Invenis Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Witam. Mam takie pytanie otoz na mojej klawiaturze jest kilka przyciskow multimedialnych min. email oraz media i teraz chcialbym zeby przycisk email otwieral mi przegladarke internetowa(opera) a przycisk media odtwarzacz filmow. teraz jest tak ze email otwiera outlook expressa a media winampa. Jak mozna to pozmieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaska Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Prawdopodobnie trzeba wgrać oprogramowanie od klawiatury i tam poszukać odpowiednich opcji. Np. w moim Logitechu tak jest. Poczytaj instrukcję obsługi. Nie jesteśmy wróżki, żeby wiedzieć jaką masz klawiaturę i jak to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invenis Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 mam klawiature media techa,jest z nia dyskietka ale do instalacji sterow w w98,pytam dlatego ze slyszalem o jakis programach ktore umozliwiaja jakis remapping klawiszy,czy cos takiego. btw. skoro domyslnym odtwarzaczem windowsa jest media player to czemu mi sie otwiera winamp,moze to da sie zmienic jakos w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaska Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Tu nie chodzi o stery, ale o program je obsługujący. Tak jak pisałem - do mego logitecha był programik, który zarządzał funkcjami klawiszy. Podaj model tej klawki - będę się nudził to obejrzę jej instrukcję i może na coś wpadnę. A najlepiej sam poczytaj dokładnie instrukcję obsługi. Edytowane 30 Października 2005 przez maclaska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...