s0n1c Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Hmm co sie stalo z serwkiem Powera? Bo cos nie laczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ej podajci mi ajpi wszystkie bo nie chce mi sie czytac postow a z checia nakopal bym wam po [gluteus maximus]ch! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ej podajci mi ajpi wszystkie bo nie chce mi sie czytac postow a z checia nakopal bym wam po [gluteus maximus]ch! 213.77.27.146:28960 Przeczyszcze ci dupsko :-P bez podtekstów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 server padl z przyczyn blizej nie okreslonych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Mam pytanko:Jak postawić taki server jak np gamesnet(dopracowany) że mam zminimalizowany na pulpicie a ludki sobie graja i jak cfg zrobic.Męczyłem sie z 2h ale to co wychodzilo to nie bylo 100% a i jakie servery znane w polsce(pofpaf i games)maja ustawione rate w cfgserwerów?Dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam pytanko do Was panowie :) A mianowicie wkurza mnie jedna zecz. Mam myszke MX500, jest ona wysluzona ale jeszcze daje rade ;) I problem tki w tym, ze w grach dzialaja mi jedynie 3 klawisze :( Czy ktos wie co trzeba zrobic, zeby bylo mozna wykorzystac w grze np. 5 lub 6 klawiszy z myszki ?? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 program mousemapper, przypisuje przyciskom myszy przyciski z klawiatury, tak ze np RMB to K, w grze ustawiasz to co chcesz na litere K i dziala po nacisnieciu K i RMB;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 milo ze akurat mnie wykopujecie jak ma wejsc ktos z klanu... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 to gnz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Hehe jak nie wejdzie ktos ot temu powera to taka sielana na serwie ze hej. Mozna biegac przez sam srodek mapy :D Kiedy jakies rozgrywki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Są to jakieś klany które chą zagrac spary w cod2?to zapraszam.serv jest i to git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Są to jakieś klany które chą zagrac spary w cod2?to zapraszam.serv jest i to gitnie bardzo rozumiem ta wypowiedz :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 problemy ze wzrokiem? ;] szuka klanow na spara, ma dobry serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 faktycznie mam problemy ze wzrokiem, teraz jak to przeczytalem to zrozumialem :D jaki klan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nowy,jeszcze nie jest w cb.Ale Każde doświadczenie się przyda jak wiadomo.Jesli ktoś potrafi mi zaoferowac doby klan cos ala ff to zchęcia pomyśle o zmianie dotychczasowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 to gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 nasz klan to LesneLudki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 gnz ma aimbota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 grał ktoś teraz z tweak'a na serwie leśnych ludków? :] mark2k5 jakby co to ja :] nie wymiatam za bardzo, ale lubię sobie porozrzucać trochę ołowiu po mapie ;d hehe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Hehe smieszne te lesne ludziki, dostana pare razy i juz z serwa uciekaja :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ja tam nie uciekam ... ;] może trafiłeś na powera ;] przed chwilą pograłem z nirealnym "ung" ktory miotal pomimo pingu z [gluteus maximus] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ja tam nie uciekam ... ;] może trafiłeś na powera ;] hahaha to gnz, mowil nam na ts mniej wiecej tak "kur** jada mnie wszyscy na serwerze jak chcą, wychodze" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 normalnie myślałem ze wyjdę z siebie :( radiówa dobija szczególnie jej humorki :( brak słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 80.51.158.66:28960 nasz nowy publik :) do godziny 17 moze troche lagowac, po 17 powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 80.51.158.66:28960 nasz nowy publik :) do godziny 17 moze troche lagowac, po 17 powinno byc ok To kiedy szpilacie? Chętnie bym sie dołączył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przewidujecie dzisiaj jakies rozgrywki? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przewidujecie dzisiaj jakies rozgrywki? :D dzień jak codzień ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 dzień jak codzień ;] Cokolwiek by to oznaczało ;] Ale dzis "pozamiatałem" na tym waszym "nowym" serwie.. Jakis mod byl ze tylko rilfe.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ostatnio znalazlem fajny serwer z modem Wildcards CoD2 Offensive 82.192.81.6:28960 Musze powiedziec ze gra sie naprawde fajnie, polaczenie ET z CoD Zajrzyjcie tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Cokolwiek by to oznaczało ;] Ale dzis "pozamiatałem" na tym waszym "nowym" serwie.. Jakis mod byl ze tylko rilfe.. http://img357.imageshack.us/img357/4852/garandxd3xl.th.jpg[/img] :lol: Rzesz pozamiatał ;) jak gram często na tym pierwszym i rzadko na pif pafie(tu to mnie dzisiaj od chiterow wyzywali, ale prawda jest taka ze słaby poziom server ma). Mam pytanko znacie jakies dobre serwy(wysoki poziom) bo troche zaczynam popadać w rutynę i przestaje się rozwijać ;) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...