Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

WIEDZIALEM! na Zielonym Albo Fioletowym Tagu Doodek chyba tylko Saracen i ToM by mnie skojarzyli

swojego czasu duzo sie Mały kłuciliśmy teraz napewno pamietarz.

Oj tak teraz pamietam, a tamte sprzeczki to szczeniackie zagrywki byly :wink:. Mialo sie rcon'a na tactopsie, to sie kozaczylo :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilem :>

Nie mialem neta 2tyg.. Musialem neostrade zalozyc :?

Tydzien mam zajety ale w piatek chetnie pogram ;]

No....wreszcie bo już nie mogliśmy sie doczekać.Ale teraz to znowu nie można serwa wspólnego znaleźć... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilem :>

Nie mialem neta 2tyg.. Musialem neostrade zalozyc :?

Tydzien mam zajety ale w piatek chetnie pogram ;]

No Ur8an dupo, gdzie zes sie szlajal :D. Pewnie na strone wroga, zes przeszedl :lol: ;]. Dobra ja tez na weekend, ale w piatek do 18 praca w sobote do 14 praca, w niedziele do 14 praca, hm, to cos popoludniu/wieczorkiem, ok :) :?:

No....wreszcie bo już nie mogliśmy sie doczekać.Ale teraz to znowu nie można serwa wspólnego znaleźć... :cry:

Hm spoko, napiszemy na forum, ze idziemy grac, kto odpisze, to ugadamy sie na gg z ta osoba, i na jakiegos publica, i juz.

Ja zabardzo nie mam czasu ostatnio grac koncowka pół rocza duzo mam roboty ale w weekand to na bank bede grac Xywa Doodek podejrzewam ze bedzie mnie mozna znalesc na P13 Decks jak bedziecie w tych okolicach to zapraszam na fajt

Fajt, ja Ci dam fajt, dostaniesz baty jak nic :wink: ;]. Pokazemy Ci co to znaczy prO. Jak chcesz to nawet mozemy cod1 ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ja tez na weekend, ale w piatek do 18 praca w sobote do 14 praca, w niedziele do 14 praca, hm, to cos popoludniu/wieczorkiem, ok :) :?:

O.T. To ty w jakimś sklepie pracujesz że masz takie godziny? E.O.T.

Ja sie na weekend też pisze tylko dajcie znać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe niezle jaja czasem sa. Ja mialem akcje, ze podskoczylem i w locie zostalem zabity, a zginalem sposobem na "szczupaka" :D I koles takiego nura zapuscil ze calym cialem sie w ziemie wbil i nogi wystawaly lol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem przed chwila doslownie 2minuty na serwerze ktory podal Korbowisko strone wczesniej i nie da sie grac na tej neo :|

Lagi i lagi i jeszcze lagi - chyba ze taki serwer do pupy.

EDIT

Pogralem troche z PepK'iem i innymi na jakims serwerze no z lagami troche lepiej ale neo dalej daje [gluteus maximus].

Skilla po 2tyg przerwy nie stwierdzono, jakbym pierwszy raz gral :D

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O.T. To ty w jakimś sklepie pracujesz że masz takie godziny? E.O.T.

Ja sie na weekend też pisze tylko dajcie znać...

Ta AGD :| Lepiej nie pytaj o zarobki... Dosyc mam zimy na budowie, to siedze w cieplym sklepie AGD :wink:.

Co do cod2

Moze dzisiaj cos wieczorkiem :?:

Bo w sobote praca/szkola, w niedziele praca/szkola :angry:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciebie to jade ze zgaszonym monitorem ;]

pub`pwnatorze ;]

haha fajne masz marzenia :)

nastepnym razem przyjrzyj sie kto jest ciagle pierwszy na pcw :D nie wazne 1 czy 10 pkt, 90% razy jestem przed Toba :P te 10% to blad statystyczny ;]

play hard, go bro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten publik jakos tak lewo dziala... raz jest raz go nie ma... ok panie gdzie chcecie pograc? Podac konkretne IP i lecimy. Wchodzic na tego publika? Ok to moze walnijcie haslo i bysmy pograli? Kto chetny? Ale tak minimum 2v2...

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wpadłem chwile pograć na ten serw ;]

miło było - ale ciut poziom dla mnie za niski ;]

Skill niezbyt wysoki ale tam wchodzą wszyscy....

Z założena taki miał być ten serwer.

Jak sie więcej chętnych znajdzie to i lepsi będą wchodzili.

P.S.Wczoraj to sie za długo nie nagrałem.No i skil niski(prezentował).

Kumpel przyszedł i chciał pograć a w domu neta nie ma...

Edytowane przez Kobrowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mogl bym u kogos grac ;] myszke mam idealne dopasowana, klimat musi byc zrobiony, troche medytacji (zartuje ;]) i wtedy mozna grac. Musze byc skupiony, a nie kumpel cos brzekoli nad uchem... to ja za jakis czas powinienem byc na tym servie, ale wczoraj w nocy byly gigantyczne lagi, ciagle freezy itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi