AceSkubi Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Siemano.. Jak ustawic zeby opera była standardową przegladarka dla stron www ? I nie wie ktos czy da sie smienic czcionke tych napisów w operze:Plik, Edycja, Widok, Zakłądki, Narzędzia, Pomoc itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Siemano.. Jak ustawic zeby opera była standardową przegladarka dla stron www ? Narzędzie->Preferencje->zaawansowane->programy i tam masz I nie wie ktos czy da sie smienic czcionke tych napisów w operze:Plik, Edycja, Widok, Zakłądki, Narzędzia, Pomoc itp.? 1725741[/snapback] Na stronie opery masz dużo różnych skórek. Możesz sobie coś wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wlasnie nie chodzi mi o te skurki... zainstalowałem sobie Style.XP.v3.10.Incl. i on mi zmienil wyglad calego systemu łacznie z przegladarkami, tylko ze ustawiona mam beznadziejna czcionke w operze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ekran- wlasciwosci- wyglad - zaawansowane - text komunikatu i tam sobie wybierasz jaka to ma byc czcionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ustawiona mam beznadziejna czcionke w operzeNarzędzia -> preferencje -> zaawansowane -> czcionki Wybierz jaka Ci odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 dzieki :] ustawilem i wszystko gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...