clooney Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 obecny - no problem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Ja sie pisze. Wlasnie mam cod i chciabym sie poduczyc grac, w ogole nawet nie odpalem tego. Powiedzcie na jakim servie gracie to pogram z wami. Aha i musze jakiegos patha sciagnac? Edytowane 26 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja sie pisze. Wlasnie mam cod i chciabym sie poduczyc grac, w ogole nawet nie odpalem tego. Powiedzcie na jakim servie gracie to pogram z wami. Aha i musze jakiegos patha sciagnac?OMG chlopie przeczytaj troche topic, nie bede pisal non - stop tego samego... A tak BTW to o 18 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) ok spoko, sorki za lenia w pupie ;) Maly, a moze troche pozniej? Tak kolo 18-18.30? dobra.. widze ze nie pogram bo plany sie zmienily. moze wpadne pozniej... na ten serv z pierwszego posta? Edytowane 26 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 buahah co za typy boshe jechałem ich i niby czity mam buahaha żal mi małego lola :lol2: :lol2: nauczcie sie grac najpierw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ktos chetny na gre pozniej? 20-21 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 haha jechałem ich na deathmachcie chyba 18-3 i dostałem kicka hahahah ale lamerzy grac nie umieją :unsure: :lol2: :D :-P :) :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 tomek cos sie nie podoba to wypad... ubrban ja bardzo chetnie... daj znac na gg jak bedziesz chcial grac (moj nr. masz w moim profilu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) pioorek czy ja coś do ciebie pisałem ??....... wiec chłopie nie wyskakuj mi tu z takimi hasłami ogólnie to pisałem to do Małego który sie niby naje... , dostał w główke z 4 razy pod rząd i byłem od niego lepszy w statsach i musiał mnie kickowac bo go nerwy wzieły że nei bedzie sie mógl pochwalić na forum screenem ze statsami :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 26 Listopada 2005 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Wlasnie skonczylem... na moment. Ta gra jest wyrabista!!! 1st raz dzis... i nawet niezle. Zasady dzialnia broni pozostaly z jedynki wiec wypas na maxa :D Do tego mialem staty na + i w sumie w detmeczu bylem najlepszy... przy czym dwoch panow opowiadalo jakies niestworzone herezje P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 nie byłes najlepszy bo ja byłem najlepszy do czasu jak mnie kickneli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja zaraz wchodze, trzeba bobiemu pokazac kto tu rządzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) ja nie gram jak mały bedzie grał :D Edytowane 26 Listopada 2005 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A ja dzisiaj narazie nie gram, bo miotaja mna jak leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) wlasnie wyszedlem z serwera.... nick "leon cos tam" (nie pamietam dokladnie jaki mialem :P), potem "johny 17 palcow", na koncu "powerslave" zostalem oskarzony o czitowanie przez kolesi "kozak" i "zakopane", ten drugi zabil mnie, zobaczylem killkama i nie mialem watpliwosci kto ma czita :) nagralem demko i zaraz wrzuce demko - milego ogladania ps. pierwszy raz od ~2 tygodni zagralem na tym serwie... i ostatni Edytowane 26 Listopada 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 "kozak" i "zakopane" wg mnie obaj mieli wallhacka, a może coś więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ja nie gram jak mały bedzie grał :DTy koles o co ci chodzi :?: Denerwujesz ludzi na serverze, nie grasz fair, to sie dziwisz, ze dostajesz kicka, a na sam koniec piszesz na forum jaki ty to nie jestes dobry :|. A ja dzisiaj narazie nie gram, bo miotaja mna jak leci.Hehe Sonic po raz pierwszy bylem dzisiaj lepszy od Ciebie, ale czy powod do nie grania :lol: :wink:. Nawet przez chwile sie ucieszylem, ale teraz sie okazuje, ze to tylko dzieki Twojej chwilowej slabosci wlasnie wyszedlem z serwera.... nick "leon cos tam" (nie pamietam dokladnie jaki mialem :P), potem "johny 17 palcow", na koncu "powerslave" zostalem oskarzony o czitowanie przez kolesi "kozak" i "zakopane", ten drugi zabil mnie, zobaczylem killkama i nie mialem watpliwosci kto ma czita :) nagralem demko i zaraz wrzuce demko - milego ogladania ps. pierwszy raz od ~2 tygodni zagralem na tym serwie... i ostatni :blink: :huh: Server tweak'a, moze z dwa tygodnie stoi i juz cziterzy. Tragedia, no ale cuz, my tutaj trenujemy skilla, a taka lazja se z wallem wejdzie, i psuje, a nawet zniecheca do zabawy/rozrywki. Ale poki nie bedzie PB, mozna sie spodziewac na serverze osob, ktore nie beda graly fair. Co zrobic :?: Dziekowac Lobo, ze wlaczyl kill kam :unsure:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A mnie nie bylo jak czitowali :sad: Teraz troche pogralismy, niesmiertelna druzyna PepeK,M@ly i Ja :] Praktycznie takie same statsy roznica 1-2 fragi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A mnie nie bylo jak czitowali :sad: Teraz troche pogralismy, niesmiertelna druzyna PepeK,M@ly i Ja :] Praktycznie takie same statsy roznica 1-2 fragi :D Oj tak :!: Dobrze sie gralo, naprawde byla frajda, takie wspoldzialanie w druzynie, musimy wiecej takich meczy, ale przyznam, ze przydal by sie nam jeszcze Sonic :) :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 OMG NIE MAM SILY JZU DO TEJ GRY. ZA CHOLERE NIE MOGE NIGDZIE WEJSC. JEZUS ZARAZ RZOWALE TEGO KOMPA! CO ZA #$^@$#!@^$@% $%^. Moze mi ktos powiedziec, jak mozna w ogfole wejsc na server... lobo czy jakos tak... dodaje go do ulubionych... ale... ALE GO NIE MA W ULUBIONCYH - NIE WIDACX GO!!!! Jak probuje dodac jeszcze raz, to wyswietla mi sie napis ze juz serv jest dodany... przez konsole tez nie wchodzi, wpisuje odpowiednia komende, wciskam enter i sie nic nie dzieje. Ja juz nie mam sily do tej debilnej gry, przrbila juz bf2 jezeli chodzi o wkur*iaanie gracza na kazdym kroku#@$^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ty koles o co ci chodzi :?: Denerwujesz ludzi na serverze, nie grasz fair, to sie dziwisz, ze dostajesz kicka, a na sam koniec piszesz na forum jaki ty to nie jestes dobry :|. to że cie zabijałem znaczy ze nie grałem fair??? :lol2: i chyba tylko ciebie denerwowalem haha zwała z typa i nie bąz taki ograniczony to ze cie zabijam i dobrze gram nie znaczy ze mam jakies czity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 na szczescie pozniej nie bylo panow kozaka i zakopanego wiec wrocilem i musze wyciagnac pewne wnioski... musze pocwiczyc jeszcze troche rifla, bo czasami M@ly mnie jakas maszynowka zabijal :) na szczescie tylko czasami :lol2: moze najlepiej bedzie zrobic tak: kto ma zamiar grac pisze o tym na forum i wchodzi na serwer pod swoim nickiem... dzieki temu byc moze unikniemy sytuacji gdy na serwie sa jakies kabaty niewiadomo skad, podszywanie tez bedzie mozna wykluczyc, jesli sprawdzimy, ze dana osoba nie wpisala sie na forum to bedzie wszystko jasne ;] jesli ktos zapomni sie wpisac to trudno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ok skonczylem grac... gra sie super, choc wole bf2. Ale tutaj jest tez fajnie... gra ma to cos. Wkurza mnie szukanie siebie przez pol godziny... trzeba jakas wieksza gre zrobic, a nie 2v2 -_-'. To jak, o ktorej jutro? PS. PowerSlave niezlego skilla masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Coraz bardziej wkrecam sie w klimat ;] Stare nawyki powoooli wracaja, ale jedna dolegliwosc nie odpuszza mnie od cod1, poprzez css, ogame az do cod2 - LAG... Teraz juz bylo wmiare spoko, ale ok 22 totalna porazka, wiekoszc czasu 999 :P Nawet Powerslave zlikwiodwalem prae razy, a pozniej na tej duzej mapce na... brekout, gralo sie nawet nawet :D Jak za starych dobrych czasow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Tylko kurde glupio sie gra na tak malo osob... ile maxymalnie osob moze wejsc na te mape z kosciolem xpektor? Trza sie jutro ugadac i pograc razem ale tak z 5v5 choiaz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Power daj namiar na tego moda krwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 NIe wiem ile max... ale 5vs5 to dla mnie maxa... poziej masakra jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Kurde mam jakies problemy ze sprzetem.. Raczej dzis z wami nie pogram (a jezeli uda sie ten złom uruchomic to wieczorem 21..). M@ly,PepeK sorry ze tak wczoraj zniknąłem ale komp mi odmówił posłuszeństwa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 na szczescie pozniej nie bylo panow kozaka i zakopanego wiec wrocilem i musze wyciagnac pewne wnioski... musze pocwiczyc jeszcze troche rifla, bo czasami M@ly mnie jakas maszynowka zabijal :) na szczescie tylko czasami :lol2: moze najlepiej bedzie zrobic tak: kto ma zamiar grac pisze o tym na forum i wchodzi na serwer pod swoim nickiem... dzieki temu byc moze unikniemy sytuacji gdy na serwie sa jakies kabaty niewiadomo skad, podszywanie tez bedzie mozna wykluczyc, jesli sprawdzimy, ze dana osoba nie wpisala sie na forum to bedzie wszystko jasne ;] jesli ktos zapomni sie wpisac to trudno :P Czasami :blink: :?: Maszynowka :?: :| :!: Zabijalem Ciebie garandem :wink:. I tutaj teraz nie wal sciemy dupo :P. Co do pomyslu z pisaniem na forum, spox, pisze ktos, wchodzi na serva i wszystko jasne :). ok skonczylem grac... gra sie super, choc wole bf2. Ale tutaj jest tez fajnie... gra ma to cos. Wkurza mnie szukanie siebie przez pol godziny... trzeba jakas wieksza gre zrobic, a nie 2v2 -_-'. To jak, o ktorej jutro? PS. PowerSlave niezlego skilla masz... No CoD1 + 2 sa najlepszymi grami :). Eeee Power ma skilla :blink: :?: Ciesz sie, ze Ciebie slynny prO pleyer M@Ly :D. Tylko kurde glupio sie gra na tak malo osob... ile maxymalnie osob moze wejsc na te mape z kosciolem xpektor? Trza sie jutro ugadac i pograc razem ale tak z 5v5 choiaz...Tyle ile server pozwala :roll:. NIe wiem ile max... ale 5vs5 to dla mnie maxa... poziej masakra jest :P5 vs 5 to duzo :blink: :?: Ja gram na tdm, dm gdzie na dawnville (cod1) gra sie po 60, 80 osob :). I wtedy jest rzeznia... Kurde mam jakies problemy ze sprzetem.. Raczej dzis z wami nie pogram (a jezeli uda sie ten złom uruchomic to wieczorem 21..). M@ly,PepeK sorry ze tak wczoraj zniknąłem ale komp mi odmówił posłuszeństwa :? Eeeee Ty dupo :|. Mowil: "jo, jo rano wstaje i gramy...", a teraz ucieka, "dobra sciema nie jest zla", czyli Twoj komp chodzi, a pewnie biegniesz do laski z kwiatkiem ;]. A no tak zwiales, jeszcze raz to sie powtorzy, a zostaniesz wydalony z klanu TT, bedziesz mial bana na server LOBO i na ts'a :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Power daj namiar na tego moda krwi.nie mam, ktos inny dawal linka, ale ja tego nie sciagalem bo jakos nie lubie flakow, krwii z czasow II w.ś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...