maly86 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 WIEDZIALEM! na Zielonym Albo Fioletowym Tagu Doodek chyba tylko Saracen i ToM by mnie skojarzyli swojego czasu duzo sie Mały kłuciliśmy teraz napewno pamietarz. Oj tak teraz pamietam, a tamte sprzeczki to szczeniackie zagrywki byly :wink:. Mialo sie rcon'a na tactopsie, to sie kozaczylo :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Wrocilem :> Nie mialem neta 2tyg.. Musialem neostrade zalozyc :? Tydzien mam zajety ale w piatek chetnie pogram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Wrocilem :> Nie mialem neta 2tyg.. Musialem neostrade zalozyc :? Tydzien mam zajety ale w piatek chetnie pogram ;] No....wreszcie bo już nie mogliśmy sie doczekać.Ale teraz to znowu nie można serwa wspólnego znaleźć... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek18 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja zabardzo nie mam czasu ostatnio grac koncowka pół rocza duzo mam roboty ale w weekand to na bank bede grac Xywa Doodek podejrzewam ze bedzie mnie mozna znalesc na P13 Decks jak bedziecie w tych okolicach to zapraszam na fajt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wrocilem :> Nie mialem neta 2tyg.. Musialem neostrade zalozyc :? Tydzien mam zajety ale w piatek chetnie pogram ;] No Ur8an dupo, gdzie zes sie szlajal :D. Pewnie na strone wroga, zes przeszedl :lol: ;]. Dobra ja tez na weekend, ale w piatek do 18 praca w sobote do 14 praca, w niedziele do 14 praca, hm, to cos popoludniu/wieczorkiem, ok :) :?: No....wreszcie bo już nie mogliśmy sie doczekać.Ale teraz to znowu nie można serwa wspólnego znaleźć... :cry:Hm spoko, napiszemy na forum, ze idziemy grac, kto odpisze, to ugadamy sie na gg z ta osoba, i na jakiegos publica, i juz. Ja zabardzo nie mam czasu ostatnio grac koncowka pół rocza duzo mam roboty ale w weekand to na bank bede grac Xywa Doodek podejrzewam ze bedzie mnie mozna znalesc na P13 Decks jak bedziecie w tych okolicach to zapraszam na fajtFajt, ja Ci dam fajt, dostaniesz baty jak nic :wink: ;]. Pokazemy Ci co to znaczy prO. Jak chcesz to nawet mozemy cod1 ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dobra ja tez na weekend, ale w piatek do 18 praca w sobote do 14 praca, w niedziele do 14 praca, hm, to cos popoludniu/wieczorkiem, ok :) :?:O.T. To ty w jakimś sklepie pracujesz że masz takie godziny? E.O.T. Ja sie na weekend też pisze tylko dajcie znać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 kilka ciekawych screenow: gnz bez glowy i jego ofiary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Hehe niezle jaja czasem sa. Ja mialem akcje, ze podskoczylem i w locie zostalem zabity, a zginalem sposobem na "szczupaka" :D I koles takiego nura zapuscil ze calym cialem sie w ziemie wbil i nogi wystawaly lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dostałem od kumpla namiar na serwa. Często tu bedziemy siedzieli. Jak ktoś jest chętny to 83.230.23.234:28960. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek18 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Uuu a ja mam problem Mam ciemny stary monitor i gdy probuje rozjasnic w opcjach to mi zwiesza kompa i musze resa dawac gdy mialem Radka 9000 to takich walkow nie bylo ale teraz mam 9550 MSI no i dzieje sie nie fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 probowales w konsoli r_gamma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) Gralem przed chwila doslownie 2minuty na serwerze ktory podal Korbowisko strone wczesniej i nie da sie grac na tej neo :| Lagi i lagi i jeszcze lagi - chyba ze taki serwer do pupy. EDIT Pogralem troche z PepK'iem i innymi na jakims serwerze no z lagami troche lepiej ale neo dalej daje [gluteus maximus]. Skilla po 2tyg przerwy nie stwierdzono, jakbym pierwszy raz gral :D Edytowane 16 Grudnia 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 O.T. To ty w jakimś sklepie pracujesz że masz takie godziny? E.O.T. Ja sie na weekend też pisze tylko dajcie znać... Ta AGD :| Lepiej nie pytaj o zarobki... Dosyc mam zimy na budowie, to siedze w cieplym sklepie AGD :wink:. Co do cod2 Moze dzisiaj cos wieczorkiem :?: Bo w sobote praca/szkola, w niedziele praca/szkola :angry:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Właśnie zaczynamy szpilać na serwie którey podałem connect 83.230.23.234:28960 Jak kto chętny to czekamy tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Właśnie zaczynamy szpilać na serwie którey podałem connect 83.230.23.234:28960 Jak kto chętny to czekamy tam...Juz dolaczam, i jestem na ts'e. TS - cod1 FAQ IP, i gdzies tutaj na wczesniejszych stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 wpadłem chwile pograć na ten serw ;] miło było - ale ciut poziom dla mnie za niski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 za duzo ze mna grasz i potem kazdy wydaje Ci sie slaby jak odemnie lanie dostajesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 ciebie to jade ze zgaszonym monitorem ;] pub`pwnatorze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 A gdzie mozna was spotkac gnz i powerslave - chcialbym wam tyłki skopac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 ja też bym zagrał :D z przyjemnością Micro mclaren mercedes rulezzzz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 nasz publik tdm: 213.77.27.164:28960 w każdej chwili można go zamknąć i pograć między sobą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 ciebie to jade ze zgaszonym monitorem ;] pub`pwnatorze ;] haha fajne masz marzenia :) nastepnym razem przyjrzyj sie kto jest ciagle pierwszy na pcw :D nie wazne 1 czy 10 pkt, 90% razy jestem przed Toba :P te 10% to blad statystyczny ;] play hard, go bro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) Ten publik jakos tak lewo dziala... raz jest raz go nie ma... ok panie gdzie chcecie pograc? Podac konkretne IP i lecimy. Wchodzic na tego publika? Ok to moze walnijcie haslo i bysmy pograli? Kto chetny? Ale tak minimum 2v2... Edytowane 17 Grudnia 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 No to moze sie umowimy na jutro na konkretna kodzinke ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 moze jutro zagramy dp vs. tweak ? ustali sie jakas godzine po 19 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 dp...? jakby co to ja zawsze i wszedzie ;] dzisiaj juz sie nagralem ;] ale jutro to tak naprawde po 19 bo szkola... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) wpadłem chwile pograć na ten serw ;] miło było - ale ciut poziom dla mnie za niski ;] Skill niezbyt wysoki ale tam wchodzą wszyscy.... Z założena taki miał być ten serwer. Jak sie więcej chętnych znajdzie to i lepsi będą wchodzili. P.S.Wczoraj to sie za długo nie nagrałem.No i skil niski(prezentował). Kumpel przyszedł i chciał pograć a w domu neta nie ma... Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ja nie mogl bym u kogos grac ;] myszke mam idealne dopasowana, klimat musi byc zrobiony, troche medytacji (zartuje ;]) i wtedy mozna grac. Musze byc skupiony, a nie kumpel cos brzekoli nad uchem... to ja za jakis czas powinienem byc na tym servie, ale wczoraj w nocy byly gigantyczne lagi, ciagle freezy itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 to kto jest dzis chetny zagrac po 19?? jesli nie bedzie minimum 4 osob to nie ma to sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Mi sie cod coraz mniej i mniej podoba, ale jak bedzie z kim to moge dac postrzelac do siebie ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...