ur8an Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Rzesz pozamiatał ;) jak gram często na tym pierwszym i rzadko na pif pafie(tu to mnie dzisiaj od chiterow wyzywali, ale prawda jest taka ze słaby poziom server ma). Mam pytanko znacie jakies dobre serwy(wysoki poziom) bo troche zaczynam popadać w rutynę i przestaje się rozwijać ;) http://img69.imageshack.us/img69/3303/shot00421ak.jpg :o :blink: :-| Fajne staty.. ;] Kto chętny zagrac na tym serwie co podal norbikz?? Co to za mod? Edytowane 18 Stycznia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Najlepej wejdz i sprawdz jak sie gra, zreszta zobaczcie wszyscy, bo naprawde warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Rzesz pozamiatał ;) jak gram często na tym pierwszym i rzadko na pif pafie(tu to mnie dzisiaj od chiterow wyzywali, ale prawda jest taka ze słaby poziom server ma). Mam pytanko znacie jakies dobre serwy (wysoki poziom) bo troche zaczynam popadać w rutynę i przestaje się rozwijać ;) http://img69.imageshack.us/img69/3303/shot00421ak.jpg Tez mi ostatnio cos nuda wieje :wink: Tutaj z pewnymi klanowiczami :razz: Tutaj Nierealny nie mial dnia. Sprawdze sobie ten serwek PifPaf'a tak dla relaksu pelnego. Edit:Poprawione miniaturki :wink: Thx Nierealny Edytowane 19 Stycznia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Sprawdze sobie ten serwek PifPaf'a tak dla relaksu pelnego. Wylaczyli juz TK ?, bo BOBO SHOP PL robil staty -200 :lol2: Idioten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 No i jak tam ten serwer Wildcards? imo troche za dlugie rundy i lagi sie zdazaja gralem pod nickiem gOOse i kilka osob z TWEAK'a widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 No i jak tam ten serwer Wildcards? imo troche za dlugie rundy i lagi sie zdazaja gralem pod nickiem gOOse i kilka osob z TWEAK'a widzialem Gralem chwile i jakos dziwnie.. :huh: Głupio sie broń zmienia i ten celownik w postaci czerwonej kropki jakos mi przeszkadzal przy przyblizeniu Garandem ;) Zadyma byla niezla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Wylaczyli juz TK ?, bo BOBO SHOP PL robil staty -200 :lol2: Idioten. Niezdarzylem tego przeczytac, ale sma sie przekonalem. Wogole mialem jakies zludzenie, ale na tamtym serwie jest o wiele trudniej trafic z rifla. Mimo ze celownik idealnie na kolesu jakims cudem pudlowalem :/ strange... No i jak tam ten serwer Wildcards?Co to za serwer bo nie znam. Edit. matko juz tam nie wchodze :/ Edytowane 18 Stycznia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 pograłem troche na tym servie i jakiś dziwny on jest ;) S0n1c screeny so male zle linki dales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Chciałem się połączyć z tym nowym serwerem ktory aktualnie jestdostepny 80.51.158.66:28960 no i wyskakuje mi ERROR: Server is a differ version 1.0 hmm no i nie bardzo wiem o co w tym chodzi. Pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) 80.51.158.66:28960 nasz nowy publik :) do godziny 17 moze troche lagowac, po 17 powinno byc ok wlasnie pykalem na tym serwiku przed chwila, nawet sympatcznie, tylko czasem lag byl :/ moj nick byl oczywiscie gOOse :D Edytowane 19 Stycznia 2006 przez norbikz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Też poszpilałem Na tym Wildcards... Strasznie jakoś tak inaczej. Ta wszędobylska kropa, ta muza, lagi niesamowite i te kolorowe zadymy. Nie ma to jak normalne serwery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cin3k Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam serdecznie! Mam małe pytanko dla znających się :P ... chciałbym poprosić o jakis tutorialik jak postawić server do Call Of Duty 2 na windowsie... czy koniecznie potrzebna jest do tego zainstalowana wersja gry itp. jakie pliki sa potrzebne... bo kumpel w pracy na 2MB/s łączu może postawić i instalacja gry nie wchodzi tam w gre ;/ ... z góry za odpowiedzi dziękuje Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) ja najbardziej lubię 'popykać' na another.pl 192.149.64.97 tylko przeważnie ciężko się wbić (serv na 12 osób) mod eXtreme+ - jak dla mnie super ogólnie poziom raczej średni ,ale czasami ktoś wpadnie pr0 :wink: EDIT 195.149.64.97 Edytowane 20 Stycznia 2006 przez clooney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja najbardziej lubię 'popykać' na another.pl 192.149.64.97 tylko przeważnie ciężko się wbić (serv na 12 osób) mod eXtreme+ - jak dla mnie super ogólnie poziom raczej średni ,ale czasami ktoś wpadnie pr0 :wink: Chyba musiałeś wpisać nie ten adres.Bo tam sie nie da połaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 o żesz.......... masz rację pełny adres: 195.149.64.97:28960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Kiedy ma wreszcie wyjsc ten patch z PB? Podobno pierwotnie w styczniu, cos sie zmienilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) też chciałbym wiedzieć ;d jak narazie to jest tylko płatne dmw3... tylko niech mi ktoś powie czemu dostaje kick'a na serwach z dmw3? :| update: wystarczy ściągnąć klienta i założyć konto ;d :] Edytowane 21 Stycznia 2006 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) też chciałbym wiedzieć ;d jak narazie to jest tylko płatne dmw3... tylko niech mi ktoś powie czemu dostaje kick'a na serwach z dmw3? :| update: wystarczy ściągnąć klienta i założyć konto ;d :] Tak, oraz usunac te cheaty co masz w katalogu CoD2 :wink: Nie wiem jak Was, ale mimo ze konto mam zalozone i np na serwery F-K-B wchodze bez problemu to na niektore nie moge sie wbic, bo wywala, ze mam zly plik opengl32.dll i jest to cheat :rolleyes: . Cheatowalem sam o tym niewiedzac :blink: Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Soldier666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Soldier666 - sam mam podobny problem i nie bardzo wiem jak go ruszyc... na F-K-B jest spoko ale na innym pokazuje ten problem :/ Edytowane 22 Stycznia 2006 przez crazyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.codcenter.net/news.php pierwszy news :] UPDATE DMW i problemy z tym związane Po najnowszej aktualizacji skanera DMW wyrzuca za plik opnegl32.dll trzeba ściągnać ten PLIK i wkleić go do folderu klienta DMW. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Pytanko mam. jestem Noobem jezeli chodzi o COD2. Wczoraj laczylem sie z serverami i mialem straszne przeskoki-lagi?pojawialem sie to tu to tam - lol. jest to wina serwera czy szmatlawego lacza intenetowego-osiedlowe lacze 256. edit - THX gnz Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 wejdz na jakis porządny serwer np. gamesnet: 212.203.134.114:28960 pifpaf: 193.42.218.102:28970 o lepsze pingi chyba cięzko w PL. jezeli na nich bedziesz miał problemy z lagiem znaczyć to może że ktoś u ciebie w sieci ściąga coś tak namiętnie że nie pograsz online ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 yo spotkał się ktoś z takim problemem że po włączeniu DMW nie działa AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) A ja mam pytanie, ilu zabiliscie najwiecej jednym granatem? http://img91.imageshack.us/my.php?image=shot00205hh.jpg to moj wynik ;] chyba sie zaklinowali w jakims miejscu i uciec nie mogli. http://img91.imageshack.us/my.php?image=shot00223rs.jpg a tu moj wynik chyba najlepsz jaki mialem kiedykolwiek. A wy jakie mieliscie najlepsze Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 w cod1 zabilem kiedys 7 jednym granatem (harbor, nad na policje - wtejemniczeni wiedza :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 w cod1 zabilem kiedys 7 jednym granatem (harbor, nad na policje - wtejemniczeni wiedza :P)Widocznie też sie musieli zaklinować ( a może właśnie sie wykluwali?)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 nie, to bylo miejsce gdzie sie kampi z riflami, wiec ich pokarałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 nie, to bylo miejsce gdzie sie kampi z riflami, wiec ich pokarałem :D Panowie, Zapraszam na server 81.92.172.58:28960 jest 8 slotow publicznych. Gramy prawie codziennie (oprocz sobot) od ok 22:00 do oporu. Poziom niezly. Pozdr., disaster3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Wylaczyli juz TK ?, bo BOBO SHOP PL robil staty -200 :lol2: Idioten. Bobo Shop to głupia menda, w CoD 1 też robił TK. Dzieciak ma jakieś problemy z psychiką. w cod1 zabilem kiedys 7 jednym granatem (harbor, nad na policje - wtejemniczeni wiedza :P) Też zabiłem kiedyś 7 jednym nadem ale na mapie Brecourt, koło planta na B, w tym przejściu podziemnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 nie, to bylo miejsce gdzie sie kampi z riflami, wiec ich pokarałem :DHe, he, he. A ty to potrafisz sie mścić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...