ur8an Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema ekipa! ;] Widzę, że tutaj rozgrywki CoD2 Tweakowe pełną parą idą ;] Gdzie pocinacie? ;> (nie chce mi się czytać całego topicu, bo ma sporo stron ;) ) Macie jakiś prywatny serw czy ts? ;] No i najważniejsze pytanie, jakiś termin jest na zbiorowe granie? ;] Pozdro! ;) Serwer mielismy, kanal TS'a jest... Wszystko jest na pierwszej stronie tematu.. Terminow nie ma, albo umawiamy sie przez tweaka lub gg.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 No to jak robimy, może dzisiaj jakaś ustawka? ;] Na jakich serwach grywacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 obecnie gram na 213.77.27.164:28960 , 212.203.134.114:28960 i 62.75.216.62:23702 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema ekipa! ;] Widzę, że tutaj rozgrywki CoD2 Tweakowe pełną parą idą ;] Gdzie pocinacie? ;> (nie chce mi się czytać całego topicu, bo ma sporo stron ;) ) Macie jakiś prywatny serw czy ts? ;] No i najważniejsze pytanie, jakiś termin jest na zbiorowe granie? ;] Pozdro! ;) Ty dupo, nie dalej rok temu numeru gg to teraz sie wypchaj, zadnego IP i TS Ci nie dajemy :). A Oskowi to nawet numer tel dales lajzo :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Pogralem chwile z jakimis lamami, ale nie chce mi sie juz dzis grac.. Jutro moze.. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ty dupo, nie dalej rok temu numeru gg to teraz sie wypchaj, zadnego IP i TS Ci nie dajemy :). A Oskowi to nawet numer tel dales lajzo :wink:.a ty mi nawet ksiązke sprawdzasz?! widać że lubisz chłopaków : P bo tyle fajnych dziewczyn mam w tel- a ten tylko o Don'a pyta :D hie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 a ty mi nawet ksiązke sprawdzasz?! widać że lubisz chłopaków : P bo tyle fajnych dziewczyn mam w tel- a ten tylko o Don'a pyta :D hie ;] :lol:. A ten Ty kopiuje od mojej siostry z tel tapety z golymi facetami ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 No ładnie ;] Widzę, że tutaj niezła inwigilacja odchodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Panowie zaczełem grac, przeszedłem 2 pierwsze misje rosjanami i zaczełem brytyjska kampanie , a dlaczego nie moge przejsc tej trzeciej rosyjskiej ? tak jakbym ją ominął :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Panowie zaczełem grac, przeszedłem 2 pierwsze misje rosjanami i zaczełem brytyjska kampanie , a dlaczego nie moge przejsc tej trzeciej rosyjskiej ? tak jakbym ją ominął :/Chyba tematy pomyliłes.. :arrow: Call Of Duty 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 trzeba by cos zagrac ;] zbierac ekipe i pogramy w tweakowym gronie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Mi dzisiaj bardzo pasuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 nop to kiedy gramy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 trzeba by cos zagrac ;] zbierac ekipe i pogramy w tweakowym gronie ;) Obecny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Coś nie widze M@lego..... :cry: Co sie z nim dzieje... Nie odzywa sie, nie pisze nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Tylko powiedzcie gdzie gramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Coś nie widze M@lego..... :cry: Co sie z nim dzieje... Nie odzywa sie, nie pisze nic... hyhy, sprawdz jego grupe ;] ale kontaktowac sie z nim da rade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Coś nie widze M@lego..... :cry: Co sie z nim dzieje... Nie odzywa sie, nie pisze nic... M@ly dostal bana.. Znow :P Odezwij sie do mnie na gg to Ci dam jego gg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 WoW maly dostal bana? Ano tak rzeczywiscie nerowy chlopak, ale przeciez FAQ narobil itp...? Gdzie gracie, jakie ip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Hehe ,pzypomina mi sie jak sie zbieralismy kiedys do gry :) chętnych pelno ale nikt nie gra :mur: ja gram zawsze na 213.77.27.164 gralem bo włsanie na serwerku zmieniono haslo bylo ''tweak'' a jak jest teraz to nikt nie napisal :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ten server jest spoko ale ostatnio ciagle hasla wymaga, ciagle jakis spar itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 no bo jak gramy pcw to zakladmy hasla no i wtedy wiadomo ze nikt poza nami nie ma dostepu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Oszukales nas, mielismy pograc, a tu jeb taki czlonek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 hehe no coz nie zawsze jest to mozliwe ;] moze jutro, aczkolwiek nie obiecuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Oszukales nas, mielismy pograc, a tu jeb taki czlonek ;]Wstydziles sie do nas na TSie odezwac? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Krzyczalem, ale te glosniki cos nic glosu nie przepuszczaja, zepsute chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Krzyczalem, ale te glosniki cos nic glosu nie przepuszczaja, zepsute chyba ;]Aaa cierpisz na brak mikrofonu ;] No to do sklepu marsz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chrystian Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Aaa cierpisz na brak mikrofonu ;] No to do sklepu marsz ;) Dobra koniec gadania o mikro, najpierw musimy sobie stalego ts'a zalatwic. I najwazniejsze pytanie kiedy gramy :?: Dzisiaj pewnie nikogo w domach ne bedzie, takze moze w niedziele wieczorem, bo rano to pewnie 2kac'e beda meczyc :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 siemacie pro gejmerzy! ej czemu ja nic nie wiem o zadnych rozgrywkach... no fakt raz na miesiac czytam forum heh. to o co chodzi bo nie chce mi sie czytac? chyba nie zapomnieliscie o mnie co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 gramy dzis?:> o 19 :) bedzie ekipa zamkniemy serwer i popykamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...