xpektor Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Powerslave ;> bez urazy, ale jak sam jak nie sam, przeciez upominales sie abym cos zostawil. Do tego bylismy grzeczni i zaoralismy pole ;)i..wtedy nierealnego juz chyba nie bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Powerslave ;> bez urazy, ale jak sam jak nie sam, przeciez upominales sie abym cos zostawil. Do tego bylismy grzeczni i zaoralismy pole ;)i..wtedy nierealnego juz chyba nie bylo :Phaha sprostowanie: to Ty smigales ciagnikiem :P a ja mowilem o momencie gdy bronilem radia a Ty zginales :lol2: i zostawiles mnie samego na pastwe losu :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Grali jeszcze kolesie JarCo sQunsk_fazan sorry jak zle napisalem ;] xpektor Kobrowisko powtórzę jeszcze raz: jakby co to JarCo to clooney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 racja... Ty stales na bronach :P Musialem zobaczyc jak sobie sam poradzisz, i dac Ci okazje na nadrobienie strat :P btw. gramy dzis cos ok 23-24 ? Pingi beda ponizej 999 to sobie pogine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja mam o 20 cb, potem musze cos na kompie przepisac, wiec ja dzis na 100% nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 xpektor ja moge ale wczesniej ;/ 21 moze... a nie tak pozno, do szkoly trza isc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 No mowie ze niepozno, bo ja tez musze wstac o 5:30 ;) O 21... to ja musze teorii genetyki sie nauczyc :] Na wszelki wypadek zlukam na serwer jak bede wolny, moze cos bedize sie dziac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Za 20-30min ktos chetny? Musze CoD2 zainstalowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja pasuje, w ten weekend gdzies skila zgubilem. Jak znajde czas to poszukam ;-) ps. no i jak sie troche ping poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Koncze wlasnie FAQ cod2 i o 20:45 moge grac :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ok... to o 20:45 wbijamy na serva... ale na bank! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 o ile sie da na niego wbic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 o ile sie da na niego wbic...A czemu mialo by sie nie dac :?: Normalnie duzo ludzi teraz tam gra, zagralem 2 mapki i ide spac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Fajnie sie gralo do czasu.. Kazdy wie dokąd sie fajnie gralo - nie M@ly? ;] No nic Ja tez chwile pogralem, ale rano trzeba wstac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 nie wiem, wogole nie moge sie polaczyc do servera tweakowego - w hlsw ciagle jakby "sie wylaczal", a jak chce sie polaczyc w cod to zamiast wgrywania mapki jest czarny ekran.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja używam The All Seeing Eye i nie mam problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Onio... tez mam wlansie carny ekran. Nie wiem co sie dzieje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 tez kiedys mialem, probowalem az do skutku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Wchodze, lukam a tu pusto :> Juz koniec? A wlasnie skonczylems ie edukowac. Ehhh a mialem takie male pingi, tylko 100-250 :| Moze kiedys sie uda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Moje dzisiejsze boje... Było ciężko...jakiś klan.... Powoli sie ucze.... Na razie za często gine, musze popracować nad unikami... Cianko...ale bedzie lepiej... Edytowane 27 Listopada 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 * OT: po wrzuceniu obrazu na imageshack kopiuj drugi z gory hotlink na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) * OT: po wrzuceniu obrazu na imageshack kopiuj drugi z gory hotlink na forum :)Właśnie widze że coś nie działa... Nie wiem jak mam teraz znaleźć te fotki... OK.już poprawiłem... Edytowane 27 Listopada 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Gracze Call Of Duty 2 grożą twórcom wojną Miłośnikom gry Call of Duty 2 najwyraźniej puściły nerwy. Twórcy gry - Infinity Ward - oraz jej wydawca - Activision - otrzymali ultimatum. Firmy te mają do wyboru dwie opcje. Albo zrealizują ich postulaty, albo wszystkie gry serii Call of Duty będą bojkotowane przez graczy. Do dnia 16. grudnia gracze od twórców Call of Duty 2 oczekują jasnego stanowiska, odpowiedzi na pięć pytań: * Kiedy dodacie system ochrony przeciw oszustom (Anti-Cheat) w grze Call of Duty 2? * Kiedy wydacie pierwszy Patch dla Call of Duty 2? * Co ów Patch będzie zawierał? * Jakie macie inne plany wspierania gier serii Call of Duty? * Co zamierzacie zrobić, aby obecna sytuacja nigdy więcej się nie powtórzyła? Na pierwszy rzut oka można uznać, że gracze najwyraźniej nie mają co robić. Jednakże przez Call of Duty 2 masowo przetaczają się fale "cheaterów", których administratorzy serwerów nie mają jak unikać. Ich bezbronność wobec oszustów w sieciowych rozgrywkach wynika z ignorancji i lenistwa Infinity Ward - twierdzą gracze. Organizatorzy akcji grożą, że jeśli ich postulaty nie zostaną zrealizowane do 16 grudnia br., twórcy gry powinni liczyć się z masowym wyłączaniem serwerów gier całej serii Call of Duty. Do akcji stale przyłączają się kolejne klany z całego świata, całe ligi, pojedynczy gracze, administratorzy serwerów, itd.. Jeśli Infinity Ward nie weźmie się do roboty, może stać się pierwszym producentem gier, w tym przypadku wojennych, których gracze co prawda na wojnę wyruszą, ale przeciw niemu. WE WILL NOT BE IGNORED ANY LONGER. pclab i dobrze :-P więcej na http://www.iwnation.com/Forums/index.php?s...opic=17450&st=0 Edytowane 28 Listopada 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 prawidlowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 polecam ten serv duzo ludzi gra, mila atmosfera w ogole cool no Infinity Ward ładnie wali w głąba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 dla mnie 20 osob to za duzo 10-15 max ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 20 osob na team o_O ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Czemu nikt na serwa tweakowego nie wbija jak mam maly ping :> Go go go... poszczelamy sie cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Jak ktos wbije to wpadne... ale to za jakies 30 min a potem sie zmyje na... (a nie powiem bo sie bedziecie smiac:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja dopiero z pracy wrocilem, moge gdzies tak o 20. Co WY na to :?: OTCo sadzicie o FAQ, ktore zrobilem :wink:. :arrow: klik -> FAQ /OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...