pioorek=--

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok to mamy:

TT|s0n1c [PL] (s0n1c)

TT|M@Ly (M@ły)

TT|ur8an (ur8an)

--=Sgt.Pioorek=-- (Pioorek)

clooney

Powerslave

gnz

Iceman (ajsi)

Kobrowisko

Jak cos nie teges pisac.

Gramy cos po poludniu?

Edytowane przez S0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grali jeszcze kolesie

JarCo

sQunsk_fazan sorry jak zle napisalem ;]

xpektor

Kobrowisko

Co do klanu to trzeba umiec grac (troche ;)) i miec sluchawki z mikrofonem zeby sie na TSie porozumiewac ;]

Liczba "personów" ograniczona?

Jak uznacie że jestem już gotowy to dajcie cynk (w przyszłości) :?

Jak na razie to średnio mi wychodzi.....Ale jest powoli coraz lepiej.

Edytowane przez Kobrowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej co jest grane, wpisuje haslo i ip, wciskam enter i odlicza sie czas, i jak ma sie ladowac mapa to jest czarny ekran i sie nic nie dzieje. wcisne esc to mi wychodzi do menu ;/ wtf?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie 10 osob na mapce to dosyc, szczegolnie w DM i TDM, nie lubie rzezi :P Ja tam lubie sie poskradac, przyczaic, uszczelic i dalej sie czaic.

Takie przyzwyczajenia po cs:s.

Ja tam gram bez ts`a przez jeszcze wieksze lagi, choc teoretycznie wiecej niz 999 nie moze byc ;)

Jak co to gram pod nickiem xpektor, i narazie nie mysle o zadnym klanie :P Jednak serwa bede odwiezal w kazdej wolnej chwili, gdy bedzie ktos gral.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto to był ten hyzio dyzio i zyzio? nie widze tych nicków na forum podobno mialy być kicki :? aż sie grać nie chciało

ogólnie proponuje żeby na serwie grały osoby co się uczą dopiero grać a nie jacys pro bo to psuje zabawe jak co 30 sekund zostaje sie zabitym przez np. power... cos tam coś tam. Moim zdaniem doswiadczeni gracze powinni grac na publicznych serwerach , a nie na serwie gdzie grają same "lamy" nie obrażając nikogo Pozdro

Edytowane przez tomekbobi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co trzeba zrobić żeby należeć do klanu TT ???

Też sie dołącze...

Nick jak na tweaku.

To o 13 ???

Nic. To znaczy musisz cos zrobic, taga :wink:.

Oto wzor w Twoim przypadku: ^9TT^2|^9Kobrowisk^2o

A nie da sie nawijac normlanie w codzie bez TS'a? Tak jak w np. bf2, cs? Panowie wchodzic pomalu na serv :>

Da sie. Options :arrow: Voice Chat :arrow: On, Recording Level :arrow: Full, a jezeli masz to wlaczone wystarczy nacisnac Z i wtedy mowisz :). Ale ping z ~80 rosnie do ~100-120, dlatego ja mam to wylaczone i ludzmi grajacymiz tweaka, siedzimy na ts'e.

Liczba "personów" ograniczona?

Jak uznacie że jestem już gotowy to dajcie cynk (w przyszłości) :?

Jak na razie to średnio mi wychodzi.....Ale jest powoli coraz lepiej.

Dasz kidy chcesz, nikogo sie nie pytaj, wystarczy, ze jestes na forum zarejestrwoany.

jeszcze bobi czyli ja :D

Nie. Lepiej nie. Tam beda grali ludzie bardzo porzadni, i potrafiacy grac dla dobra druzyny, nie po to, aby zdobyc fraga :arrow: fragolap.

ej co jest grane, wpisuje haslo i ip, wciskam enter i odlicza sie czas, i jak ma sie ladowac mapa to jest czarny ekran i sie nic nie dzieje. wcisne esc to mi wychodzi do menu ;/ wtf?

Zainstaluj sobie program The all seing eye, ktory skanuje liste serverow, a to, ze chcesz sie dolaczyc, a nie mozesz, to przez ze server padl jego ping ~9999. Czyli nie zagrasz sobie.

Dla mnie 10 osob na mapce to dosyc, szczegolnie w DM i TDM, nie lubie rzezi Ja tam lubie sie poskradac, przyczaic, uszczelic i dalej sie czaic.

Takie przyzwyczajenia po cs:s.

Ja tam gram bez ts`a przez jeszcze wieksze lagi, choc teoretycznie wiecej niz 999 nie moze byc

Jak co to gram pod nickiem xpektor, i narazie nie mysle o zadnym klanie Jednak serwa bede odwiezal w kazdej wolnej chwili, gdy bedzie ktos gral.

Moze. Ping nieczynngo servera = 9999.

kto to był ten hyzio dyzio i zyzio? nie widze tych nicków na forum podobno mialy być kicki :? aż sie grać nie chciało

ogólnie proponuje żeby na serwie grały osoby co się uczą dopiero grać a nie jacys pro bo to psuje zabawe jak co 30 sekund zostaje sie zabitym przez np. power... cos tam coś tam. Moim zdaniem doswiadczeni gracze powinni grac na publicznych serwerach , a nie na serwie gdzie grają same "lamy" nie obrażając nikogo Pozdro

Nie no lol. Chlopie w ogole co ty robisz na tym forum, a juz w ogole na servie :angry: :| :?: :!: Wczoraj jak byles pierwszy to o malo co w gacie sie nie posikales, a dzisiaj jak ci Powerslave zlal dupe to juz gadasz, aby tam nie gral :?: To ty wyjdz, sam widzisz, ze jestes lol, i ni potrafisz sie z tym pogodzic, a jak jestes taki cwaniak, chodz 1 on 1 cb mosku. Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, na kazdym publiku jest conamniej kilku cziterow wiec nie ma sensu :) poza tym wiekszosc gralem riflem wiec macie duze szane mnie ubic, dopiero jak mnie nei szlo musialem brac mp44 ;]

Dołączona grafika

z poprzednich map nie mam bo za szybko sie zmienialy (voty)

a co CoD2 moze zrobic z GF6600? to:

Dołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadnych segregacji na pro i lamy!

Raz drugi trzeci i setny zleją Ci dupe, ale nauczysz sie grac! Tu podpatrzysz, tu szczescie dopisze i bedzie coraz lepiej.

Wtedy bedziesz dumny ze rozwaliles lepszego kolesia...

Gadalem z admem na temat ppingu, i zwalaja wszystko na dialog. Tak to jest miec radio 128 :|

No nic pozostaje mi tylko czekac i grac poznymi wieczorami, lub z skaczacym pingiem ;P

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj wieczorem ciekawie się grało razem z xpektorem :D i Powerslavem :D

szczegolnie podobala mi sie akcja gdy na brecourt bronilem sam radia i chyba z 10 razy zabijalem aliantow ktorzy chcieli mi je zniszczyc :D

kar vs. scoped :) kar rox!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi