Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Powerslave ;> bez urazy, ale jak sam jak nie sam, przeciez upominales sie abym cos zostawil. Do tego bylismy grzeczni i zaoralismy pole ;)i..wtedy nierealnego juz chyba nie bylo :P

haha sprostowanie: to Ty smigales ciagnikiem :P

a ja mowilem o momencie gdy bronilem radia a Ty zginales :lol2: i zostawiles mnie samego na pastwe losu :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje dzisiejsze boje...

Dołączona grafikaByło ciężko...jakiś klan....

Powoli sie ucze....

Na razie za często gine, musze popracować nad unikami...

Dołączona grafika

Cianko...ale bedzie lepiej...

Edytowane przez Kobrowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

* OT: po wrzuceniu obrazu na imageshack kopiuj drugi z gory hotlink na forum :)

Właśnie widze że coś nie działa...

Nie wiem jak mam teraz znaleźć te fotki...

OK.już poprawiłem...

Edytowane przez Kobrowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gracze Call Of Duty 2 grożą twórcom wojną

Miłośnikom gry Call of Duty 2 najwyraźniej puściły nerwy. Twórcy gry - Infinity Ward - oraz jej wydawca - Activision - otrzymali ultimatum. Firmy te mają do wyboru dwie opcje. Albo zrealizują ich postulaty, albo wszystkie gry serii Call of Duty będą bojkotowane przez graczy.

Do dnia 16. grudnia gracze od twórców Call of Duty 2 oczekują jasnego stanowiska, odpowiedzi na pięć pytań:

* Kiedy dodacie system ochrony przeciw oszustom (Anti-Cheat) w grze Call of Duty 2?

* Kiedy wydacie pierwszy Patch dla Call of Duty 2?

* Co ów Patch będzie zawierał?

* Jakie macie inne plany wspierania gier serii Call of Duty?

* Co zamierzacie zrobić, aby obecna sytuacja nigdy więcej się nie powtórzyła?

Na pierwszy rzut oka można uznać, że gracze najwyraźniej nie mają co robić. Jednakże przez Call of Duty 2 masowo przetaczają się fale "cheaterów", których administratorzy serwerów nie mają jak unikać. Ich bezbronność wobec oszustów w sieciowych rozgrywkach wynika z ignorancji i lenistwa Infinity Ward - twierdzą gracze.

Organizatorzy akcji grożą, że jeśli ich postulaty nie zostaną zrealizowane do 16 grudnia br., twórcy gry powinni liczyć się z masowym wyłączaniem serwerów gier całej serii Call of Duty. Do akcji stale przyłączają się kolejne klany z całego świata, całe ligi, pojedynczy gracze, administratorzy serwerów, itd.. Jeśli Infinity Ward nie weźmie się do roboty, może stać się pierwszym producentem gier, w tym przypadku wojennych, których gracze co prawda na wojnę wyruszą, ale przeciw niemu.

WE WILL NOT BE IGNORED ANY LONGER.

pclab

i dobrze :-P

więcej na

http://www.iwnation.com/Forums/index.php?s...opic=17450&st=0

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi