_Bizon_ Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Problem jest następujący gdy włączam eDonkey2000 i zmniejszam upload na jakieś 10 KB to i tak wysyła z prędkością ok 18KB nie wiem jak i gdzie szczególnie że w programie pokazuje upload na poziomie 5 KB. Jak mogę sobie z tym poradzić?? Próbowałem skanowania avastem ale bez rezultatu. Przeinstalowanie eDonkey też nic nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A może mylisz jednostki: kilobajt != kilobit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bizon_ Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie nic nie pomyliłem. To że jestem początkujący na tym forum to nie znaczy że nie mam pojęcia o komputerach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...