djtomas Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Witam! Myślę że przydałby się taki wątek gdzie posiadacze laptopów "chwaliliby się" swoimi wynikami w programie PCMARK 2005. Program ten dość dobrze obrazuje ogólną wydajność całego komputera. Wyniki przedstawiane byłyby przez userów w postaci podpisanych screenów z PCMARK-a 2005, a w tle programy prezentujące konfig laptopa. Najlepiej tak... <producent i model laptopa> <konfig> <wynik i screen> Myślę że w dużym stopniu ułatwiłoby to wybór latopa potencjalnemu zainteresowanemu. Jeżeli chcecie oprócz wcześniej wymienionych info możecie zamieszczać też wady i zalety waszego laptopa. <zalety> - np. działa na baterii przez 6h <wady> - np. ciężki, smużąca matryca POzdr. Edytowane 29 Października 2005 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 no co... zły pomysł? ja myślę że dobry :) takie wyniki z pcmarka byłyby dobrym porównaniem ogólnej szybkości laptopów jest ranking superpi (procek) 3dmark2001 (grafa) to przydałoby się coś ogólnego wnoszę prośbę do jakiegoś moda żeby rozważył ten pomysł POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...