ur8an Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 O K**** jaki wymiot na tym serwie po 30 paru graczy, masakra, jednen nad i 5osob ginie :P Wpadne na Tweak'owski kolo 20.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ok bylo by fajnie jakby sie dalo wejsc na serva lobo... wpisuje haslo, ip i nie wchodzi na serva tylko jest czarny obraz, wciskam esp i w menu jesem znow i tak w kolko... odliczanie jakies jest i czarny obraz ;/ ktos tez mial taki problem. Wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ok bylo by fajnie jakby sie dalo wejsc na serva lobo... wpisuje haslo, ip i nie wchodzi na serva tylko jest czarny obraz, wciskam esp i w menu jesem znow i tak w kolko... odliczanie jakies jest i czarny obraz ;/ ktos tez mial taki problem. Wtf?Mialem. I to czesto. To blad gry. Po prostu restart kompa pomaga. Resetuje lacze sie i jest ok, ale ten blad tylko wtedy gdy bezposrednio z gry (czyli z consoli ip i haslo wpisuje), jak sie lacze przez eye jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Czemu prawie wcale nie gracie? Serwer cały czas stoi a tam zero ludu...:( I jak sie mam szkolić ?? Jak nie ma z kim ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 czego wy chcecie od tego serva co podałem wyżej :D ja na nim czuje się jak ryba w wodzie :D prawdziwy tdm :D 20 vs. 20 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 czego wy chcecie od tego serva co podałem wyżej :D ja na nim czuje się jak ryba w wodzie :D prawdziwy tdm :D 20 vs. 20 :D Możesz podać namiary? Bo z tego screena jakoś nie chce wejść. P.S. Widze na dole IP ale nie chce mi sie z nim połączyc albo źle przepisałem(troszke to niewyraźne jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 195.228.74.71:28980 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ludzie... trzas sie zgadac na gre na servie tweka. O ktorej wam jutro pasuje? W miare wczesniej. Ja moge o: 18 i o 21. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ludzie... trzas sie zgadac na gre na servie tweka. O ktorej wam jutro pasuje? W miare wczesniej. Ja moge o: 18 i o 21. Co wy na to? Ze mną nie ma żadnego problemu, pod warunkiem że po 18.30. Tak od około 19 codziennie jestem wolny do szpilania. Kończe prace o 18... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Ja teraz moge, kto jeszcze :?: Chetnie powalczyl bym z Sonic'em, Powerslave'em :twisted:. Edytowane 29 Listopada 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 omg ludzie ;/ ale wy gracie normlanie w ogole was nie ma i nikt nie gra. Kto TERAZ moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ja jak narazie w CoD2 gram tylko dorywczo w przerwach od CoD1 i innych rzeczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 mam taki mały problem - CoD2 gubi mojego nicka, tzn. wpisuję mu 'clooney' zamiast 'JarCo' i jest git. Wychodzę z gry, wchodzę ponownie i jest znowu 'JarCo'. Zresztą nawet jak mam 'JarCo' to zapomina o kolorach, przeważnie wraca do koloru białego (a powinno być: JarCo). WTF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Jezeli uzywasz All seeing Eye lub HLSW to tam wpisujesz nicka. Widac masz wpisanego clooney i za kazdym razem zmienia Ci go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) faktycznie, używam TASE - dzięki Edytowane 30 Listopada 2005 przez clooney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ten server nierealnego jest swietny. Wczoraj na nim z 3 h gralem. LUdzi jest w sam raz, wbija sie na serva i jest do czego walic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 pioorek pod jaki nickem grasz :D serv jest wypas mój ulubiony :D trzeba się postarać żeby być tym "the one" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) -==Sgt.Piorek==- ;] No wypas jest niezla mucka ;] A ty jaki masz nick? Edytowane 30 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 fri http://img458.imageshack.us/my.php?image=call6yf.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Who play :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja sprobuje, zobacze jak ping i czy forma wrocila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ten server nierealnego jest swietny. Wczoraj na nim z 3 h gralem. LUdzi jest w sam raz, wbija sie na serva i jest do czego walic.Taaaa.... Też próbowałem ale pingi mnie zabiły..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ok widze ze wiecej na tweakowy serv nie wejde. Po wejsciu odrazu kicka dostalem za nic i bez wyjasnienia. Zdazylem tylko siema powiedziec :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) gra ktos gdzies? Hmm serwek nierealnego mi nie zabardzo przypadl, bo mam duzy ping :wink: laduje w kolesia pol magazynku, tylko zanim "to doleci" do niego to ja juz gine. (strzelanie w kolesia na wyciagniecie reki...) Edytowane 30 Listopada 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) po 3 dniowej przerwie od cod2 pogralem na tym wegierskim servie... i powiem tylko to ze poziom jest tam znikomy, potem sie bawilem riflem co na tej mapie latwe nie bylo majac 20 wrogow :P edit: nie wspomnialem o lagach... ping 100 jest niegrywalny Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 [...] edit: nie wspomnialem o lagach... ping 100 jest niegrywalny Wlasnie Power, wiesz moze jaki ping to 1 sekunda :?: 999 - 1 sek :?: czy 100 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_zyz Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 ping jest podawany w mili sekundach wiec 1000 to jest jedna sekunda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Nikt nigdzie nie gra?? Nieliczac serwa Nierealnego -> Porazka Pingowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Wlasnie Power, wiesz moze jaki ping to 1 sekunda :?: 999 - 1 sek :?: czy 100 :?:jak juz napisal mr_zyz 1000ms=1sec a ping 100 wiadomo... ppsh czy mp44 zabic sie da ale takim riflem nie ma bata, w biegnacego kolesia strzelam 1-2 metry przed nim :/ aczkolwiek z pingim 999 tez zabijalem riflem :D prawda gnz? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 tak ... jak sie aimbota to ping nie jest ważny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...