Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie mam problemik...

Zainstalowalem sobie TSa, mamy z ziomami kanalik. Wszystko spoczko dziala, mozemy rozmawiac, dopoki nie wlacze CoD2. Wtedy jakby mic mi pada :| Minimalizuje, wlaczaam rejestrator i nic...

Gdy wylacze CoD2, wszystko znow dziala i moge dalej mowic.

Co moge miec z[ciach!]e :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no panowie wychodzi nowy patch to Call of Duty 2

As you recall, back in December, we announced plans to incorporate Punkbuster, as well as offer some MP maps to the PC version for Call of Duty 2. We're happy to report that this PC update is currently in testing and all is going well. In fact, we are testing these now and will be releasing them soon, so stay tuned. With regards to the update, here are a few things to look forward to:

- Punkbuster functionality

- Two new multiplayer maps,

- HTTP redirect in multiplayer, which adds an option for modders to send players to an external website to download their maps and mods

- Repair of multiplayer exploits and minor bug fixes

We're also putting finishing touches on the map editing tools for the game and will have those out very soon as well.

zobaczymy co da PB bo jak na razie to lamy jadą na mojego brata że cheatuje i bany dostaje :lol:

a może on faktycznie jedzie na tych "kodziorach" LOL

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ma być w tym nowym patchu?? Zapodaj no linka bo moim zdaniem CoD2 narazie (bez patcha) jest niestety słabe... CoD1 przy tej grze kroluje! - Mam nadzieje ze to sie zmieni gdy wyjda patche i zostana usuniete minusy (brak paska z zyciem, brak celownika, wykrywacz granatow... ) A PB ma od kiedy wejsc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostana usuniete minusy (brak paska z zyciem, brak celownika, wykrywacz granatow... )

Jak brak celownika jest dla ciebie minusem, to nie mam pytan...

Dobrze ze wkoncu jakis anty cheat skacza sie zarzuty, no i niektorym troche skill sie pogorszy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak brak celownika jest dla ciebie minusem, to nie mam pytan...

a nie jest? jak stoisz/lezysz albo kogos trafisz to i tak masz celownik wiec jest kompletnie bez sensu. albo wszystko albo nic moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no ale bez kitu troche jest lipnie ze jak skaczesz czy biegasz to nie masz celownika... :| Strzelasz na farta! Ja tam mam mniej problemu bo zawsze bylem riflemanem tylko ze wydaje mi sie to glupie... Moj kumpel sobie ułatwił zycie i markerem walnal sobie kropke na srodku monitora... :lol2: :lol2: :lol2: Prze typ!! :P Moim zdaniem celownik powienien byc wprowadzony tak jak jest w CoD1!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze nikt nie potrafi mi pomoc. Zabralem sie za testowanie wsyzstkiego i sie okazuje ze mic przestaje dzialac jak wlaczam CoD2. Przy GTA SA dziala przy SIMCity tez... aale przy tym co trzeba to nie dziala. Sam nie wiem dalczemu.

Sprawdzam to minimalizujac gre i... wlaczajac rejestrator. Przy CoD2, nic sie nie dzieje. Co moze byc zle ustawione w tej gierce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam male pytanie. Chce kupic coda2, przesiadam sie z battlefielda 2, naprawde dobrej gry do multi. Czy warto inwetsowac te 70 zl na call of duty 2 ? Jak sie ma gra w porownaniu z pierwsza czescia. Jest odswiezona? Jak z klimatem, pozostal czy spadl ? Czy gra ma wiele bledow? Czy wielu cheatow na serwerach? Odpowiedzcie, z gory dzieki

PS. czy lacze do mp jest wymagajace? jakie jest min. pozdro

Edytowane przez szocik1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam!

mam lamerskie pytanie- zakupilem OCd'a2, to wlasciwie moj pierwszy MP- i nie mam pojecia czy jest mozliwosc zapisania/dodania serwera do ulubionych, ale w momencie gdy juz na nim jestem? Badz podejrzenie jego nazwy.

Trafilem na kilka fajnych, a nie zawsze patrze i pamietam jego nazwe przed wejsciem- tym bardziej na poczatku, kiedy dopiero sie probuje typy rozgrywek i swe sily- z tego co widze to same tylko buractwo i [ciach!]i cheaterzy co biegaja (baaaa nawet skacza na 2 m wysoko!!) i maja nie konczacy sie ogien z pukawy!! zastanawiajace...

pozdro

Edytowane przez bAterion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagnij sobie progam all seeing eye - wyszukiwarka serwerow, tam mozesz dodawac do ulubionych ile tylko serwerow chcesz i klikajac na wybrany od razu sie laczyc

progsa nie znam, ale sciagne i obadam w czym rzecz

nie wiem czy mnie zrozumiales, bo tam tez jest mozliwosc dodawania do ulubionych

ale wszystko zanim sie polacze z serwerem

czym wiecej jest "oko" o jakim piszesz, jakies udogodnienia, nie wiem moze wiekszy dostep do ciekawych serwerow? jakies sposoby na balwanow ktorzy robia farse z rozgrywki "latajac po mapach"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem ludzie, pomozcie!

CoD2 dziala mi maksymalnie kilka minut po uruchomieniu, potem nastepuje zwis, reset, a w najlepszym razie wyjscie do pulpitu. Raz nawet zatrzymaly sie wszystkie postacie na planszy! Moglem chodzic i strzelac do Niemiaszkow, ktorzy stali bez ruchu ;)

Probowalem zmieniac sterowniki, ustawienia w grze, robilem tez tak jak pisza na stronie supportu (obnizanie akceleracji w sterowniku karty dzwiekowej itp) i nic, nadal zwiechy i resety

Wkurzony jestem bo przeszedlem jedynke z dodatkiem, teraz kupilem dwojke, wydalem kase i pograc nie moge :(

Aha konfig: A64 3000+, DFI lanparty ultra-D, 1GB Twinmos, X800GTO (wersja pasywnie chlodzona, grzeje sie niezle :/)

Edytowane przez Orzelek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dzis gralem na serwerze jakims anglieslkiem. mialem staty 60 do 14 i mi chcieli dac kicka. smutni mi sie zrobilo :(

potem jakis gnojek polak przyczepil sie do mnie. ciagle mi pisal zebym mu przeslal swoje cheaty :mur:

ale jedyny cheat co posiadam to autoaim(moja prawa reka) i monitor wallhach(HYUNDAI 17) ;]

i dogadaj sie z lolami ktorzy niewiedza co to skill. boshe zeslij tego pb bo [ciach!]icy mozna dostac czasami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy ten patch ma wyjsc ? mozna by na szybko troche cup-y pograc i cb :]

Na roznych stronkach Activision pisze ze patch juz jest gotowy i teraz przechodzi testy (bez zadnych problemow)! Powinien wejsc w ciagu kilku dni wiec mysle ze jest to kwestia miesiaca :P Ciekawe jakie te bugi polikwidowali... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra ktos z was na tym servie 83.230.23.229:28960 DEBACOM ZABRZE CALL OF DUTY??

co za d....e tam grają to szkoda pisać. co i raz oczerniają kogoś o wh itp. jeden d...... to nawet podszył się pod mój nick i zabijał wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam czesto grywam ;)

Jest czasem zabawnie, zlaezy od ludzi jacy aktualnie sa.

Ja dostaje kicki za pompe... i tlumacz sie kazdemu ze to normalna bron.

Niektorym jak odwali to polowe temay z TKuje :P itd...

Ale ostatnio sa tam problemy z pingami, cos serw nawala czy cos.

ps. Ludzie co z moim MICiem ? Wlaczam CoD2 a on sie wylacza, ludzie pomozcie mi!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi