ath Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Minęło kilka lat od porażki Płonącego Legionu na górze Hyjal a rasy Azerothu zaczęły odbudowywać swoje siedziby. Wraz z odnowionymi siłami, bohaterowie Hordy i Przymierze rozpoczęli odkrywanie nowych ziem zamkniętymi za Mrocznym Portalem aby zbadać nieznane krainy spoza znanego świata. Czy ci bohaterowie odnajdą przyjaciół czy wrogów? Jakie niebezpieczeństwa i nagrody oczekują za mrocznym portalem? I co zrobię kiedy dowiedzą się że demony które zostały rzekomo zniszczone powróciły i planują odnowić swą Płonącą Krucjatę? World of Warcraft: The Burning Cursade jest ekscytującym dodatkiem do wielokrotnie nagradzanego MMORPG'a Blizzarda. Poszerza on grę poza wszelkie granice, dodając nowe rasy, krainy, battlegroundy, profesje, przedmioty i wiele, wiele więcej! Zapowiada sie bardzo soczysty dodatek do wow'a. Min. setki nowy questow, nowa profesja: Jewelcrafting ( jubiler ? ;] ), przedmioty (dodane sockety, gracze diablo2 powinni wiedziec ocb ;] ), dwie nowe rasy (blood elves & drenai), nowe obszary ( Outland - bedzie to zupelnie nowy kontynent ! ;] ) zwiekszony limit lvl do 70.screenshotsfilmik z tegorocznego blizzcon'aFabuła zapowiedzianego rozszerzenia w pewnym stopniu będzie nawiązywała do Warcraft III. Od czasu pokonania Płonącego Legionu w bitwie pod Mount Hyjal minęło kilka lat. Rasy żyjące w Azeroth starały się odbudować to, co zniszczyła wojna. Po odzyskaniu sił, bohaterowie Hordy i Sojuszu rozpoczęły eksplorację nowych terenów. Przedarli się też przez Mroczny Portal, aby poznać światy wykraczające poza znane im ziemie. Czy po drugiej stronie portalu znajdą przyjaciół czy może nowych wrogów? Co ich czeka? I co zrobią kiedy odkryją, że ich dawni, pokonani przecież oponenci powrócą w swojej Płonącej Krucjacie? Na te (i inne pytania) odpowie właśnie World of Warcraft: The Burning Crusade.Data premiery World of Warcraft: The Burning Crusade nie została jeszcze ustalona. Z niecierpliwością czekamy na kolejne wieści w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Gdzie masz oficjalne info ze po stronie ally będą drenai ? 1732081[/snapback] Off. blizz nie podal, ale taki kraza plotki. ;] Portal battlenet.pl otworzyl nowy dzial dot. dodatku do wowa. http://wow.battlenet.pl/?dzial=83 Narazie jest troche opisow blood evles i outland. edit B) Edytowane 1 Listopada 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 World of Warcraft The Burning Crusade Character Creation Trailer Imo Draenei male wyglada zabawnie, jak ociosany kloc, jeszcze perfidniej niz male krowa. :lol2: Ciekawiej wygladaja juz blood elfy, no bo sa z hordy rzecz jasne. ;] Z dodatkiem zostanie zaaplikowane pomieszanie klas, a dokladnie aliancki pal bedzie dostepny po stronie hordy a vice versa szaman po stronie ally. Btw premiera exp zapowiedziana jest na IV kwartal tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Imo Draenei male wyglada zabawnie, jak ociosany kloc, jeszcze perfidniej niz male krowa. :lol2: Ciekawiej wygladaja juz blood elfy, no bo sa z hordy rzecz jasne. ;] Nie przesadzaj, Draenei wyglądają świetnie B-) Ale przyrzekłem sobie, że już nie zrobię nowej postaci w szeregach ally (nelf starczy). Dodatek zapowaida się ciekawie, ale z tego co słyszałem, Blizz ma wydawać teraz co roku nowe rozszerzenie. Ech...to ja przestaje grać w WoW'a, a dodatku raczej już nie kupię :-P Za dużo czasu sama gra mi pochłonęła :wink: Edytowane 3 Września 2006 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Zobaczymy na zywo. ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Info + Download http://www.wow-l2.oz.pl Edytowane 11 Września 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Mam konto do normalnego WoWa i mam pytanko czy zeby zagrac w bete burning crusade potrzebuje dodatkowego klucza czy wystarczy samo to ze co miesiac płace abonament? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jak bedzie beta to beda darmowe klucze do bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) juz jest http://beta.wow-europe.com/expansion lub https://beta.worldofwarcraft.com/expansion/ Edytowane 13 Października 2006 przez kondzik90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Huh, nawet nie wiedzialem, nie gram juz w wow'a, mam wlasne zycie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 a ja mam pytanie, bo przymierzam sie do wowa i odrazu chciał bym zaczac od TBC i mam pytanie. oprocz dodatku pewnei bede musiał kupic podstawe, a czy nei bedzie mozliwosci załozenia konta poprzez kupno dodatku i zassania podstawy z neta ? np ? a i czy abonament sie nei zmieni i ile bedzie traiala w tym tbc xD z gory dzieki, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 a ja mam pytanie, bo przymierzam sie do wowa i odrazu chciał bym zaczac od TBC i mam pytanie. oprocz dodatku pewnei bede musiał kupic podstawe, a czy nei bedzie mozliwosci załozenia konta poprzez kupno dodatku i zassania podstawy z neta ? np ? a i czy abonament sie nei zmieni i ile bedzie traiala w tym tbc xD z gory dzieki, pozdro Trzeba miec podstawe. Dodatek bedzie podobno kosztowal tyle co podstawa. Abonament zostaje taki sam, triala na razie nie ma, bo gra nie zostala wydana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 toz to rozboj w bialy dzien :mur: 100 zyka na podstawe + 130 na oddatek ... trzeba to przemyslec xD przynajmniej bedzie trial z podstawy jak sie kupi razem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniosz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jakies 2 tygodnie temu przeżuciłem sie z triala na pełna wersje i zapłacilem 19,99 $. (w tym 1 miesiac gry free). Wbrałem jednak wersje on-line a nie pudełkową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dodatek będzie kosztowal ~125zł. Abonament się nie zmieni, żeby grać w dodatek trzeba mieć podstawkę. Do dodatku prawdopodobnie nie będzie dołączony żaden darmowy miesiąc, ale kto wie... Jak dopiero zaczyna się grać w wow, to IMO nie warto kupować dodatku, chyba że chce się grać jedną z nowych raz lub byc jewelcrafterem. Reszta rzeczy z dodatku jest dla high lvli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Taka ciekawostka jak ktos nie wie. :] Pierwsza 70ka pekla po 28h. :] A tutaj wywiad z kolesiem: http://www.worldofraids.com/forum/viewtopic.php?t=3441 :lol2: edit Intro z dodatku: http://www.spiketv.com/events/vga2006/simulcast.html Edytowane 23 Stycznia 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 A ja sprzedaje swoje konto :( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=180989796 Żona mi odwyk zapodaje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item190640937_world_...najtaniej_.html edit: sciema :] aukcja juz usunieta Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Ktoś odpalał WoW BC na Acerku Ex 5620Z ? Ja mam dość częste zwisy. GTA, NFS, SoSE nie mają tego problemu. Tylko WoW. Ktoś potrafi wskazać przyczynę? EDYTA: Chodziło o drivery. Edytowane 11 Czerwca 2009 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 ja odpalalem i procz niskiego framerate zadnych problemow nie stwierdzilem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 ufff odkopalem :) Tak wiec, zaqpilem ten dodatek, wsio uprgadowalem, wsio oki, ale.... gdzie jest ten kontynent?, jakis portal jak w guild wars czy co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 blasted lands jest portal :]. jak dobrze pamietam xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) blasted lands jest portal :]. jak dobrze pamietam xD Thanks :) Edytowane 10 Czerwca 2009 przez picus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 witam. mam taki mały problem mianowicie nie mogę przestawić ustawień graficznych i fakt ten mnie denerwuje podobnie jest z dźwiękiem jak już sobie ustawie żeby grało i wogóle potem wchodze na serwer i jest dobrze ale jak już będe chciał wyjść do systemu i później od nowa włączyć to z nowu dźwięku nie ma i detale są nie takie jak sobie wybrałem. Prosiłbym kogoś o wrzucenie pliku config.wtf z włączonym dźwiękiem i z pełnymi detalami. z góry dzięki za pomoc nie no panowie pomoc jest naprawde potrzeba :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzii Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam! Mam problem z grą world of warcraft , dopiero dzisiaj zauwazylem ze gra cały czas chodzi tylko na 2 rdzeniach , kiedy mój procesor posiada ich 4.Po przełączeniu na 4 gra chodzi znacznie płynniej.Pomyślałem że warto by było stworzyć skrót który będzie odpalał od razu grę z koligacją 4 rdzeni i z priorytetem wysokim. Napisałem więc coś takiego start/affinity 10 /high wow.exe nie wiem czy dobrze czy źle w każdym razie na np paincie czy innych programach to działa prócz wowa, tzn priorytet może i ustawia wysoki ale rdzenie wciąż są tylko 2. Co zrobić aby gra chodziła na 4 rdzeniach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) z tego co wiem wow jak na razie korzysta max z 2ch rdzeni. Czekaj do jakiegoś patcha poprawiającego silnik gry Edytowane 19 Grudnia 2009 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...