Skocz do zawartości
cavarr

Call Of Duty 2 - Rozgrywki PurePc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

M@Ly napisał(a):

Lepiej zrobisz jak wyjdziesz, i to najszybciej jak potrafisz. I nie zwoluj kumpli z osiedla.

1: Jak bede chcial to bede wchodzil i wychodzil - to jest server LOBO dla tweaka, a nie jest twoją wlasnością!

2: Nie z osiedla: tu jest jego profil na tweaku: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=117707 (Dead_Game = Gmyru). Do tego jak jesteś az tak ograniczony, że dla ciebie wszyscy mieszkają na osiedlu.

3: Na serverze mozesz pokazać coś wiecej, po za tym ze twoja kultura jest na bardzo niskim poziomie

4: Niby kampil - Ma prawo bronić radia i stać wtedy w jednym miejscu - zabil cie? trudno nie uwazasz!!

5: Widze ze tworzy się nowe pokolenie prO playerów - Uwazają się ze przynależą do jakiegos TEAM`u\KLANU a tak naprawde nic nie wiedzą o jego przeszłosci...

Tyle z mojej strony!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NEWYORKER napisał(a):

WiTTam

Ta stare dobre czasy cod-a jak na serwie bylo nas ponad 20 fragow.

trzeba sie bylo dzielic na pododdzialy zeby grac spary np NOM(niepowazna organizacja militarna : :-P ),

MTK i CRAZY cos tam cos tam.

Potem z elity + najdroch( cze dziubasku ) B) powstal Tweak Team ktory rozegral kilka spotkan CB, a

potem wszystko jeb%@ o tak :mur: .

Dobra dosc bo sie lezka w oku kreci :wink:

Aha dzieki nam wylansowal sie twin B) obecny gracz BMF .Nerwusek <_< powodzenia zycze HyHy.

Pozdrawiam starych i nowych plajerow z TT

:*

Popracowalem nad sobą od tamtego czasu... ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Onio napisał(a):

4: Niby kampil - Ma prawo bronić radia i stać wtedy w jednym miejscu - zabil cie? trudno nie uwazasz!!

Szkoda ze wtedy nie bronil radia.. stal na dachu ze snajpa i walił do nas..

Onio napisał(a):

3: Na serverze mozesz pokazać coś wiecej, po za tym ze twoja kultura jest na bardzo niskim poziomie

Mhmm Twoja za to byla na bardzo wysokim :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Onio zgadzam się z toba, większość tu obecnych nie ma pojęcia czym był TT a o przeszłości to już nie wspomnę. Aczkolwiek najlepiej mi się grało w zimę 2003 kiedy to wyszedł COD1 i graliśmuy na serwerze marcelusa, wtedy były piękne gry, zarąbiste taktyki. Szkoda że już nie czuje tego klimatu. Ale ze starymi wyjadaczami z chęcią zagram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ur8an napisał(a):

Szkoda ze wtedy nie bronil radia.. stal na dachu ze snajpa i walił do nas..

Ur8an po co ta klotnia? Nie chce tutaj nikogo obrazac, ale denerwuje mnie to, ze moj qmpel nie moze sobie pograc bo nagle jakis "prO" wyskakuje z textem ze kampi. Kazdy gra jak gra!! I nikt nie jest idealny!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dlaczego was boli tak kampienie w tej grze, raz że to nie quake i dedmecze w tej grze to porażka (nic ciekawego), a druga sprawa troche taktyki i można zajść snajpera z boku/tyłu. dajcie sobie już luzu trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemo napisał(a):

Ale dlaczego was boli tak kampienie w tej grze, raz że to nie quake i dedmecze w tej grze to porażka (nic ciekawego), a druga sprawa troche taktyki i można zajść snajpera z boku/tyłu. dajcie sobie już luzu trochę.

Oj tak wspanialy pomysl, bedziesz naszym szefunciem od taktyki, pewnie dojdziemy do pierwszego miejsca w cb :lol:.

Oj prO plejerzy gramy cus :?: Ja dzisiaj mam koniec pracy i zaczal sie weekend, i od teraz do niedzieli 24:00 moge grac non-stop :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomekbobi napisał(a):

MAŁY czemu wyszedłeś z serwa?? tak fajnie się Ciebie zabijało :lol: :wink:

Wez nic nie mow :|. Po prostu zly dzien, czlowiek zmeczony po robocie, a Ty w szkole sie obijasz, to czemu tu sie dziwic. Ale jechales mnie, jechales, ja chyba mialem 2/6, a Ty 7/2 czy cus takiego, wkurzylem sie jeszcze bardziej niz bylem wkurzony i opuscilem server.

A tak BTW dlaczego nikogo o 21, 22, 23 nie bylo chetnego do grania :angry: :!: :?:

Ur8an mial usprawiedliwienie (4 czy 6 razy format, lol), a reszta, gdzie? Mieliscie wieczor kawalerski? Dzien przed weselem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pepek0206 napisał(a):

Koncert Lao Che

Miazga i rozpie**ol!!, żałujcie, że nie byliście ;)

weekend się zaczął, jeszcze pogramy. M@ły będziesz wypoczęty...

Oi!

Taaaaa, bysmy zagrali jak by server Lobo dzialal :blink: :?.

:unsure: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M@Ly napisał(a):

Wez nic nie mow :|. Po prostu zly dzien, czlowiek zmeczony po robocie, a Ty w szkole sie obijasz

czemu twierdzisz, ze skoro ty pracujesz to kazdy inny sie obija? :blink:

ja sie ciagle staram pograc, ale jak ktos z mojej ekipy jest to gram z nim :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powerslave napisał(a):

czemu twierdzisz, ze skoro ty pracujesz to kazdy inny sie obija? :blink:

ja sie ciagle staram pograc, ale jak ktos z mojej ekipy jest to gram z nim :P

Napisalem Ty, a nie Wy, czy to nie roznica :?: A tak BTW to z pepkiem siedze na ts'a i agg czesto, takze czlowieku co Ty mozesz wiedziec o pracy.

Onio napisał(a):

Bylem przekonany ze granie to relax... dla M@lego to praca ?? :D

Tak nie ma to jak byc inteligentnym inaczej. Brawa dla tego pana, pewnie daleko zajdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hospes napisał(a):

JOŁ ziomale ja też zagram jak za dawnych czasow :razz: , jestem juz troche stary ale co tam :lol: dajcie znac kiedy, jaki serw i adres ts OSEK dziadku żyjesz jeszcze :razz: :lol:

Ja tez jestem chetny :wink:.

A mozemy o 20 tutaj:

Server: :arrow: Server LOBO

IP:

149.156.87.232:22004

Password:

tweakcod2

TS:

IP:

gry.ghnet.pl:8767

Kanal:

[- CoD - SqL -]

Haslo:

rulez1

Sub-kanal

#cod2 || rozgrywki.tweak.pl

A Oska nie ma od piatku, co dwa tygodnie ma szkole. Politechnika Gdanska, budownictwo, inzynieria ladowa :wink:. Bedzie w niedziele wieczorem, takze raczej z nami nie zagra :). A w poniedzialek lece do niego po pracy odebrac moje biureczko, ktore mi kupil na allegro :D. Oto to biureczko, ah cudenko :wink:, a Wy co o tym myslicie :?: :arrow: BIURKO - ALLEGRO !!!

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh NY-er dresie parszywy ty jeszcze zyjesz? heh no ekipa ekipą ale trzeba coś zacząć grac. nowa gra stary skład?:> twin kiepie przeciez z tą twarzą do coda sie nie nadajesz :] buzka dziubki i dajcie znac na gege jak bedziecie Niepowaznie Ogrywać Małolatow... papa :]

Edytowane przez najdroch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi