Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Juz chyba wiesz o co chodzi ;)

Gralem chwilke i mi laguje :sad:

Chyba nie pogram z wami.. M@ly bedzie mial gorsze statsy jak mnie nie bedzie ;)

EDIT

Prosze ładnie podziękowac Crosis'owi u ktorego wyprosiłem przyklejenie tematu! :)

EDIT2

Gramy we 3-ech na serwie, ktos ma ochote dolączyc?

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, maszyna na której lecą serwery jest w tej chwili za słaba. Będę zmuszony wyłączyć serwer tweaka do czasu skombinowania mocniejszego procesora. Jutro serwer Tweaka zgaśnie na czas nieokreślony - bo z takimi lagami się nie ma sensu męczyć (brakuje mocy proca zwyczajnie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ciekawości, na jakiej maszynie to chodzi?

I jakim łączu?

W tym momencie na biednym celku 600@900 gentoo linux (2 serwy) ... niestety p3 1 GHz musiałem oddać :D

Łączę - tu sprawa jest dość trudna - bo nie wiem jaka może być maksymalna przepustowość ode mnie - ale poniżej 5 mbit to nie spada ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, maszyna na której lecą serwery jest w tej chwili za słaba. Będę zmuszony wyłączyć serwer tweaka do czasu skombinowania mocniejszego procesora. Jutro serwer Tweaka zgaśnie na czas nieokreślony - bo z takimi lagami się nie ma sensu męczyć (brakuje mocy proca zwyczajnie).

Qrcze wielka szkoda... :mur: no to czekamy na szybkie rozwiazanie :lol: i nastepne pojedynki.a do tego czasu sobie potrenuje gdzie indziej B) jak cos to prosze o info o serwie :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra z wiadomych przyczyn nie ma serv'a. Teraz propozycja dla Was. Robimy klan, tak jak w cod1 byl TT, to w cod moze byc takze TT. Normalny squad tych ludzi, ktorzy grali na servie LOBO, oraz chetnych. Ale klan bez servera to nie klan, i czy byscie byli sklonni do zakupu servera na pif paf'ie, 10 zl/slot/miesiecznie, czyli 30 zl/3 miesiace. Czy jestescie za tym, aby powstal klan, aby miec server, i w ogole co o tym myslicie, i kto by na to poszedl :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, o ts'e to ja juz dawno wiedzialem, ale zeby nie bylo, ja caly czas podpowiadalem Ur8an'owi, On mi wcale nie :twisted: :twisted2: :!:

Dołączona grafika

Takze Ur8an czemu nie pokazales koncowego sreena z statami :wink: :twisted: :?:

Czyli co nikt wiecej, nie jest chetny na klan i server :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja daje propozycje serwkow na dzisiejszy wieczor :D

80.154.33.176:28966 - ping ~50, vote.

82.92.107.136:28960 - ping ~50, brak vote, praktycznie pusty (czyli dla nas)

85.214.29.45:28961 - ping tez dobry, fajnie sie gra, za duzo ludu nie jest.

82.150.133.196:28960

82.93.91.206:28962

Te sa z modami. Dlatego nie wchodzilem ale napeno sa ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz nie moge sie doczekac aby z Wami popykac, jednak juz sie boje o moje problemy z netem.

Pewnie na pozatku bedzie problem z portami. Wiecie z jakich korzysta CoD2? Gdyby ktos mogl podac koncowe czesci adresow serwerow, np.

j/w 28966, 28960, itd.

Ewentualnie jakims firewalem sprawdzic, w czasie gry, przez jakie porty sie laczy.

Z gory thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie watpie ;)

Pewnie jest jeszcze jakis port, przez ktory cod2 sprawdza legalnosc cdkey`a... To bedzie drugi najwaznijeszy port, jesli takowy istnieje wogole :P

Z innej beczki.

Multi CoD2 mocno rozni sie od jedynki?

Dodatkowego portu nie ma, ale jest powszechnie znany sposób na obejście tego...

Największą różnicą w porównaniu z jedynką jest chyba sposób naliczania obrażeń... W COD2 giniesz wtedy, kiedy dostaniesz dużo strzałów w krótkim czasie, jak dostaniesz np. jeden nabój z thompsona to po paru sekundach życie wraca Ci do maxa... Oczywiście postrzał w klatę rifla też zabija...

To jak panowie? Gramy dziś cuś??? :)

Edytowane przez Dziobak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie watpie ;)

Pewnie jest jeszcze jakis port, przez ktory cod2 sprawdza legalnosc cdkey`a... To bedzie drugi najwaznijeszy port, jesli takowy istnieje wogole :P

Z innej beczki.

Multi CoD2 mocno rozni sie od jedynki?

Gra na kazdym porcie sprawdza czy cd-key jest oryginalny, chodzi tylko o to, czy dany server jest scracowany.

A multi rozni sie od cod1, ale widac, ze podstawy zostaly zachowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orginala bede miec ;) wiec nie chodzi mi o nic nielegalnego. Poprostu musze admina ppopytac aby odblokowal porty, wiec musze wiedziec jakie to sa.

Przekonam sie w praniu, jak tos ie spisuje, przywracanie zycia.

Juz sie doczekac nie umie, znow stopnie poleca na dol :| A bardziej sie juz nie da...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi