Powerslave Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ci... :lol2: gramy dzis cos? ja w sumie bym sobie zagral... zaleznie od godziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ci... :lol2: gramy dzis cos? ja w sumie bym sobie zagral... zaleznie od godziny Ja omge o ile kicka nie dostane :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 n/c dla niektorych osob ktore graly dzis... najpierw na brecourt wyzywali mnie od czita, potem na carentan gdy dalem vota o zmiane z hq na tdm i inna mape dostalem kicka, potem na tej samej mapie 2 ziomow zaczelo mnie wyzywac od ciot bo mialem staty 10:10 riflem a na forum "taki dobry podobno mialem byc", a jak zmienilem na mp44 i zaczalem ich jechac to wyszli z servera.... nie mam pytan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 tak ... jak sie aimbota to ping nie jest ważny...O co ja tu widze, Power, a jednak, wiedzialem, ze czitujesz, za dobrze Ci szlo tym riflem :wink:. n/c dla niektorych osob ktore graly dzis... najpierw na brecourt wyzywali mnie od czita, potem na carentan gdy dalem vota o zmiane z hq na tdm i inna mape dostalem kicka, potem na tej samej mapie 2 ziomow zaczelo mnie wyzywac od ciot bo mialem staty 10:10 riflem a na forum "taki dobry podobno mialem byc", a jak zmienilem na mp44 i zaczalem ich jechac to wyszli z servera.... nie mam pytan Ehh, a ja czekalem jakies 1,5 godziny, sciemnialem w necie, odswiezalem eye, ale pusto bylo, to poszedlem spac :|. Tak to by Ci tak latwo tym mp nie bylo :twisted:.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 A myśmy z Sonic'em troszke popykali. Dopuki był w moim teamie było git. Jak przeszedł na drugą strone to mną pozamiatał... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 dla mnie to wogule jest dziwne jakim cudem na serwie graja ludzie z poza forum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Kazdy moze wejsc i przeczytac haslo i ip, to takie trudne? Hmmm czasem lepiej chyba gdy ktos z poza forum gra, poniewaz ekipy tweaka nie ma tlumow. Zawsze tez w razie czego mozna kogos kicknac ;] Gracie cos dzis ? Poznym wieczorem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) no jak juz ma grac ktos spoza forum, to lepiej jakas zaufana osoba, ktora wiadomo ze nie bedzie czitowac przy okazji zapraszam na nasz publik: 213.77.27.164:28960 :) Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Fajno fajno... tylko szkoda, że ten wasz serwer co chwilę laguje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czytaliscie recke Cod2 w najnowszym CDA? Niezlego minusa dostala ta gra... "takie sobie multi" ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Multi juz nie jest takie jak w 1 :( Poza tym CDA to pismo debilow i lam i nie sugerujcie sie ze costam jest super bo wiele gier ktora są tam wysoko oceniane to jakies syfy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Pograliby co... sprężyć się i wejść dziś wieczorem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 No ja KURDE bym zagral ale na servie lobo jest ktos raz na rok? A nie chce mi sie jakos samemu wchodzic i czekac az ktos wejdzie bo wiadomo... wiec najlepiej byloby sie tutaj umowic na jedna godzine, ale z takich umow to cuda niewidy wychodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Jest juz jakis Anty Cheat pod CoD2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Onio uspokoj sie... ze Ty nie czytasz CDA to nie znaczy ze mozesz sobie kogos nazywac debilem. Jest topic na oslej to tam najezdzaj na czytelnikow... Zreszta, to i tak subiektywna ocena autora, wiec nie rozumie po co sie czepiasz. Koniec OT To co 23 tak do 2 (recki wroca)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Xpektor: kiedyś czytalem CDA, obecnie zadnych gazet o tematyce gier\kompow nie czytam. Dobija mnie sposob ocen i jezyk recenzji tej "el0" gazety. Atak#komara: Nie ma narazie. Niedługo bedzie strajk (wylaczenie wiekszosci serverów) z powodu ignorowania postulatów uzytkowników. (brak PB, bugi, bugi, bugi)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgadzam sie, poprostu nie ma sie oszukiwac ze oceny jakie tam wystawiaja sa conajmniej nie na miejscu. I xpektor nie zaprzeczysz, no chyba ze jestes takim fanem, ze az posuniesz sie do bronienia CDA mimo ze dobrze wiesz, iz mamy racje. Ogolnie Onio'owi widze chodzi o te oceny, ktore jak wspomnialem sa dziwne. Btw: kiedys napisalem list do CDA, w ktorym spytalem sie czemu dali tak lipna gre jaka jest Incoming Forces, to odpisali mi: skad wiesz ze lipa? Po screenach? No coz, kazdy wie jaka ta gra jest. Oni sami jej dali 6+ wiec nie wiem o co im chodzilo w odpowiedzi... ok sorry za ot. Xpektor ja jestem chetny. Bede odswiezal cxo chwila TASA i czekal az ktos tam bedzie to wparuje :> Pzdroro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Atak#komara: Nie ma narazie. Niedługo bedzie strajk (wylaczenie wiekszosci serverów) z powodu ignorowania postulatów uzytkowników. (brak PB, bugi, bugi, bugi)...Łe to nadal w to nie bede gral... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a ja tam gram... wiekszosc cziterow to i tak cioty i nawet nie wiesz jak fajnie sie zabija takiego co mysli ze jest mastah bo widzi przez sciany, ma fajny radar czy tez aimbota :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a ja tam gram... wiekszosc cziterow to i tak cioty i nawet nie wiesz jak fajnie sie zabija takiego co mysli ze jest mastah bo widzi przez sciany, ma fajny radar czy tez aimbota :PNo przyznam, ze zabijanie czitera, daje duzo satysfakcji, bo wiesz jaki to Ty jestes prO, ze udaje Ci sie takie cos zrobic :wink:. A jak powalisz wallhack'a + aimbot'a + anti flashing + anti recoil to R.E.S.P.E.C.T :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ogolnie Onio'owi widze chodzi o te oceny, ktore jak wspomnialem sa dziwne. Nie koniecznie chodzi mi o oceny, lecz o to w jaki sposob testują gry i pisza recenzje... Gramy coś dzisiaj kolo 18 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Jestem chętny od samego rana... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 No przyznam, ze zabijanie czitera, daje duzo satysfakcji, bo wiesz jaki to Ty jestes prO, ze udaje Ci sie takie cos zrobic :wink:. A jak powalisz wallhack'a + aimbot'a + anti flashing + anti recoil to R.E.S.P.E.C.T :).? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) ?On tylko pisał jak to fajnie jest jak sie utłucze jakiegoś "nierealnego" :D Wydaje mie sie że nic w tym do ciebie nie było. Edytowane 4 Grudnia 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 On tylko pisał jak to fajnie jest jak sie utłucze jakiegoś "nierealnego" :D Wydaje mie sie że nic w tym do ciebie nie było. Dokladnie <_< :huh:. A nie, ze kogos tutaj bym podejrzewal :roll: :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 na święta ma być wkońcu AC niestety/stety z DMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam mam problem. Jak moj kumpel probuje sie polaczyc z serverem jakims, to wyskakuje blad "skonfiguruj w opcjach gre" wtf? o co chodzi? laczy sie przez TASA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 cos nie gracie ostatnio... why? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jak nie ?? Gralem z qmplem (screen od niego): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 na jakims dretwym serwerze grasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...