Gość Pioorek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ej mam problem... gram sobie ok. pol godziny i po pewnym czasie, gdy mnie ktos zabije, wyswietla mi sie "connection interrputed" czy jakos tak ;/. Wiem ze to oznaka laga(u?) ale to mi sie mneij wiecej w tym samym czasie dzieje ZAWSZE po zabiciu. Dziwne, jak minimalizuje gre to widze ze nikogo z serva nie wywalilo i serv ma maly ping a mimo to tak mam ;/ jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Siema.Mam pytanko.Ściągnąłem DMA, utworzyłem konto, zalogoawłem sie i dalej mnie wywala z serwerów z DMA. Co jest grane?Co robie nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 musisz miec odpalonego klienta podczas grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 musisz miec odpalonego klienta podczas graniaMiałem wlączonego klienta... Dzięki.Problem zniknął po restarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Dzisiaj poszpilalem troche na profundis i nawet mi czasem wychodzilo :D Moze by sie tak umowic na gre wieczorem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 http://img91.imageshack.us/my.php?image=shot00223rs.jpg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Dzisiaj poszpilalem troche na profundis i nawet mi czasem wychodzilo :D Moze by sie tak umowic na gre wieczorem :?: jak juz to na de profundis :) ja mam jeszcze 2 dni przerwy od grania :( przekroczylem limit na neo i zostalem ukarany http://img369.imageshack.us/img369/5876/shot00309ae.jpg lagometer mowi sam za siebie, w sumie to jeszcze w miare mozna grac, bez ts, ale co pare minut wywala mnie z serwerow bo za malo pakietow wysylam i odbieram :/ Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 1919242[/snapback] jak juz to na de profundis :) oka oka de profundis, profundis, z otchlani jedno i to samo ;) W kazdym razie bardzo przyzwoite serwery i lubie tam sobie postrzelac pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Power mam to samo wlasnie... czekam tylko na koniec miesiaca i cheja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 nie trzeba bylo sciagac tylu filmow akcji... bez fabuly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 brawa dla czlowieka ktory chcial rifle match zrobic i wylaczyl wszystkie bronie amerykancow, chyba to omg byl, ale pewien nie jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 to pewnie gnz :P apropo... zapraszamy na nasz serwer na ktorym od dzis sa tylko rifle :) 213.77.27.164:28960 mapy: toujane i matmata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 to pewnie gnz :P akurat nie ja ;] więc klęknij i złóż mi pokłon mocarny niewolniku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 hehhe, a ci non stop wypalają se ślepia szukać głów po ekranie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ten pomysł z rifle only jest OK, przydało by się dołożyć po jednym granacie. Nawet mi się podobało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 granaty sa zbedne... tu ma sie cwiczyc skilla a nie zdobywac fragi nadami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) moglibyscie przynajmniej downtown dorzucic bo dwie mapy w kolko bardzo szybko zaczynaja irytowac ;] nie przepadam za ta mapka, ale naprawde lepsza ona niz nic ;] Edytowane 3 Lutego 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 heh... gnz myslal by zostawic tylko 1 mape :P co to moskwy... to jest kijowa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Jest, ale serio, lepsza ona niz zadna. Na serwer wchodze ~3 razy dziennie i po prostu juz na matmate patrzec nie moge ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ale za to poznasz jej kazdy zakamarek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Jest, ale serio, lepsza ona niz zadna. Na serwer wchodze ~3 razy dziennie i po prostu juz na matmate patrzec nie moge ;]A mnie tam pasuje. Jak za dużo map jest to cięzko "wstrzelić sie" w klimat. Przy mojej częstotliwości wejść jest to w sam raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam^ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 moj problem z cod2 jak chce wejsc na jakis serwer to pierwsza mapa mi sie laduje normalnie ( 20-30 sek ) ale kiedy jest zmiana mapy to 2 laduje sie 5min i przy koncu wyskakuje "server disconnected",od dzis nawet 1 nie chce wejsc ( albo sie gra wiesza przy wyborze teamu albo server disconnected ), mam oryginalna gre, moze to przez to ze mam 256ram :s ale to chyba by i 1sza mapa sie dluzej ladowala, moze ktos mial tak samo i wie jak rozwiazac ten problem bo jest to uciazliwe jak nie mozna pograc 2 map na serwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 polecam fragmovie w wykonaniu gracza "najlepszego" polskiego klanu FearFactory.ATI - Inferno http://paradox5.unix-shells.biz/dow...ns/INFERNO.avi *aby udowodnic cziterstwo osoba robiaca film sciagnela wallhacka zeby moc zobaczyc 6 zmysl Inferno, ktory dziwnym trafem wszystko wiedzial. Po opublikowaniu informacji ze Inferno czituje oczywiscie caly jego klan go bronil, po opublikowaniu tego filmu rowniez go bronili, a pozostalych graczy wyzywali od "plebsu" nie rozumiejacego tego ze Inferno po prostu bardzo dobrze gra, wiec niestety mozna powiedziec ze "najlepszy" polski klan to buraki, ktore nie potrafia grac bez czitow a potem zalosnie sie tego wypieraja wyzywajac innych uczciwych graczy* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Siema! :) Co tam ciekawego u Was słychać? Wogóle nie dochodzą do mnie powiadomienia o nowych odpowiedziach do tego tematu, a widze, że już troche postów nabiliście ;] Co porabiacie? Gdzie gracie? :> (jaki rym ;) ) Pozdro! ;) Aha, i co to jest DMA? ;) Edytowane 20 Lutego 2006 przez Peef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Chyba chodzi ci o DMW Jest to najnowszy i jak narazie jedyny antycheat do call of duty2 który jest płatny.. Kiedy coś zagramy? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam Ponownie ;) Z nudow postanowilem polamic troche w CoD 2 i chętnie dzisiaj z wami popykam.. o ktorej gracie? Powerslave: Kto wlasciwie zrobil ten filmik ? I jest gdzieś jakis temat o tym? ODP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 http://www.esports.pl/?id=post&post_id=187...hreads&c_page=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Hmm ;] a które serwery obsługują DMW? ;> Btw - znacie jakieś fajne serwery z ciekawymi modami? Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 siemano lamusy :D czy ktos mnie jeszcze pamieta? co? mastaaah skill pro gamera? dobra jutro odbieram karte z naprawy wiec bede gotowy skopac wam dupska tam gdzie gracie! jakies info odnosnie ajpi prosze i ogolnie szybkie streszczenie czy jakis klan czy cos macie bo moja forma jest zajeeebista i musze jakos ja wykorzystac! czekam na info i do ustrzelania na serwie kmioty!! yo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 213.77.27.164:28960 rifle only 153.19.176.2:28960 all weapons * filmik zrobil sLEPY z klanu paradox5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...