Powerslave Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 jesli ja mial bym grac tylko na publikach to tez by mi sie nie podobalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Power ja sie pisze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 to kto jest dzis chetny zagrac po 19?? jesli nie bedzie minimum 4 osob to nie ma to sensuJa i Ur8an pewnie tez, jak kaca wyleczy. To: - Jin - Ur8an - ja... Pioorek tez sie skusi, i zapewne Kobrowisko, takze nie ma problemu Power, mozemy po 19 zagrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) No ja pewnie jak nie bede mial trena w CSS :D - tylko na jakim serwie ;) Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) 213.77.27.164:28960 godzina 19, haslo tweak juz mozna wbijac ;] Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Dobrze bylo, szkoda ze tak krotko i zawsze u nas bylo "0" :lol: Pomysl porazka, M@ly mnie namowil wiec zagralem - zagralem za duze slowo, miotałem sie po mapie jako free frag.. Fajnie bylo ale nigdy wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebubek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 "Fajnie bylo ale nigdy wiecej ;]" dlaczego ;0000 ? ogolnie gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Dobrze bylo, szkoda ze tak krotko i zawsze u nas bylo "0" :lol: Pomysl porazka, M@ly mnie namowil wiec zagralem - zagralem za duze slowo, miotałem sie po mapie jako free frag.. Fajnie bylo ale nigdy wiecej ;] Oj tak za duzy skill jak dla nas, i za dobre zgraniew druzynie przeciwnej. Wolimy grac z klanami very, very, very low skill, niz z very high prO :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 http://img437.imageshack.us/my.php?image=dptweak2ls.jpg sie fajnie gralo... teraz przynajmniej wiesz maly z kim na seriwe sie klociles gdy gralismy wczesniej ;] snipa only - http://img437.imageshack.us/my.php?image=shot00155ne.jpg glownie mp44 - http://img437.imageshack.us/my.php?image=shot00171sr.jpg kiedy rewanz ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 "Fajnie bylo ale nigdy wiecej ;]" dlaczego ;0000 ? ogolnie gg Jak dlaczego? Przeciez ta gra byla bez sensu.. My zero skilla i zgrania u was odwrotnie.. Ten mecz to byl dobry sparing zeby sobie morale podnieść - nic wiecej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Hehehe nie bylo za tak zle :lol: ,tak wogule to był jakis TS postawiony ? bo wpadlem troche za puzno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) gdyby ktos uzywal mic'a i pioorek nie stal na respie przez 5 rund, to _az tak_ zle na matmacie by nie bylo (powiedzmy 14-6 ;) ), ale farmhouse to juz bez szans ;] Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 U sory ze ja wybylem w srodku gry :( ale mialem wazny powod :( gracie gdzies teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 nie rozumiem... ciagle byly pytania czy cos gramy itd. nie ma tu na tylu chetnych by grac tweak vs. tweak, wiec zalatwilismy dp vs. tweak i teraz niektorzy mowia ze to bylo bezsensu... jak bez sensu to sie nie gra proste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom678 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 btw. lapa2win ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 1822813[/snapback] Hehehe nie bylo za tak zle :lol: ,tak wogule to był jakis TS postawiony ? bo wpadlem troche za puzno Bylio zle ;], a nawet tragicznie. Matmata to jeszcze bylo tak jak juz powiedzialem. TS byl postawiony, i gadalem o tym tutaj i na forum chyba z 5 razy, ale oczywiscie siedzialem sam z Ur8an'em, na matmacie byl Micro. nie rozumiem... ciagle byly pytania czy cos gramy itd. nie ma tu na tylu chetnych by grac tweak vs. tweak, wiec zalatwilismy dp vs. tweak i teraz niektorzy mowia ze to bylo bezsensu... jak bez sensu to sie nie gra proste ;)Dobra, dobra, ale niesadzilem, ze Ty i Gnz od czasu cod1 tak skilla sobie wyrobiliscie. Czasy tactopsa, jak gralem i siedzialem z Toba na ts'e to byles troszke lepszy odemne, ale jak zaczales w SQL, a potem dp, to wczoraj oczy zrobilem, ze mozna do takiego poziomu dojsc. Ale matmata, dobry squad mielismy, gracze ze skillem :wink:. Potem na 2 mapie, ludzie sie powymieniali, jeden sie rozlaczyl, drugi polaczyl, i to juz nie to samo. Ale przyznam, ze graliscie fair, i ogolnie jako klan, dobrze, a nawet wiecej niz obrze gracie :wink:. Chcialbym jeszcze kiedys cos pomiedzy Wami, ale.. Tak po 4 max. I od nas wszyscy na ts'e, i ten sam squad. Gnz - 1 on 1 :wink: :?: (moze sie czegos nowego naucze) ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 nie grałem nigdy z nikim 1na1 - ale na publika można wbić i podziwiać jak lamie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) co do matmaty... nasze podejscie okazalo sie tragiczne, podeszlismy na luzie, pierwsza runda ledwo wygrana, druga, trzecia w plecy, na ts chaos, trzeba sie bylo pozbierac do kupy i potem na samym koncu oddalismy tylko 1 runde bo znow poczulismy sie zbyt pewnie :) wynik 17:3 z czego to 3 glupio oddane, ja w obronie neimcami 2 razy wpadlem na czyjegos nada stojac tak samo... ogolnie nie bylo tak zle, farma to juz poezja, wyscigi po fragi ja okazalem sie za wolny :P podsumowanie: z naszej strony bylo zadowalajaco, wy musicie sie zgrac, co trudno uczynic nie grajac nigdy razem :) ogolnie latwo wbrew pozorom nir bylo, gg Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Kiedy ponowny taki mecz?? Bo bym sie pisal na niego. Mam nadzieje ze wzmocnie szeregi TT. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 jesli potrzebujecie wiecej miesa armatniego - dajcie znac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Kiedy ponowny taki mecz?? Bo bym sie pisal na niego. Mam nadzieje ze wzmocnie szeregi TT. Szkoda ze Cie wczoraj nie bylo, zagralbys za mnie, ja sie tylko po mapie pałętałem ;] Podstawą do takiego spotkania jest koniecznosc porozumiewania sie przez TS'a, zgranie i umowieni na 100% ludzie, a nie takie cos ze gramy po 6 za chwile juz u nas jest 5, potem 4-ech. Ludki wychodzą bez slowa... Edytowane 19 Grudnia 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Omg sorry ale mi cos waznego wypadlo... jakby co to sie pisze na next battle, a system komend jest wsytarczajaco dobry, wiec po co ts?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Omg sorry ale mi cos waznego wypadlo... jakby co to sie pisze na next battle, a system komend jest wsytarczajaco dobry, wiec po co ts??te twoje omg zaczyna mnie draznic, powiedz cos innego np. bede myslal przed napisaniem. Oj tak "system komend" jest wystarczajaco dobry - ej jest na lewo, itd to jak powiesz :?: Bedziesz gadal yes, sir caly czas jak palant, zastanow sie ;/. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Omg sorry ale mi cos waznego wypadlo... jakby co to sie pisze na next battle, a system komend jest wsytarczajaco dobry, wiec po co ts?? Ja wogole nie pisalem tego myslac o Tobie.. :huh: Ja sie z nikim nie umawialem, M@ly mnie namowil na gre ale bez zgrania nie ma co startowac w tym.. Tak jak juz mowilem bez TS'a nie ma gry. Zapytaj czy nasi przeciwnicy uzywali komend? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 W ogole jak juz ;] No ja wcale nie myslalem ze ty to pisales myslac o mnie ;] Eh maly mic/ts to jest potrzebny w takim bfie, a do coda? Takiej perfidnej arcadowki? Zanim ty zadazysz powiedziec ze ktos jest na lewo to zdaze zginac, wole sie skupic i sam wypatrywac wroga. Trudno maly ze cie zaczyna draznic, masz jeszcze "lol" na koniec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zapytaj czy nasi przeciwnicy uzywali komend? ;]jasne ze krzyczelismy :D nie slyszeliscie ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Eh maly mic/ts to jest potrzebny w takim bfie, a do coda? Takiej perfidnej arcadowki? Zanim ty zadazysz powiedziec ze ktos jest na lewo to zdaze zginac, wole sie skupic i sam wypatrywac wroga.Tak jezeli gra 20 albo wiecej osob i jest to deathmatch lub team deathmatch ale jak gramy w S&D to sie TS przydaje.. Pozatym grajac w 5-6 kazdy ma swoja pozycje itd. zreszta nie chce mi sie rozpisywac... Ty sie o to martwic nie musisz bo i tak nie grales :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Hmm gralem, co prawda nie dlugo, ale jednak. Do tego bylem pierwszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Hmm gralem, co prawda nie dlugo, ale jednak. Do tego bylem pierwszy :>Gdzie byles pierwszy? :blink: Przeciez mysmy sie przed grą bashowali z Jin'em, M@lym i Micro chyba ;] Pierwszy to Ty wyszedles.. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Przeciez bylem obecny caly czas gdy gralismy niemcami ;/ tj. zagralem cala gre niemcami. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...