Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

ale za to z jakim przebojowym nickiem :D

Hehe, a co z CS'em :wink:. Ponoc rzuciles cod1/2 :). Szkoda, ze wstaje o 6, bo przyzwyczajony do takiej godziny bylem (praca), a teraz nie ma cor obic, to sie wstaje o 6, a na serverach i tak pusto :?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - z powodu oczywistego braku zainteresowania serwer Tweaka by MainMan od jutra już nie wróci - nie ma sensu żeby stał pusty. Się moc obliczeniową wykorzysta inaczej.

Racja. Skanowalem liste serverow 15 razy dziennie, i zawsze byl pusty. Nie ma Pepka, Ur8an'a, Power'a, Kobrowisko to po co grac :| :?. Ale i tak dziekujemy za mile chwile :wink:. Fajnie sie gralo, a bez tego servera bylo by to nie mozliwe :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak bardzo chcecie i sie zbierzecie to możemy wam ustawić hasło na puba: 213.77.27.164:28960

teraz stoi na 2mb (pingi ~50) a na dniach stanie on na łączu 1gb

jak bedziecie mieli konkretna ekipe, chęci i ustalony czas to pisac do mnie lub powera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja. Skanowalem liste serverow 15 razy dziennie, i zawsze byl pusty. Nie ma Pepka, Ur8an'a, Power'a, Kobrowisko to po co grac :| :?. Ale i tak dziekujemy za mile chwile :wink:. Fajnie sie gralo, a bez tego servera bylo by to nie mozliwe :).

Co do reszty to nie wiem jak z nimi ale ja conajmniej raz dziennie tam zaglądałem...

No i musiałem opuszczać ten serwerek bo nikogo zazwyczaj tam nie było.

Ale chętny jestem zawsze po 19 (o tej porze wracam do chaci po robocie)...

Jak będzie jakiś nowy serwer to proponuje dać namiary (najlepiej na pierwszej stronie topica) i znajdzie sie więcej chętnych...

Edytowane przez Kobrowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halo halo ja jestem! tylko żeby ktoś rzucał konkretne hasła, o której i kiedy... ale byle by to było w weekend...

Może LOBO dasz nam jeszcze szansę i czasem włączysz ten serwer, bo był na prawdę ok!

Pepek przeciez to i tak nie ma sensu. Ze ty zaglądales i ktośtam jeszcze to co? Server stal i tak caly czas pusty, po za tym byly na nim lagi - wcale az tak super nie bylo. Jednak i za to naleza się podziękowania dla LOBO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pepek przeciez to i tak nie ma sensu. Ze ty zaglądales i ktośtam jeszcze to co? Server stal i tak caly czas pusty, po za tym byly na nim lagi - wcale az tak super nie bylo. Jednak i za to naleza się podziękowania dla LOBO :)

Ja nie mialem zadnych lagow, to zapewne wina Twojego lacza.

Nie wiem, ja tam lagów nie miałem... a poza tym czasem z kolegami ze szkoły chcę sobie pograć i nie mam gdzie, bo wejdzie się na pusty serwer bez hasła i zaraz się zlatuje chołota...

A no fajne byly czasy, bardzo odlegle, kiedy to Pepek, Ur8an razem ze mna, grali w druzynie na reszte, i do tego byl ts, bylo smiesznie, czasami powaznie, i w ogole fantastycznie :). Kiedy znowu tak se zagramy co chlopaki :D :?: Pepek tak btw, co sie dzieje z Ur8an'em :blink: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ PB nie ma i nie będzie...

Poprostu gratulujemy tworca... jak mozna nie zrobic tak waznej rzeczy...? Narazie jednak nie zauwazylem zeby ktos trafial super celnie itp wiec w sumie mi nie przeszkadza ale przydalby sie ten antyczit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak bardzo chcecie i sie zbierzecie to możemy wam ustawić hasło na puba: 213.77.27.164:28960

teraz stoi na 2mb (pingi ~50) a na dniach stanie on na łączu 1gb

jak bedziecie mieli konkretna ekipe, chęci i ustalony czas to pisac do mnie lub powera.

Jaki tam jest pass?

Bo nie moge sie dostać... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi