Xalpha Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 na jakims dretwym serwerze grasz :P ale za to z jakim przebojowym nickiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ale za to z jakim przebojowym nickiem :DHehe, a co z CS'em :wink:. Ponoc rzuciles cod1/2 :). Szkoda, ze wstaje o 6, bo przyzwyczajony do takiej godziny bylem (praca), a teraz nie ma cor obic, to sie wstaje o 6, a na serverach i tak pusto :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Hehe, a co z CS'em :wink:. Ponoc rzuciles cod1/2 :). Sprzedalem konto, a w CoD dopiero ostatnio zaczalem grac i to w malych ilosciach ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Panowie - z powodu oczywistego braku zainteresowania serwer Tweaka by MainMan od jutra już nie wróci - nie ma sensu żeby stał pusty. Się moc obliczeniową wykorzysta inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 RIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Panowie - z powodu oczywistego braku zainteresowania serwer Tweaka by MainMan od jutra już nie wróci - nie ma sensu żeby stał pusty. Się moc obliczeniową wykorzysta inaczej.Racja. Skanowalem liste serverow 15 razy dziennie, i zawsze byl pusty. Nie ma Pepka, Ur8an'a, Power'a, Kobrowisko to po co grac :| :?. Ale i tak dziekujemy za mile chwile :wink:. Fajnie sie gralo, a bez tego servera bylo by to nie mozliwe :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jak bardzo chcecie i sie zbierzecie to możemy wam ustawić hasło na puba: 213.77.27.164:28960 teraz stoi na 2mb (pingi ~50) a na dniach stanie on na łączu 1gb jak bedziecie mieli konkretna ekipe, chęci i ustalony czas to pisac do mnie lub powera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 No serwek nawet ok, ping good wiec bylbym za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Halo halo ja jestem! tylko żeby ktoś rzucał konkretne hasła, o której i kiedy... ale byle by to było w weekend... Może LOBO dasz nam jeszcze szansę i czasem włączysz ten serwer, bo był na prawdę ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Racja. Skanowalem liste serverow 15 razy dziennie, i zawsze byl pusty. Nie ma Pepka, Ur8an'a, Power'a, Kobrowisko to po co grac :| :?. Ale i tak dziekujemy za mile chwile :wink:. Fajnie sie gralo, a bez tego servera bylo by to nie mozliwe :).Co do reszty to nie wiem jak z nimi ale ja conajmniej raz dziennie tam zaglądałem... No i musiałem opuszczać ten serwerek bo nikogo zazwyczaj tam nie było. Ale chętny jestem zawsze po 19 (o tej porze wracam do chaci po robocie)... Jak będzie jakiś nowy serwer to proponuje dać namiary (najlepiej na pierwszej stronie topica) i znajdzie sie więcej chętnych... Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 jedynego czitu jakiego powerslave uzywa na zajeciach to looka w monitor jak ktos siedzi obok albo przed nim hehe - swierdzilismy ze to chyba jest silniejsze od niego i nie mozna z tym walczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 hehe no coz... nic na to nie poradze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Halo halo ja jestem! tylko żeby ktoś rzucał konkretne hasła, o której i kiedy... ale byle by to było w weekend... Może LOBO dasz nam jeszcze szansę i czasem włączysz ten serwer, bo był na prawdę ok! Pepek przeciez to i tak nie ma sensu. Ze ty zaglądales i ktośtam jeszcze to co? Server stal i tak caly czas pusty, po za tym byly na nim lagi - wcale az tak super nie bylo. Jednak i za to naleza się podziękowania dla LOBO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Nie wiem, ja tam lagów nie miałem... a poza tym czasem z kolegami ze szkoły chcę sobie pograć i nie mam gdzie, bo wejdzie się na pusty serwer bez hasła i zaraz się zlatuje chołota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Pepek przeciez to i tak nie ma sensu. Ze ty zaglądales i ktośtam jeszcze to co? Server stal i tak caly czas pusty, po za tym byly na nim lagi - wcale az tak super nie bylo. Jednak i za to naleza się podziękowania dla LOBO :)Ja nie mialem zadnych lagow, to zapewne wina Twojego lacza. Nie wiem, ja tam lagów nie miałem... a poza tym czasem z kolegami ze szkoły chcę sobie pograć i nie mam gdzie, bo wejdzie się na pusty serwer bez hasła i zaraz się zlatuje chołota...A no fajne byly czasy, bardzo odlegle, kiedy to Pepek, Ur8an razem ze mna, grali w druzynie na reszte, i do tego byl ts, bylo smiesznie, czasami powaznie, i w ogole fantastycznie :). Kiedy znowu tak se zagramy co chlopaki :D :?: Pepek tak btw, co sie dzieje z Ur8an'em :blink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 To jak? Macie zamiar dzisiaj cos grac? Moj 3 dzien w cod'a, mozna juz klanowki grac %-) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A PB pewnie nadal nie ma... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 PB nie ma i nie będzie... http://esports.pl/?id=post&post_id=1879304751 oby DMW dało rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ciekawe kiedy bedzie ten anty-czit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 @ PB nie ma i nie będzie... Poprostu gratulujemy tworca... jak mozna nie zrobic tak waznej rzeczy...? Narazie jednak nie zauwazylem zeby ktos trafial super celnie itp wiec w sumie mi nie przeszkadza ale przydalby sie ten antyczit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Pepek tak btw, co sie dzieje z Ur8an'em?Pamiętasz jak miał problemy z kompem?... może tym razem na imient coś mu tam poszło się je... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jak bardzo chcecie i sie zbierzecie to możemy wam ustawić hasło na puba: 213.77.27.164:28960 teraz stoi na 2mb (pingi ~50) a na dniach stanie on na łączu 1gb jak bedziecie mieli konkretna ekipe, chęci i ustalony czas to pisac do mnie lub powera. Jaki tam jest pass? Bo nie moge sie dostać... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jesli jest pass to znaczy ze gramy i nikt nie ma dostepu poza nami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jesli jest pass to znaczy ze gramy i nikt nie ma dostepu poza nami :)ok...thx... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ludzie, nikt z forum nie chce pograc troche razem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja gram na tym servie podanym przez powera czesto... Sgt.Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek18 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Gralem ponad pol roku na Tact Opsie troche was z serwa znam i mozecie na mnie liczyc w pogrywaniu razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Gralem ponad pol roku na Tact Opsie troche was z serwa znam i mozecie na mnie liczyc w pogrywaniu razem.Hmm tak :?: A pod jakim nickiem grales, bo cos nie kojaze :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek18 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 WIEDZIALEM! na Zielonym Albo Fioletowym Tagu Doodek chyba tylko Saracen i ToM by mnie skojarzyli swojego czasu duzo sie Mały kłuciliśmy teraz napewno pamietarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...