ur8an Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 To musisz czesciej z nami grac.. Ja z M@lym gramy chyba od 3-ech dni caly czas :P Niestety wolne sie konczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 :D tez wskocze o 19 mój nick to "bobi" :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Dawno z wami nie grałem... jakiś jeden dzień!! też będę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Qrcze 2 dni przerwy mialem a tu takie zmiany :) dzis o 19 nie moge dopiero jak cos to bede ok.22 niestety :sad: ale jak ktos bedzie to sie z checia przylacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Tez z wami pogram... ale raczej wasz pomysl na klan wygląda bardziej 4fun niz abyscie zamierzali podbijac scene (która dopiero czeka na gre)..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Tez z wami pogram... ale raczej wasz pomysl na klan wygląda bardziej 4fun niz abyscie zamierzali podbijac scene (która dopiero czeka na gre).....Zamiast komentować lepiej sie dołącz.Może coś z tego fajnego wyniknie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak na moje to klan jedynie 4FUN, bo granie dlasportu już od dawna mnie nie bawi i podejżewam że nie nazbieracie za dużo chętnych no chyba ze gramy dla zabawy to jestem jak najbardziej za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Spokojnie, narazie jeszcze za wczesnie zeby myslec o powaznym klanie i powaznym graniu, pozatym do tego trzeba ludzi ze skillem a narazie to znalazlbym na tweaku moze 4-5 osob ktore naprawde umieją grac.. Narazie sie spotkajmy o 19.00 na sewerze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 bylem, dostalem w dupe 3 razy, wyszedlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Piękniejszego spotkania chyba nie grałem jeszcze, w druzynie z Pepkiem (:*) rozlozylismy trojke bobiego i innych w Headquaters :D Ale bylo dramatycznie, ostatnia minuta zadecydowala o pewnym zwycięstwie TT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) napiszcie mi tu jak tego nicka mam wpisac :) bo gram dopiero drugi dizen w to :-P wiec sie musze podszkolic troche nie umie celoweać dobrze . jak wy celujecie w biegu?? ze zblizeniem czy normalnie na pale ?? Edytowane 13 Listopada 2005 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 bylem, dostalem w dupe 3 razy, wyszedlem...Mną też dzisiaj pozamiatali. Ale to nic w końcu grałem trzeci raz. Pogram troszke więcej, moze ktoś jakiś podpowiedzi udzieli i powinno być lepiej. Ur8an, M@ly podzielcie sie tajemnicami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Ehh rzeczywiście dziś z ur8anem wygraliśmy z resztą świata. Ale popełniłem kilka karygodnych błędów ;) Nie wiem czemu... mapa jedna z moich w miarę lubianych, z Garandem moim kochanym celowałem dwa metry od przeciwnika... niedobrze się dzieje w państwie duńskim, ale liczy się efekt końcowy. Miałem moje staty zamazać, ale co tam, śmiejcie się: M@ły dzisiaj był w niezbyt dobrym stanie, widać chłopak nie dosypia: Edytowane 13 Listopada 2005 przez pepek0206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) a dzisiaj okturej graćie tez bym się posparigował troche zwami B) . wczoraj miałem wywody w domu i nie mogłem być o 19.00 :razz: ---------------------- Pisz poprawnie i wyraźnie. Nie rób takich prostych błędów ortograficznych. Aby oddzielić wyraz od drugiego wystarczy wcisnąć raz 'spację', nie trzeba wciskać jej dwa, trzy razy. Poniżej ten sam tekst w wersji poprawnej. // Crosis A dzisiaj o której gracie? Też bym się posparingował trochę z wami B). Wczoraj miałem wywody w domu i nie mogłem być o 19.00 :razz: postaram się trochę rozbudować definicje z nią związane zawsze mi było daleko do spaci :mur: ,tak to czasami jest jak sie niedosypia i się ma stresy :cry: Edytowane 14 Listopada 2005 przez sQunsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 zapomnialeś dodać ze nie pisze się ŚLONSK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 wczoraj wrocilem, chwile pogralem, forme stracilem ;( ale dzis troszku Was pojade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) eee tam powerslave to tylko ksywka, nic poza tym. Dopóki nie był pod swoim nickiem, każdy go łotał. jak chciał ;) potem się przestraszyli, jak się ujawnił i nadrobił kilka fragów, ale ogólnie kiła ;) Edit: Czepialska pipa :P Edytowane 14 Listopada 2005 przez pepek0206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Cholera chcę bardzo popykać z wami ale mam lagi jak cholera, nie wiem co jest grane. Antywirus/antyspyware i inne [ciach!]ły zapuszczam i echo. Dalej ping 200-250 w CoD i CoD 2. Szlag mnie trafia powoli. Dowalę formata chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 eee tam powerslave to tylko ksywka, nic poza tym. Dopuki nie był pod swoim nickiem, każdy go łotał. jak chciał ;) potem się przestraszyli, jak się ujawnił i nadrobił kilka fragów, ale ogólnie kiła ;)hehe jestem zywa legenda :D *dopóki :P nie moglem dzis grac bo klan mi tu trul ze mamy trenowac w cod1 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam Hmmm ja jeszcze musze czekac...W wirtusie dopiero 18.XI :mur: Ale na pewno do was dolacze:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam Hmmm ja jeszcze musze czekac...W wirtusie dopiero 18.XI :mur: Ale na pewno do was dolacze:) Pozdro eee cala Polska czeka, a my gramy... (sam sobie dokoncz :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Gramy cos dzisiaj panowie, bo znalazlem troche czasu, a pare helmetow z glow niemcow bym ubil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ej boys, and no boys, no girls 8). Gramy dzisiaj :?: Wlasnie z pracy wrocilem, chetnie cos pogram z prO plejerami B). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ej boys, and no boys, no girls 8). Gramy dzisiaj :?: Wlasnie z pracy wrocilem, chetnie cos pogram z prO plejerami B).no to może cos po 21 pykniemy?:> bo dzis wreszcie moge sie z wami pobawić [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja dzis nie moglem z Wami zagrac.. Wrocilem do domu chwile przed 20.00, teraz mam prace, przypuszczam ze pozniej i tak nie bedzie z kim grac.. Najblizszy wolny termin -> piątek wieczór.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Banda Małych Fiutkow (nie obrazając nikogo :)) Wraca do gry: http://cod.fpp.pl/#news2092 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 kolejny klan do rozwalenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 to kiedy sobie pogramy/;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Moze dzisiaj? ;] W sumie zrobilem co mialem dzis zrobic, moze pyknąc jakis meczyk [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 to kiedy sobie pogramy/;]:arrow: Moze dzisiaj? ;] W sumie zrobilem co mialem dzis zrobic, moze pyknąc jakis meczyk [; Good idea :idea: :!: ...:twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...