Skocz do zawartości
TraFicK

Jakie Radio Pioneer //

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Clarion bardzo dobrze gra.

Czy ktoś chce mieć zmieniarkę to jego sprawa. Ja nie mam miejsca na takie [ciach!]ły i nie są mi potrzebne. Starcza mi Pionner DEH-4700MPB, bardzo podobnie gra do Clariona 358RMP. DLa mnie wystarczająco, zlwaszcza ze glosniki takie sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o jakość dźwięku bo przy byle głośnikach i tak te dwa radia będą grały identycznie. Tu chodzi o całokształt. Pioneery bardzo lubią skakać, mają słabe lasery niestety (przedewszystkim te niskie modele). Clarion jest pod tym względem absolutnie bezkonkurencyjny. Nawet najniższe modele tej firmy czytają wszystko i wszędzie :) Nieważne czy płyta jest porysowana, nagrana z prędkością 52x itp., czytać będą wszystko.

Napisz jaki masz samochód bo twardość zawieszenia też jest bardzo ważna w doborze radia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh zamowilem http://allegro.pl/show_item.php?item=69232635

W srode moze bedzie to zobacze jak chodzi.

Skode fabie. Ostatnio tez mialem pioneera tylko nizsza wersje bodajrze 1600? Chodzilo bardzo ladnie przynajmniej jak na moje wymagania. No ale oczywiscie nie ma to jak male miasteczko na codzien 0 kradziezy i nagle spod okna domu radio znika :x

Edytowane przez TraFicK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi