Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko:Jak postawić taki server jak np gamesnet(dopracowany) że mam zminimalizowany na pulpicie a ludki sobie graja i jak cfg zrobic.Męczyłem sie z 2h ale to co wychodzilo to nie bylo 100% a i jakie servery znane w polsce(pofpaf i games)maja ustawione rate w cfgserwerów?Dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko do Was panowie :) A mianowicie wkurza mnie jedna zecz. Mam myszke MX500, jest ona wysluzona ale jeszcze daje rade ;) I problem tki w tym, ze w grach dzialaja mi jedynie 3 klawisze :( Czy ktos wie co trzeba zrobic, zeby bylo mozna wykorzystac w grze np. 5 lub 6 klawiszy z myszki ?? Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cokolwiek by to oznaczało ;]

Ale dzis "pozamiatałem" na tym waszym "nowym" serwie.. Jakis mod byl ze tylko rilfe..

http://img357.imageshack.us/img357/4852/garandxd3xl.th.jpg[/img]

:lol:

Rzesz pozamiatał ;)

jak gram często na tym pierwszym i rzadko na pif pafie(tu to mnie dzisiaj od chiterow wyzywali, ale prawda jest taka ze słaby poziom server ma).

Mam pytanko znacie jakies dobre serwy(wysoki poziom) bo troche zaczynam popadać w rutynę i przestaje się rozwijać ;)

Dołączona grafika

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi