m1xer Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 gra sie fajnie.. tylko ja zaslaby dla was jestem i mnie lejecie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zabijcie mnie ale nie mam pojęcia o co chodzi z tymi flagami. Normalnie sie poddaje. Jak będzie więcej osób to dajcie cynk zagramy w TDM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Juz chyba wiesz o co chodzi ;) Gralem chwilke i mi laguje :sad: Chyba nie pogram z wami.. M@ly bedzie mial gorsze statsy jak mnie nie bedzie ;) EDIT Prosze ładnie podziękowac Crosis'owi u ktorego wyprosiłem przyklejenie tematu! :) EDIT2 Gramy we 3-ech na serwie, ktos ma ochote dolączyc? Edytowane 11 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Niestety, maszyna na której lecą serwery jest w tej chwili za słaba. Będę zmuszony wyłączyć serwer tweaka do czasu skombinowania mocniejszego procesora. Jutro serwer Tweaka zgaśnie na czas nieokreślony - bo z takimi lagami się nie ma sensu męczyć (brakuje mocy proca zwyczajnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Buuuu szkoda.. No coz bywa.. Chlopaki dalej tam graja deatmatcha w 5 albo 6.. Ja gram od rana i mam dosyc.. Rzeczywiscie lagi na serwie mialem, ale dalo sie wytrzymac.. LOBO jak tylko cos bedziesz wiedziec to daj znac.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Tak z ciekawości, na jakiej maszynie to chodzi? I jakim łączu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Tak z ciekawości, na jakiej maszynie to chodzi? I jakim łączu? W tym momencie na biednym celku 600@900 gentoo linux (2 serwy) ... niestety p3 1 GHz musiałem oddać :D Łączę - tu sprawa jest dość trudna - bo nie wiem jaka może być maksymalna przepustowość ode mnie - ale poniżej 5 mbit to nie spada .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Niestety, maszyna na której lecą serwery jest w tej chwili za słaba. Będę zmuszony wyłączyć serwer tweaka do czasu skombinowania mocniejszego procesora. Jutro serwer Tweaka zgaśnie na czas nieokreślony - bo z takimi lagami się nie ma sensu męczyć (brakuje mocy proca zwyczajnie). Qrcze wielka szkoda... :mur: no to czekamy na szybkie rozwiazanie :lol: i nastepne pojedynki.a do tego czasu sobie potrenuje gdzie indziej B) jak cos to prosze o info o serwie :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Na normalnych serverach sie lepiej gra u was za bardzo kampersko jest. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A to trzeba przyznac.. Deathmatch to u nas dzis byla zabawa w chowanego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A to trzeba przyznac.. Deathmatch to u nas dzis byla zabawa w chowanego ;) Tjjja.Szczegolnie rano :D chowaniec na calego ale i tak wole tu niz gdzie indziej :-P Czekamy na reaktywacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 taaa.... Fajnie by sie grało gdyby nie mój problem z DirectX :sad: Ciągle wywala mi ten sam błąd - i wyrzuca do windy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Jak ktos bedzie chetny do grania z rana to dawajcie na serwer LOBO moze jeszcze bedzie a jak nie to niech ktos zaproponuje jakis nowy dla nas czyli twekowcow.Jak znajdzie sie ktos chetny to tak ok.11 z ranca mozna sie ustawic na male pykanko B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Dobra z wiadomych przyczyn nie ma serv'a. Teraz propozycja dla Was. Robimy klan, tak jak w cod1 byl TT, to w cod moze byc takze TT. Normalny squad tych ludzi, ktorzy grali na servie LOBO, oraz chetnych. Ale klan bez servera to nie klan, i czy byscie byli sklonni do zakupu servera na pif paf'ie, 10 zl/slot/miesiecznie, czyli 30 zl/3 miesiace. Czy jestescie za tym, aby powstal klan, aby miec server, i w ogole co o tym myslicie, i kto by na to poszedl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Panowie, jutro mogę pograć z wami, dziś nie będę w stanie. Jubel wyprawiam, 17 lat skończyłem. Czuję w kościach, że dostanę oryginała CoD 2 ; ] Pozdro 600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Oczywiscie z rana poszpilalismy z M@lym na jakims publicu, bardzo przyjemnie :) Btw. TS rzondzi ;] Rano ownowalem xD Co do klanu i serwera to ja bym sie pisal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 E tam, o ts'e to ja juz dawno wiedzialem, ale zeby nie bylo, ja caly czas podpowiadalem Ur8an'owi, On mi wcale nie :twisted: :twisted2: :!: Takze Ur8an czemu nie pokazales koncowego sreena z statami :wink: :twisted: :?: Czyli co nikt wiecej, nie jest chetny na klan i server :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Powiedzcie mi kiedy pykacie i na jakim servie ;) Z chęcią pogram z wami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Skołowałem procek (żaden kosmos - p3 933) ale to zawsze będzie z 30% szybsze niż goowniana celina. Zamontuje go jutro i jutro ok południa odpalę serwer. Podam tu IP gdyby się zmieniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Brawo LOBO! Panowie zamiast na Pif-Paf zlozymy sie dla LOBO na lepszy sprzet ;) To czekamy na serwer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 To ja daje propozycje serwkow na dzisiejszy wieczor :D 80.154.33.176:28966 - ping ~50, vote. 82.92.107.136:28960 - ping ~50, brak vote, praktycznie pusty (czyli dla nas) 85.214.29.45:28961 - ping tez dobry, fajnie sie gra, za duzo ludu nie jest. 82.150.133.196:28960 82.93.91.206:28962 Te sa z modami. Dlatego nie wchodzilem ale napeno sa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Juz nie moge sie doczekac aby z Wami popykac, jednak juz sie boje o moje problemy z netem. Pewnie na pozatku bedzie problem z portami. Wiecie z jakich korzysta CoD2? Gdyby ktos mogl podac koncowe czesci adresow serwerow, np. j/w 28966, 28960, itd. Ewentualnie jakims firewalem sprawdzic, w czasie gry, przez jakie porty sie laczy. Z gory thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Serwer LOBO jest na porcie - 22004 To jest najwazniejszy port o ile LOBO postawi nam serwa, tam sie najlepiej gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie watpie ;) Pewnie jest jeszcze jakis port, przez ktory cod2 sprawdza legalnosc cdkey`a... To bedzie drugi najwaznijeszy port, jesli takowy istnieje wogole :P Z innej beczki. Multi CoD2 mocno rozni sie od jedynki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Nie watpie ;) Pewnie jest jeszcze jakis port, przez ktory cod2 sprawdza legalnosc cdkey`a... To bedzie drugi najwaznijeszy port, jesli takowy istnieje wogole :P Z innej beczki. Multi CoD2 mocno rozni sie od jedynki? Dodatkowego portu nie ma, ale jest powszechnie znany sposób na obejście tego... Największą różnicą w porównaniu z jedynką jest chyba sposób naliczania obrażeń... W COD2 giniesz wtedy, kiedy dostaniesz dużo strzałów w krótkim czasie, jak dostaniesz np. jeden nabój z thompsona to po paru sekundach życie wraca Ci do maxa... Oczywiście postrzał w klatę rifla też zabija... To jak panowie? Gramy dziś cuś??? :) Edytowane 12 Listopada 2005 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Pytanie - GDZIE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie watpie ;) Pewnie jest jeszcze jakis port, przez ktory cod2 sprawdza legalnosc cdkey`a... To bedzie drugi najwaznijeszy port, jesli takowy istnieje wogole :P Z innej beczki. Multi CoD2 mocno rozni sie od jedynki? Gra na kazdym porcie sprawdza czy cd-key jest oryginalny, chodzi tylko o to, czy dany server jest scracowany. A multi rozni sie od cod1, ale widac, ze podstawy zostaly zachowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Orginala bede miec ;) wiec nie chodzi mi o nic nielegalnego. Poprostu musze admina ppopytac aby odblokowal porty, wiec musze wiedziec jakie to sa. Przekonam sie w praniu, jak tos ie spisuje, przywracanie zycia. Juz sie doczekac nie umie, znow stopnie poleca na dol :| A bardziej sie juz nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Serwery z dodanym paskiem życia takim jak w jedynce mnożą się bardzo szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...